|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Nem hiba Ide pakolom azokat, amik nem hibák, vagy semmi közük nincs a témához. Ne feledjétek, hogy egyedi problémákkal csak a Hódítón belüli ügyfélszolgálaton tudunk foglalkozni, a fórumon más játékos nemigen fog tudni segíteni, ha egyéni problémád van. |
02-25-2007, 18:31
|
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 94%
|
|
Mágikus események rögzítése
Sziasztok!
Nem vagyok egy nagy varis játékos, ezért lehet, hogy olyan dolgot jelzek, ami nem hiba, akkor elnézést.
Ma először varázsoltam valakire krónikát, és a sikeres varázslat után láttam is az eseménylistáját, viszont mikor kicsit később (még ugyanabban a körben) vissza akartam keresni, hogy mik is voltak az események, a varázslatom eredményét sehol nem találtam. Ezt meglepetten tapasztaltam, hiszen a többi információszerző varázslat eredménye (teljes krónika, távolbalátás, kristálygömb, térkapu felderítése) valahol, valamilyen módon rögzítésre kerül. Vagy az események menü mágikus események részében, vagy a kristálygömböknél.
Szóval nem értem, hogy a krónika eredménye miért nem marad meg, illetve miért csak az a része, hogy tart-e a kérdéses ország felé sereg.
Vagy csak én voltam bamba, és nem vettem észre, hogy ott van?
|
02-25-2007, 18:48
|
Senior Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Nem kell állandóan hibára gyanakodni! Most már tudod, hogy ez nem kerül rögzítésre, tehát ha kell, akkor magadnak kell elmentened.
|
02-25-2007, 19:00
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Valezius
Nem kell állandóan hibára gyanakodni! Most már tudod, hogy ez nem kerül rögzítésre, tehát ha kell, akkor magadnak kell elmentened.
|
Ez igaz, meg tudom oldani, de miért ne kerülhetne ez is automatikusan rögzítésre, ha már a többi is úgy van?
|
02-25-2007, 19:03
|
Senior Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by Vili
Ez igaz, meg tudom oldani, de miért ne kerülhetne ez is automatikusan rögzítésre, ha már a többi is úgy van?
|
Akkor meg megbeszélést kellene róla nyitni, egyébként lehet, hogy azért nem rögzíti, mert sok adat. Most néztem hv-ban egy krónikát, és jó hosszúrsa sikeredett, több, mint egy oldal volt.
|
02-25-2007, 19:03
|
Administrator
|
|
Activity: 19%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
|
Teljesen átláthatatlan lesz tőle az eseménylistád, ha valaki csinál oda 2-3 ilyen varázslatot. Az átláthatóság kedvéért ez nem kerül rögzítésre. Ha a tényleges eseménylistára kíváncsi vagy, akkor a teljes krónika azt tartalmazza, és csak egyszer, nem minden alkalommal a teljes listát, amikor valaki ezt a varázslatot kiadta.
|
02-25-2007, 19:04
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Valezius
Akkor meg megbeszélést kellene róla nyitni, egyébként lehet, hogy azért nem rögzíti, mert sok adat. Most néztem hv-ban egy krónikát, és jó hosszúrsa sikeredett, több, mint egy oldal volt.
|
Így van, ezt most képzeld el egymás után 4-5-6 példányban.
|
02-25-2007, 19:11
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Teljesen átláthatatlan lesz tőle az eseménylistád, ha valaki csinál oda 2-3 ilyen varázslatot...
|
Hmmm... Ha jobban belegondolok, ebben van valami.
De ha jól értem, akkor ha a szövetség egy tagja teljes krónikát varázsol, akkor azt a szövetség összes tagja láthatja?
|
02-25-2007, 19:13
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Hmmm... Ha jobban belegondolok, ebben van valami.
De ha jól értem, akkor ha a szövetség egy tagja teljes krónikát varázsol, akkor azt a szövetség összes tagja láthatja?
|
Nem, ezt mindenki saját maga láthatja. Ha esetleg élőhalott vagy, és emiatt nem tudod, akkor érdemes megkérni a szövi valamelyik tagját, hogy szövifórumra másolja be az aktuális részeket mondjuk.
|
02-25-2007, 19:14
|
Junior Member
|
|
|
|
Rendben, köszönöm, nincs több kérdésem.
|
02-26-2007, 10:00
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Azt ugye nem felejtettétek el, hogy míg a teljes krónika 24 órát mutat, a sima krónika 3 napot...
Így hiába megy rajtad a teljes, 2 napnál régebbieket nem láthatsz... Míg ha nyomsz valakire sima krónikát, akkor igen...
És ugye ha azt nem mentetted el, akkor elvész örökre...
-csak megjegyeztem-
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|