Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   A-ban szabin lévő ori beütése?! (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1194)

Leóka 12-14-2006 12:11

A-ban szabin lévő ori beütése?!

Remélem Ati itt már megfelel.
A lényeg,hogy egyszerűen nem tartom korrektnek,hogy A-ban szabin lévő oritól hekit tudjanak vinni,miközben a seregét ugye nem kell beszámítani. Mintha nem is lenne. Ezek szerint ,ha egy teljes klán szabizik,akkor be tudom őket verni,mivel a seregük úgysem számít, ők meg úgyis szabin vannak.
Nem értem,hogy miért kellett így beállítani ezt. Az lenne fair,ha nem lehetne beverni, illetve ha annak mindenképp úgy kell lennie,akkor számítson a serege,de ez így nagyon nem jó.

Hóhér 12-14-2006 12:16

Quote:

Originally Posted by Leóka (Post 55242)
A lényeg,hogy egyszerűen nem tartom korrektnek,hogy A-ban szabin lévő oritól hekit tudjanak vinni,miközben a seregét ugye nem kell beszámítani. Mintha nem is lenne. Ezek szerint ,ha egy teljes klán szabizik,akkor be tudom őket verni,mivel a seregük úgysem számít, ők meg úgyis szabin vannak.
Nem értem,hogy miért kellett így beállítani ezt. Az lenne fair,ha nem lehetne beverni, illetve ha annak mindenképp úgy kell lennie,akkor számítson a serege,de ez így nagyon nem jó.

" A védekező oldalon a teljes szövetség védőerejével találja szembe magát. Ha a megtámadott szövetség valamely tagja szabadságon van, akkor az ő védőértékének csak az egyharmada számít bele a teljes védőerőbe. "

de bele számít.

ha az egész klán szabin van, nem lehet beverni a klánt, amíg tart a klánszabi...

(hogy meddíg lehet szabin az csak tőletek függ mennyire voltatok aktívak eddíg. )

ez a topic a fejlesztésben van...
mi a felvetésben az ötlet?

Leóka 12-14-2006 12:18

Quote:

Originally Posted by Hóhér (Post 55245)
" A védekező oldalon a teljes szövetség védőerejével találja szembe magát. Ha a megtámadott szövetség valamely tagja szabadságon van, akkor az ő védőértékének csak az egyharmada számít bele a teljes védőerőbe. "

de bele számít.

ha az egész klán szabin van, nem lehet beverni a klánt, amíg tart a klánszabi...

(hogy meddíg lehet szabin az csak tőletek függ mennyire voltatok aktívak eddíg. )

Tudom,hogy nem lehet szabin lévő klánt beverni,de ha szabin lévő orit lehet, akkor úgy az igazi,ha klánt is lehet.

Ati 12-14-2006 12:20

Quote:

Originally Posted by Leóka (Post 55242)

Ööö, számít:

"A védekező oldalon a szövetség teljes véderejével kell számolni: minden szövetségi tag minden egyes védő egysége beleszámít a védekező oldal erejébe. Itt is kivétel a szabadságon levő ország, ilyen ország csak védőerejének egyharmadáig számít be."

Leóka 12-14-2006 12:22

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 55247)
Ööö, számít:

"A védekező oldalon a szövetség teljes véderejével kell számolni: minden szövetségi tag minden egyes védő egysége beleszámít a védekező oldal erejébe. Itt is kivétel a szabadságon levő ország, ilyen ország csak védőerejének egyharmadáig számít be."

Köszönöm. Szerintetek a sereg egyharmada az elég? A hekielvitelnél nem úgy vettem észre,hogy a harmadát vitték volna.

Goldy 12-14-2006 12:25

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 55247)
Ööö, számít:

Hát ezzel tuti nincs kisegítve...

Steve 12-14-2006 12:37

Leóka ezt már leírta neked más is, de a megoldás az hogy szkra mész. Amikor beütik a klánod akkor lehet azért ütik be mert te szabin vagy és így a társaid miattad veszítenek hekit? Eddig azt nem írtad hogy ez bánt, pedig az7 A az elég nagy csapatmunka...

dreaman68 12-14-2006 12:38

ezt szavazást ki kellett volna tenned:p
sztem se fair az ha csak az egyharmada számít bele. meg alapból h szabin üthető egy ori. direkt ezért van szabi h ne lehessen ütni. itt végülis felesleges a szabi, csak a vip körök nem fogynak. meg sztem komoly következménye nem lenne annak h ha törölnék ezt a szabályt

Goldy 12-14-2006 12:40

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 55255)
Leóka ezt már leírta neked más is, de a megoldás az hogy szkra mész. Amikor beütik a klánod akkor lehet azért ütik be mert te szabin vagy és így a társaid miattad veszítenek hekit? Eddig azt nem írtad hogy ez bánt, pedig az7 A az elég nagy csapatmunka...

Az SZK nem megoldás, főleg nem az egyre nagyobb leadandó heki miatt...

Ati 12-14-2006 12:44

Quote:

Originally Posted by dreaman68 (Post 55256)
meg sztem komoly következménye nem lenne annak h ha törölnék ezt a szabályt

Azt leszámítva, hogy életképtelen szabis országokba be lenne pakolva egy halom íjász, és a klán beüthetetlen lenne.

Nem véletlen van ez a szabály.

All times are GMT +1. The time now is 12:31.