Quote:
Originally Posted by Serg
Azon gondolkodtam hogy a személyiségeket lehessen évente 1x ujraválasztani.
Stratégiailag is szinesítené a játékot illetve akik régen a kevesebb személyiségből választhattak azok választhatnának akár az új szemekből is.
Vélemények?
|
Nem támogatom.
Szerintem pont az ellenkezőjét érné el - még jobban bebetonozná az A-ban maradni kívánókat.
A személyiség választás majdnem ugyanolyan fontos kék nélkül vagy kevés személyiséggel, mint a faj választás, azaz át kell gondolni vagy épp csak azt kiválasztani, amire épp akkor szükséged van.
Milor van feletted egy elf vagy alattad egy ork, üdítő stratégiai előny az, hogy nem kell a játék adta lehető legerősebb számokkal szembeszállni. Üdítő meglepi, mikor az ellenfél Vándor nélkül mindig 3 körre számolja a bontását és mégis 2 körre kapja a szembesereget. Mondhatnánk még példákat..Ezeket elveszíteni szerintem kár lenne.
Ha valaki cserélni szeretne, még nindig ott van az ujrazas lehetősége, új ország felvitele. Ha valaki a topbol fordul, amúgy is rendelkezésére áll akkora vagyon, hogy újra felvigyen egy országot. Ha nem, akkor valamit elrontott - és jót is tenne a játéknak, ha páran elkezdenék. 👍🏻