|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |
View Poll Results: Jó ötlet?
|
Igen
|
|
4 |
80.00% |
nem
|
|
1 |
20.00% |
04-22-2007, 13:36
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 95%
|
|
A belső fórum
VIP: Szerintem sokakkal megesett, az hogy olvassa a belső fórumot és több az új beirás(VIP-nél egy "új" felirat van) mint ami elfér az alapnagyságú lapon. És alúl rákattintanak az "összes" feliratra, hogy bejöjjön a többi beirás is, de akkor eltünnek az "új" feliratok az üzenetek melett és lehet keresgetni az utolsó olvasatlan üzenetet. Az a javaslat, hogy ha rákattintanak az "összes" feliratra akkor ne tünjön el az "új" jelzés, hogy ne kelljen keresgetni az utolsó üzit. A következő oldalfrissitésnél már eltünhetnek az elavult "új" feliratok.
|
04-22-2007, 13:44
|
Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Originally Posted by Hunor a sirály
VIP: Szerintem sokakkal megesett, az hogy olvassa a belső fórumot és több az új beirás(VIP-nél egy "új" felirat van) mint ami elfér az alapnagyságú lapon. És alúl rákattintanak az "összes" feliratra, hogy bejöjjön a többi beirás is, de akkor eltünnek az "új" feliratok az üzenetek melett és lehet keresgetni az utolsó olvasatlan üzenetet. Az a javaslat, hogy ha rákattintanak az "összes" feliratra akkor ne tünjön el az "új" jelzés, hogy ne kelljen keresgetni az utolsó üzit. A következő oldalfrissitésnél már eltünhetnek az elavult "új" feliratok.
|
támogatom az ötletet
|
04-22-2007, 13:46
|
Senior Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by Dus
támogatom az ötletet
|
Ezt én is
|
04-22-2007, 14:00
|
Member
|
|
|
|
Én is támogatom!
04-22-2007, 19:21
|
Administrator
|
|
Activity: 7%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Hunor a sirály
|
A belső fórum sokkal inkább egy "chat", igazából nem látok komoly okot arra, hogy miért akarnál annyira visszaolvasni egy olyan beszélgetésbe, ami már rég nem aktuális.
|
04-22-2007, 19:30
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
A belső fórum sokkal inkább egy "chat", igazából nem látok komoly okot arra, hogy miért akarnál annyira visszaolvasni egy olyan beszélgetésbe, ami már rég nem aktuális.
|
Én szoktam, pláne, ha beírtam valamit, és nem tudtam megvárni a választ, akkor bizony vissza kell keresni.
De ha túl macerás megoldani, akkor elvagyok nélküle.
|
04-22-2007, 19:35
|
Administrator
|
|
Activity: 7%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Valezius
Én szoktam, pláne, ha beírtam valamit, és nem tudtam megvárni a választ, akkor bizony vissza kell keresni.
De ha túl macerás megoldani, akkor elvagyok nélküle.
|
Ilyenkor visszanézed odáig, amit legutoljára Te írtál. (ctrl+f, és még lapozgatni se kell, meg keresgetni, hogy hol ér véget az újak jelzése)
|
04-22-2007, 19:38
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Ilyenkor visszanézed odáig, amit legutoljára Te írtál. (ctrl+f, és még lapozgatni se kell, meg keresgetni, hogy hol ér véget az újak jelzése)
|
Jól van, látom nem tudlak meggyőzni, de te meggyőztél.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|