Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   A belső fórum (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1708)

Hunor a sirály 04-22-2007 12:36

A belső fórum

VIP: Szerintem sokakkal megesett, az hogy olvassa a belső fórumot és több az új beirás(VIP-nél egy "új" felirat van) mint ami elfér az alapnagyságú lapon. És alúl rákattintanak az "összes" feliratra, hogy bejöjjön a többi beirás is, de akkor eltünnek az "új" feliratok az üzenetek melett és lehet keresgetni az utolsó olvasatlan üzenetet. Az a javaslat, hogy ha rákattintanak az "összes" feliratra akkor ne tünjön el az "új" jelzés, hogy ne kelljen keresgetni az utolsó üzit. A következő oldalfrissitésnél már eltünhetnek az elavult "új" feliratok.

Dus 04-22-2007 12:44

Quote:

Originally Posted by Hunor a sirály (Post 89463)
VIP: Szerintem sokakkal megesett, az hogy olvassa a belső fórumot és több az új beirás(VIP-nél egy "új" felirat van) mint ami elfér az alapnagyságú lapon. És alúl rákattintanak az "összes" feliratra, hogy bejöjjön a többi beirás is, de akkor eltünnek az "új" feliratok az üzenetek melett és lehet keresgetni az utolsó olvasatlan üzenetet. Az a javaslat, hogy ha rákattintanak az "összes" feliratra akkor ne tünjön el az "új" jelzés, hogy ne kelljen keresgetni az utolsó üzit. A következő oldalfrissitésnél már eltünhetnek az elavult "új" feliratok.

támogatom az ötletet

Valezius 04-22-2007 12:46

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 89466)
támogatom az ötletet

Ezt én is :)

Kubbi 04-22-2007 13:00

Én is támogatom! :)

Ati 04-22-2007 18:21

Quote:

Originally Posted by Hunor a sirály (Post 89463)

A belső fórum sokkal inkább egy "chat", igazából nem látok komoly okot arra, hogy miért akarnál annyira visszaolvasni egy olyan beszélgetésbe, ami már rég nem aktuális.

Valezius 04-22-2007 18:30

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 89562)
A belső fórum sokkal inkább egy "chat", igazából nem látok komoly okot arra, hogy miért akarnál annyira visszaolvasni egy olyan beszélgetésbe, ami már rég nem aktuális.

Én szoktam, pláne, ha beírtam valamit, és nem tudtam megvárni a választ, akkor bizony vissza kell keresni.
De ha túl macerás megoldani, akkor elvagyok nélküle.

Ati 04-22-2007 18:35

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 89566)
Én szoktam, pláne, ha beírtam valamit, és nem tudtam megvárni a választ, akkor bizony vissza kell keresni.
De ha túl macerás megoldani, akkor elvagyok nélküle.

Ilyenkor visszanézed odáig, amit legutoljára Te írtál. (ctrl+f, és még lapozgatni se kell, meg keresgetni, hogy hol ér véget az újak jelzése)

Valezius 04-22-2007 18:38

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 89570)
Ilyenkor visszanézed odáig, amit legutoljára Te írtál. (ctrl+f, és még lapozgatni se kell, meg keresgetni, hogy hol ér véget az újak jelzése)

Jól van, látom nem tudlak meggyőzni, de te meggyőztél. :D

All times are GMT +1. The time now is 17:21.