![]() |
Ki nem állhatom a reklámokat!:)
Ezt azért nyitottam mert gondolom sokan vannak ezzel így mások is!Amikor leülsz valamit megnézni és 10perc múlva berakják a negyedórás reklámot!És a csúcs,pár olyan értelmetlen buta és népbutító reklám!
Ha nektek is van akár kedvenc akár kevésbé kedvelt reklámotok,írd le melyik!De inkább azt amelyiket nagy ökörségnek tartasz te is! |
Nem nézek reklámokat.
Ha utálod őket, akkor te miért nézed? |
Quote:
|
Quote:
1, Ha mindenáron nézed, akkor megfigyeled a reklámok elrendezését: elején és végén tv műsorok vannak, úgyhogy bőven elég arra visszatérned a tv-hez. 2, Felveszed valamire, mostanában iptv mellé ingyen adják a set-top-boxot, amire felveheted, és a reklámokat szépen áttekered. Ezt akár valós időben is teheted, elkezded nézni 10 perc csúsztazással, és a végére utoléred magad. |
Quote:
Quote:
Amúgy szerintem tényleg nem akkora elvárás, hogy a filmet ne szakítsák félbe, esetleg ne negyed órára, vagy legalább ne az első 10 perc után... Tudom, hogy kereskedelmi TV és ebből élnek, de azért ez már akkor is sok. Bár annyira én nem panaszkodhatok, mert én úgy sem nézek TV-t :D |
Quote:
|
Quote:
ORTT szokott érte büntit osztani? Jaaaaa, mi számít reklámnak? Mert műsorelőzeteseket is szoktak bevágni egy csomót. |
Quote:
|
Quote:
:D:D:D:D:D:D a legrosszabb , h akár egy szó közepén képesek megszakítani a filmet egy pár perc reklámmal.. |
Nem nézem,de ha egyszerűen csak az van és akárhova kapcsolok ott is csak az van!Nézném az m1-et,mert ott nincs,de ott mit nézzek?Egy reklámtól vagyok kész,azt hiszem a Cool tévén szokott menni!Az,hogy mikor van vége a kapcsolatotoknak..stb reklám!Komolyan van valaki aki beküld egy sms-t,hogy majd ők megmondják azt,hogy mikor lesz vége a kapcsolatának és meddig fog élni?Van enyire buta ember aki erre pénzt áldoz?
|
All times are GMT +1. The time now is 07:38. |