![]() |
Mágikus események rögzítése
Sziasztok!
Nem vagyok egy nagy varis játékos, ezért lehet, hogy olyan dolgot jelzek, ami nem hiba, akkor elnézést. Ma először varázsoltam valakire krónikát, és a sikeres varázslat után láttam is az eseménylistáját, viszont mikor kicsit később (még ugyanabban a körben) vissza akartam keresni, hogy mik is voltak az események, a varázslatom eredményét sehol nem találtam. Ezt meglepetten tapasztaltam, hiszen a többi információszerző varázslat eredménye (teljes krónika, távolbalátás, kristálygömb, térkapu felderítése) valahol, valamilyen módon rögzítésre kerül. Vagy az események menü mágikus események részében, vagy a kristálygömböknél. Szóval nem értem, hogy a krónika eredménye miért nem marad meg, illetve miért csak az a része, hogy tart-e a kérdéses ország felé sereg. Vagy csak én voltam bamba, és nem vettem észre, hogy ott van? :) |
Nem kell állandóan hibára gyanakodni! Most már tudod, hogy ez nem kerül rögzítésre, tehát ha kell, akkor magadnak kell elmentened. :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
De ha jól értem, akkor ha a szövetség egy tagja teljes krónikát varázsol, akkor azt a szövetség összes tagja láthatja? :confused: |
Quote:
|
Rendben, köszönöm, nincs több kérdésem. ;)
|
Azt ugye nem felejtettétek el, hogy míg a teljes krónika 24 órát mutat, a sima krónika 3 napot...
Így hiába megy rajtad a teljes, 2 napnál régebbieket nem láthatsz... Míg ha nyomsz valakire sima krónikát, akkor igen... És ugye ha azt nem mentetted el, akkor elvész örökre... -csak megjegyeztem- :D |
All times are GMT +1. The time now is 09:54. |