Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megbeszélések (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=35)
-   -   A személyiségek modosítása évente 1 alkalommal (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=5129)

Serg 04-03-2025 10:51

A személyiségek modosítása évente 1 alkalommal

Azon gondolkodtam hogy a személyiségeket lehessen évente 1x ujraválasztani.
Stratégiailag is szinesítené a játékot illetve akik régen a kevesebb személyiségből választhattak azok választhatnának akár az új szemekből is.
Vélemények?

Soldierboy 04-04-2025 13:41

Azt gondolom, hogy ennek érdemben 1/A-ban lenne jelentősége, viszont ott teljesen jogosnak tartom ezt a felvetést. A top-ban tanyázó orik jelentős része sok-sok évvel ezelőtt került oda, és azóta jelentősen megváltoztak a játékban a viszonyok.
Magam részéről támogatom, bár nekem nincs még sajnos ott orim :)

Dyn 04-04-2025 14:06

Én támogatom az ötletet. Jelenleg engem azt hiszem nem érintene, de azt gondolom lehetnek sokan akik annak idején kiválasztottak valamit, ami akkor jó választás volt, de azóta hasznosabb lenne ha más lenne...

Tsobi 04-07-2025 07:57

Quote:

Originally Posted by Serg (Post 310751)
Stratégiailag is szinesítené a játékot illetve akik régen a kevesebb személyiségből választhattak azok választhatnának akár az új szemekből is.
Vélemények?

Nem támogatom.

Szerintem pont az ellenkezőjét érné el - még jobban bebetonozná az A-ban maradni kívánókat.

A személyiség választás majdnem ugyanolyan fontos kék nélkül vagy kevés személyiséggel, mint a faj választás, azaz át kell gondolni vagy épp csak azt kiválasztani, amire épp akkor szükséged van.

Milor van feletted egy elf vagy alattad egy ork, üdítő stratégiai előny az, hogy nem kell a játék adta lehető legerősebb számokkal szembeszállni. Üdítő meglepi, mikor az ellenfél Vándor nélkül mindig 3 körre számolja a bontását és mégis 2 körre kapja a szembesereget. Mondhatnánk még példákat..Ezeket elveszíteni szerintem kár lenne.

Ha valaki cserélni szeretne, még nindig ott van az ujrazas lehetősége, új ország felvitele. Ha valaki a topbol fordul, amúgy is rendelkezésére áll akkora vagyon, hogy újra felvigyen egy országot. Ha nem, akkor valamit elrontott - és jót is tenne a játéknak, ha páran elkezdenék. 👍🏻

Pool 04-10-2025 07:34

Quote:

Originally Posted by Serg (Post 310751)
Vélemények?

Erre bármikor van lehetőség most is, csak újra kell indítani a szinten az országot.

All times are GMT +1. The time now is 16:01.