|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
01-15-2008, 14:41
|
Administrator
|
|
Activity: 5%
Longevity: 100%
|
|
Csúcsok csúcsa bronz fokozat
2004. augusztusában voltam első teljesítménytúrámon (a másodikon egy évre rá ), 2007. márciusában pedig meglett annyi hegy mászva, hogy a Csúcsok csúcsa bronz fokozatát megkapjam. Sorszámos oklevelem is van, de azt nem árulom el.
A kezdéstől elég sok idő eltelt idáig, de a következő fokozatnak is megvan már a fele, úgyhogy hajrá ezüst fokozat, vigyázz jövök!
Goldy, tessék Neked is megpályázni ezt, no meg a meglevő címeidet is szépen feltenni ide, mint a Baranya megye túrázója, és társai.
|
01-16-2008, 00:07
|
|
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 90%
|
|
Szintén nagy gratuláció!
Jó sokat tapostad a bolygót ezért az oklevélért!
Hajrá!
|
01-16-2008, 00:10
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by [HTPA]GeeForce
Szintén nagy gratuláció!
Jó sokat tapostad a bolygót ezért az oklevélért!
Hajrá!
|
Hát a a bolygót nem is igazán, de egy kis részét az tuti. Magyarszágnak hívják. Kigyalogolt már pár embert biztosan. És Gratula Ati!
Én pedig lesújtok majd Te reád hatalmas bosszúval...és rettentő haraggal...és amazokra is akik Testvéreim ármányos elpusztítására törnek! És majd megtudjátok, hogy az én nevem az Úr...amikor szörnyű bosszúm lesújt rátok!" / Ponyvaregény
|
01-16-2008, 00:34
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Toti
Hát a a bolygót nem is igazán, de egy kis részét az tuti. Magyarszágnak hívják. Kigyalogolt már pár embert biztosan. És Gratula Ati!
|
hogy hivjak???
ati, gratulalok. (fotozas elott a feher falon meg allits 1 feher1ensulyt es akkor nem lesz ilyen szurke a foto. )
|
01-16-2008, 08:50
|
|
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Mindenekelött gratulálok az eredményekhez.De szeretném tudni azt hogy mi az ami miatt szeretitek a turázást.Vagy csak a fizikai fáradság érzése az ami hajt?Én elég sokat jövök-megyek ,és lehetséges hogy ezért nem értem a turázás szépségeit.
|
01-16-2008, 10:00
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Csak gyalogosan lehet ezeken a túrákon részt venni?
|
01-16-2008, 10:10
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Eke
De szeretném tudni azt hogy mi az ami miatt szeretitek a turázást.Vagy csak a fizikai fáradság érzése az ami hajt?Én elég sokat jövök-megyek ,és lehetséges hogy ezért nem értem a turázás szépségeit.
|
Munkámból adódóan én kevesebbet jövök-megyek. Ezt valamikor kompenzálni kell. Túrázás közben jó levegőn van az ember, jó társaságban (vagy éppen tök egyedül, hogy teljesen kikapcsoljon -- szabadon választható ), megismeri az országot, és mégsem csak egy kis vasárnapi sétáról van szó, hanem van benne erősen kihívás is.
|
01-16-2008, 10:11
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Reni
Csak gyalogosan lehet ezeken a túrákon részt venni?
|
Vannak kerékpáros teljesítménytúrák is.
|
01-18-2008, 18:05
|
|
Member
|
|
Longevity: 92%
|
|
Azt hiszem, megint csak gratulálni tudok. Szeretem én is ezeket a teljesítmény túrákat, bár én inkább karékpárral és saját magam által szervezetteken (nagy részt) szoktam részt venni.
|
01-18-2008, 18:08
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Kós00792
Azt hiszem, megint csak gratulálni tudok. Szeretem én is ezeket a teljesítmény túrákat, bár én inkább karékpárral és saját magam által szervezetteken (nagy részt) szoktam részt venni.
|
Köszi. A szervezettekben az a jó, hogy sok emberrel mész együtt, van ellátás, meg ad egy kihívást is.
Bicajos teljesítménytúrák is vannak, országúti is, és terep is.
Lesz idén is a Margita kupa, ami többségében bicajos túrákból áll, azt hiszem 4 bicajos, és 2 gyalogos talán. Most erre nem esküszöm meg.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|