|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |
View Poll Results: Milyen az igazi "vérprofi" ?
|
Bármilyen eszközt felhasznál (amig le nem bukik)cél az eredmény.
|
|
9 |
9.38% |
Mindig tiszta eszközökkel játszik.
|
|
11 |
11.46% |
Alkalmazkodik a körülményekhez (hol így hol úgy).
|
|
38 |
39.58% |
Nem tudom, nem vagyok vérprofi.
|
|
17 |
17.71% |
Nem árulom el a módszerem mert vérprofi vagyok
|
|
4 |
4.17% |
Nem csak szabályosan gyüjti az információit.
|
|
0 |
0% |
Nincs a játékban vérprofi.
|
|
4 |
4.17% |
Én vagyok itt az egyetlen vérprofi
|
|
13 |
13.54% |
03-07-2008, 15:31
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 88%
|
|
Miről ismerhető fel a vérprofi játékos?
Sziasztok :]
Ebben a topicban arra lennék kiváncsi hogy ki szerint milyen a "vérprofi" játékos, mi az amiről fel lehet ismerni hogy ki az , és ki nem az? :] Mit engedhet meg és mit nem engedhet meg magának az a bizonyos "vérprofi"?
Röviden: hogy játszik egy igazi "vérprofi"? :]
|
03-07-2008, 15:32
|
Senior Member
|
|
Longevity: 89%
|
|
Quote:
Originally Posted by N.a.t.
mi az amiről fel lehet ismerni hogy ki az , és ki nem az? :]
|
Az eseményeiről.
|
03-07-2008, 15:33
|
Administrator
|
|
Activity: 16%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Ebben a topicban arra lennék kiváncsi hogy ki szerint milyen a "vérprofi" játékos, mi az amiről fel lehet ismerni hogy ki az , és ki nem az? :] Mit engedhet meg és mit nem engedhet meg magának az a bizonyos "vérprofi"?
|
A vérprofi jelentkezik a gyors csoportba, mert oda van írva, hogy kezdők ne, majd a fórumon megkérdezi, hogy hogy lehet szövetséget kötni másik játékossal. Esetleg még azt is, hogy honnan tudhatja meg, hogy kik vannak még vele egy csoportban.
|
03-07-2008, 15:44
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
A vérprofi jelentkezik a gyors csoportba, mert oda van írva, hogy kezdők ne, majd a fórumon megkérdezi, hogy hogy lehet szövetséget kötni másik játékossal. Esetleg még azt is, hogy honnan tudhatja meg, hogy kik vannak még vele egy csoportban.
|
:ĐĐĐĐ most már nem túl rövid :ĐĐĐĐ
|
03-07-2008, 15:50
|
|
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Quote:
|
Ha csaladja van es az asszony unnepnek el meg minden eggyut toltott percet ha a vercsoportja PR+ szemen lassan felfedezheto a szurkehalyog kezdeti stadiuma ,es ha a forumon minden beszolasaba belekotnek es nagyon utaljak
03-07-2008, 16:02
|
Member
|
|
|
|
:]
Az én véleményem az hogy egy valódi "vérprofi" mindig tisztán játszik, csak szabályos módszerekkel szerez információt, a neve még véletlenül sem hozható összefüggésbe olyan csúnya szavakkal mint "JKSZ", "multi", és még egy gömböt sem kunyerál soha :] Ugyanis ha ezekre szüksége van,akkor máris nem lehet vérprofi, hisz egy "vérprofinak" nem lenne neki kihívás 2...- mittudomén mennyi orival leverni egy orit. :] Nem menekül szabira ha támadják, meg ilyenek :]Szóval röviden ő a "Jóbácsi" :ĐĐĐ
De van ilyen? :O :]
|
03-07-2008, 16:04
|
Administrator
|
|
Activity: 16%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
|
???
Miért ne lenne?
Miért feltételezed játékostársaid többségéről, hogy nem tisztességesen játszik?
|
03-07-2008, 16:05
|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Az én véleményem az hogy egy valódi "vérprofi" mindig tisztán játszik, csak szabályos módszerekkel szerez információt, a neve még véletlenül sem hozható összefüggésbe olyan csúnya szavakkal mint "JKSZ", "multi", és még egy gömböt sem kunyerál soha :] Ugyanis ha ezekre szüksége van,akkor máris nem lehet vérprofi, hisz egy "vérprofinak" nem lenne neki kihívás 2...- mittudomén mennyi orival leverni egy orit. :] Nem menekül szabira ha támadják, meg ilyenek :]Szóval röviden ő a "Jóbácsi" :ĐĐĐ
|
Ezzel nem nagyon értek egyet. Vérprofi nem keverendő össze a gáncs nélküli grál lovaggal. A tisztesség nem jelent profizmust, és ez fordítva is igaz. Puppi viszont szépen összefoglalta, szerintem igen közel jár az igazsághoz
03-07-2008, 16:05
|
Junior Member
|
|
Longevity: 90%
|
|
Szerintem aki csal, az nem vérprofi.
De szerintem a vérprofi abból lesz, aki irányítja a piacot, elég pénze van, hogy ott le-fel vigye az árakat. Ez sem egyezik meg a Hódító eredeti hangulatával, de ez a tapasztalatom.
|
03-07-2008, 16:08
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
|
Attól hogy tisztán játszom, még nem vagyok "vérprofi" Sőt, egyáltalán nem vagyok profi, ugyanis nem a Hódítóból élek
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|