|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Filmek, sorozatok, TV Filmek és sorozatok minden mennyiségben |
09-14-2009, 21:03
|
Banned
|
|
Activity: 0%
Longevity: 80%
|
|
Ki nem állhatom a reklámokat!:)
Ezt azért nyitottam mert gondolom sokan vannak ezzel így mások is!Amikor leülsz valamit megnézni és 10perc múlva berakják a negyedórás reklámot!És a csúcs,pár olyan értelmetlen buta és népbutító reklám!
Ha nektek is van akár kedvenc akár kevésbé kedvelt reklámotok,írd le melyik!De inkább azt amelyiket nagy ökörségnek tartasz te is!
|
09-14-2009, 21:09
|
Administrator
|
|
Activity: 20%
Longevity: 100%
|
|
Nem nézek reklámokat.
Ha utálod őket, akkor te miért nézed?
|
09-14-2009, 21:23
|
|
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Nem nézek reklámokat.
Ha utálod őket, akkor te miért nézed?
|
Gondolom azért, mert ahhoz, hogy ne maradjon le a műsor egy részéről, kénytelen a reklámnak is egy jelentős hányadát megnézni, különben a reklám utáni részről lecsúszhat egy picit. Mint ha kétszer is leírtam volna... na mindegy
|
09-14-2009, 21:30
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Andrew
Gondolom azért, mert ahhoz, hogy ne maradjon le a műsor egy részéről, kénytelen a reklámnak is egy jelentős hányadát megnézni, különben a reklám utáni részről lecsúszhat egy picit. Mint ha kétszer is leírtam volna... na mindegy
|
Két megoldás is van:
1, Ha mindenáron nézed, akkor megfigyeled a reklámok elrendezését: elején és végén tv műsorok vannak, úgyhogy bőven elég arra visszatérned a tv-hez.
2, Felveszed valamire, mostanában iptv mellé ingyen adják a set-top-boxot, amire felveheted, és a reklámokat szépen áttekered. Ezt akár valós időben is teheted, elkezded nézni 10 perc csúsztazással, és a végére utoléred magad.
|
09-14-2009, 21:36
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Két megoldás is van:
1, Ha mindenáron nézed, akkor megfigyeled a reklámok elrendezését: elején és végén tv műsorok vannak, úgyhogy bőven elég arra visszatérned a tv-hez.
|
Nem mindenkinek egyértelmű
Quote:
Originally Posted by Ati
2, Felveszed valamire, mostanában iptv mellé ingyen adják a set-top-boxot, amire felveheted, és a reklámokat szépen áttekered. Ezt akár valós időben is teheted, elkezded nézni 10 perc csúsztazással, és a végére utoléred magad.
|
És a mezei közemberek, akiknek csak múlt évezredbeli szolgáltatásuk van?
Amúgy szerintem tényleg nem akkora elvárás, hogy a filmet ne szakítsák félbe, esetleg ne negyed órára, vagy legalább ne az első 10 perc után... Tudom, hogy kereskedelmi TV és ebből élnek, de azért ez már akkor is sok. Bár annyira én nem panaszkodhatok, mert én úgy sem nézek TV-t
|
09-14-2009, 21:39
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
esetleg ne negyed órára, vagy legalább ne az első 10 perc után...
|
Egy bármikor elkezdett 60 perces időszakon belül nem lehet 12 percnél több reklám.
|
09-14-2009, 21:53
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Egy bármikor elkezdett 60 perces időszakon belül nem lehet 12 percnél több reklám.
|
Na erről sem hallottam még, de szerintem sok TV társaságnál sem
ORTT szokott érte büntit osztani?
Jaaaaa, mi számít reklámnak? Mert műsorelőzeteseket is szoktak bevágni egy csomót.
Last edited by Andrew; 09-15-2009 at 15:04..
Reason: a 'k' és az 'm' közel van egymáshoz :p
|
09-14-2009, 21:55
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
|
Nem szokott; ezért nem bünti jár, hanem műsorszórási engedély bevonása. Úgyhogy erre még nem volt példa itthon.
|
09-15-2009, 08:39
|
|
Member
|
|
Longevity: 89%
|
|
Quote:
Na erről sem hallottam még, de szerintem sok TV társaságnál sem
Jaaaaa, mi számít reklámnak? Mert műsorelőzeteseket is szoktam bevágni egy csomót.
|
jó lenne ha a műsorelőzetesek bevágásáról is leszoknál..
a legrosszabb , h akár egy szó közepén képesek megszakítani a filmet egy pár perc reklámmal..
09-15-2009, 08:45
|
Banned
|
|
Longevity: 80%
|
|
Nem nézem,de ha egyszerűen csak az van és akárhova kapcsolok ott is csak az van!Nézném az m1-et,mert ott nincs,de ott mit nézzek?Egy reklámtól vagyok kész,azt hiszem a Cool tévén szokott menni!Az,hogy mikor van vége a kapcsolatotoknak..stb reklám!Komolyan van valaki aki beküld egy sms-t,hogy majd ők megmondják azt,hogy mikor lesz vége a kapcsolatának és meddig fog élni?Van enyire buta ember aki erre pénzt áldoz?
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|