|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |
12-14-2006, 13:11
|
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
A-ban szabin lévő ori beütése?!
Remélem Ati itt már megfelel.
A lényeg,hogy egyszerűen nem tartom korrektnek,hogy A-ban szabin lévő oritól hekit tudjanak vinni,miközben a seregét ugye nem kell beszámítani. Mintha nem is lenne. Ezek szerint ,ha egy teljes klán szabizik,akkor be tudom őket verni,mivel a seregük úgysem számít, ők meg úgyis szabin vannak.
Nem értem,hogy miért kellett így beállítani ezt. Az lenne fair,ha nem lehetne beverni, illetve ha annak mindenképp úgy kell lennie,akkor számítson a serege,de ez így nagyon nem jó.
12-14-2006, 13:16
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by Leóka
A lényeg,hogy egyszerűen nem tartom korrektnek,hogy A-ban szabin lévő oritól hekit tudjanak vinni,miközben a seregét ugye nem kell beszámítani. Mintha nem is lenne. Ezek szerint ,ha egy teljes klán szabizik,akkor be tudom őket verni,mivel a seregük úgysem számít, ők meg úgyis szabin vannak.
Nem értem,hogy miért kellett így beállítani ezt. Az lenne fair,ha nem lehetne beverni, illetve ha annak mindenképp úgy kell lennie,akkor számítson a serege,de ez így nagyon nem jó.
|
" A védekező oldalon a teljes szövetség védőerejével találja szembe magát. Ha a megtámadott szövetség valamely tagja szabadságon van, akkor az ő védőértékének csak az egyharmada számít bele a teljes védőerőbe. "
de bele számít.
ha az egész klán szabin van, nem lehet beverni a klánt, amíg tart a klánszabi...
(hogy meddíg lehet szabin az csak tőletek függ mennyire voltatok aktívak eddíg. )
ez a topic a fejlesztésben van...
mi a felvetésben az ötlet?
Last edited by Hóhér; 12-14-2006 at 13:19..
|
12-14-2006, 13:18
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Hóhér
" A védekező oldalon a teljes szövetség védőerejével találja szembe magát. Ha a megtámadott szövetség valamely tagja szabadságon van, akkor az ő védőértékének csak az egyharmada számít bele a teljes védőerőbe. "
de bele számít.
ha az egész klán szabin van, nem lehet beverni a klánt, amíg tart a klánszabi...
(hogy meddíg lehet szabin az csak tőletek függ mennyire voltatok aktívak eddíg. )
|
Tudom,hogy nem lehet szabin lévő klánt beverni,de ha szabin lévő orit lehet, akkor úgy az igazi,ha klánt is lehet.
12-14-2006, 13:20
|
Administrator
|
|
Activity: 19%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Leóka
|
Ööö, számít:
"A védekező oldalon a szövetség teljes véderejével kell számolni: minden szövetségi tag minden egyes védő egysége beleszámít a védekező oldal erejébe. Itt is kivétel a szabadságon levő ország, ilyen ország csak védőerejének egyharmadáig számít be."
|
12-14-2006, 13:22
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Ööö, számít:
"A védekező oldalon a szövetség teljes véderejével kell számolni: minden szövetségi tag minden egyes védő egysége beleszámít a védekező oldal erejébe. Itt is kivétel a szabadságon levő ország, ilyen ország csak védőerejének egyharmadáig számít be."
|
Köszönöm. Szerintetek a sereg egyharmada az elég? A hekielvitelnél nem úgy vettem észre,hogy a harmadát vitték volna.
12-14-2006, 13:25
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Ööö, számít:
|
Hát ezzel tuti nincs kisegítve...
|
12-14-2006, 13:37
|
Member
|
|
|
|
Leóka ezt már leírta neked más is, de a megoldás az hogy szkra mész. Amikor beütik a klánod akkor lehet azért ütik be mert te szabin vagy és így a társaid miattad veszítenek hekit? Eddig azt nem írtad hogy ez bánt, pedig az7 A az elég nagy csapatmunka...
|
12-14-2006, 13:38
|
Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
ezt szavazást ki kellett volna tenned
sztem se fair az ha csak az egyharmada számít bele. meg alapból h szabin üthető egy ori. direkt ezért van szabi h ne lehessen ütni. itt végülis felesleges a szabi, csak a vip körök nem fogynak. meg sztem komoly következménye nem lenne annak h ha törölnék ezt a szabályt
|
12-14-2006, 13:40
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Steve
Leóka ezt már leírta neked más is, de a megoldás az hogy szkra mész. Amikor beütik a klánod akkor lehet azért ütik be mert te szabin vagy és így a társaid miattad veszítenek hekit? Eddig azt nem írtad hogy ez bánt, pedig az7 A az elég nagy csapatmunka...
|
Az SZK nem megoldás, főleg nem az egyre nagyobb leadandó heki miatt...
|
12-14-2006, 13:44
|
Administrator
|
|
Activity: 19%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by dreaman68
meg sztem komoly következménye nem lenne annak h ha törölnék ezt a szabályt
|
Azt leszámítva, hogy életképtelen szabis országokba be lenne pakolva egy halom íjász, és a klán beüthetetlen lenne.
Nem véletlen van ez a szabály.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|