![]() |
Csúcsok csúcsa bronz fokozat
2004. augusztusában voltam első teljesítménytúrámon (a másodikon egy évre rá :D), 2007. márciusában pedig meglett annyi hegy mászva, hogy a Csúcsok csúcsa bronz fokozatát megkapjam. :) Sorszámos oklevelem is van, de azt nem árulom el. ;)
A kezdéstől elég sok idő eltelt idáig, de a következő fokozatnak is megvan már a fele, úgyhogy hajrá ezüst fokozat, vigyázz jövök! ;) http://forum.hodito.hu/pic/csucsok_csucsa_500.jpg Goldy, tessék Neked is megpályázni ezt, no meg a meglevő címeidet is szépen feltenni ide, mint a Baranya megye túrázója, és társai. :p :) |
Szintén nagy gratuláció! :)
Jó sokat tapostad a bolygót ezért az oklevélért! :) Hajrá! |
Quote:
|
Quote:
ati, gratulalok. (fotozas elott a feher falon meg allits 1 feher1ensulyt es akkor nem lesz ilyen szurke a foto. :)) |
Mindenekelött gratulálok az eredményekhez.De szeretném tudni azt hogy mi az ami miatt szeretitek a turázást.Vagy csak a fizikai fáradság érzése az ami hajt?Én elég sokat jövök-megyek ,és lehetséges hogy ezért nem értem a turázás szépségeit.
|
Csak gyalogosan lehet ezeken a túrákon részt venni?
|
Quote:
|
Quote:
|
Azt hiszem, megint csak gratulálni tudok. Szeretem én is ezeket a teljesítmény túrákat, bár én inkább karékpárral és saját magam által szervezetteken (nagy részt) szoktam részt venni.
|
Quote:
Bicajos teljesítménytúrák is vannak, országúti is, és terep is. Lesz idén is a Margita kupa, ami többségében bicajos túrákból áll, azt hiszem 4 bicajos, és 2 gyalogos talán. Most erre nem esküszöm meg. :) |
All times are GMT +1. The time now is 01:47. |