Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Általános > Általános beszélgetés Hódítós témákban
Register Stats Members List Today's Posts

Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 05-08-2007, 12:48
Tomas-bpm's Avatar
Tomas-bpm Tomas-bpm is offline
Junior Member

Activity: 0%
Longevity: 98%

Quote:
Originally Posted by Arwen View Post
Alkalmazkodni kell a változásokhoz. A boltban sem ugyanazt kapod pl fél évvel később, csak nem veszed észre, mert nem szólnak előre.
most hülyeséget írtál, ne haragudj, de nem így működnek a dolgok, a boltban muszáj szólniuk, cimkézniük, stb. ez a jogrendszer, és ez a jogbiztonság, ha nem így lenne, nem lenne hír a tv-ben hogy átcímkézték, becsaptak stb...de ez egy másik kérdés, mindenestre, inkább ne vonj ilyenekkel párhuzamot...szerintem
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 05-08-2007, 12:50
Baaangg Baaangg is offline
Junior Member

Üdv mindenkinek!
Félretéve mindenfajta személyeskedést, pro- és kontra érveket az elfek érdekében, illetve ellenében( az előttem szólók mindezeket már jócskán túlcifrázták ), azt gondolom, hogy a nagy probléma a változások bevezetésének módja, mikéntje volt. Alapból volt egy probléma - mondhatni, hogy hiba , ami korrigálásra került, miután meg lett vitatva, sőt szavazás is volt róla, mindenki elmondhatta a véleményét, meglátásait, ezt Ati
kivesézte,összegezte, majd meghozta a döntését. Természetesen a súgóban szereplő védelmi bónuszról, a +30%-ról beszélek. Ezzel nincs is semmi baj, ez így volt helyes, a játék eddigi menetébe, koncepciójába ez így illeszkedett.
A baj ott volt, szerény meglátásom szerint, hogy ezzel egyidőben olyan változások is életbe léptek ( az elfek máluszai ), amik minden elffel, ( hm, és nem elffel ) játszó játékost igen érzékenyen érintenek. Erről viszont nem volt megbeszélés, vita, szavazás; nem volt semmi előzmény, amiből ezt tudni lehetett volna, hogy ezekkel a változásokkal immár számolni kell. A véleményem az, hogy akkor, amikor ennél kisebb horderejű kérdésekben heteken, sőt hónapokon keresztül lehetett vitatkozni és elképzeléseket előadni, akkor egy ilyen jelentős változást ( mert azért ez elég jelentős, ugye ) bevezetni hirtelen, ez nagyfokú meggondolatlanságra utal. Volt ugyan szó valahol, valamikor az elfeket érintő változásról, de azt hiszem az a téma süllyesztőbe került, vagy legalábbis nem volt semmi eredménye.
Én azt gondolom, hogy nyilván lesz majd finomítás, mert ez szerintem is elég durva, ami most van, csak az a sajnálatos, hogy egy jó időben és jó helyen elindított, "Mi legyen az elf bónuszaival" című topik mindezt az egész cirkuszt megelőzhette volna.
Sajnálatos...
Reply With Quote
Old 05-08-2007, 12:51
Cassandra Cassandra is offline
Member

Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Dr Rozi rendel View Post
Nah... végére értem az irományoknak...
Phoenix-el énis egyetértek, nem ragozom tovább ezt a részét.
A probléma az szerintem, hogy egyik hértől a másikra kiszúrtak egy csomó emberrel.
Mert ugye ha a boltban megveszek egy terméket, tetszik, de a következő héten hiába veszek ugyanolyat, nem azt találom a dobozban!!
És még ne is emeljek szót érte!!??
Ha már békés fajnak titulálták sokan, akkor meg se lehessen támadni, se ártózni.... ez is ugyanolyan nonszensz, mint amit most kapott...
Szintén Phoenixel értek egyet és látom, hogy újra és újra ugyan azokat a köröket rójuk.
Túl erősek ezek a maluszok, akárki, akármit is mond.

Nem egyik hétről a másikra... egyik napról a másikra!
Ennél sokkal pitibb, elhanyagolhatóbb hülyeségeket hónapokig vitattak itt. Az elmúlt időszakban minden változás jóelőre be lett jelentve, mindenkinek volt ideje rákészülni, de gondoljunk csak bele... mi van azokkal, akik vasárnap szintet léptek, kiválasztották az elfet és hoppá hétfőtől az elf már "nem is elf"...
Vagy azokra, akik valailyen irányba élezték az elf országukat, esélyük nem volt picitis rákészülni a módosításra, esetleg átépíteni, semmi...
Hogy mire vagy jó?
Ha a szíved cserben hagy,
Mire vagy jó?
Ha a dühöd elragad,
Mire vagy jó?"

Last edited by Cassandra; 05-08-2007 at 12:53..
Reply With Quote
Old 05-08-2007, 12:54
Dr Rozi rendel Dr Rozi rendel is offline
Member

Longevity: 93%

Akárki akármit mond, az elf országom nem ugyanazt éri, és nem ugyanazt tudja, mint egy hete.... Hiába haladok vele egy meghatározott eredmény felé...
Reply With Quote
Old 05-08-2007, 12:56
tdomo's Avatar
tdomo tdomo is offline
Member

Longevity: 95%

Tegyetek már hideg vizes borogatást a csuklótokra.
94 oldal ment le a témában, és mégis két kezemen meg tudnám számolni, hogy hány hozzászólásban tett akárki is érdemi javaslatot, hogy a jelenlegi helyzet helyett hogyan legyen. Ahelyett, hogy csomóan "sírnak", hogy mennyire kiherélték az elf orijaikat, inkább gondolkozni kellene és a személyeskedések helyett konszenzusra jutni. Mindenkinek jobb lenne...

csokis-keksz (#410152)
tiramisu (#394553)
Reply With Quote
Old 05-08-2007, 12:59
-(0Kristóf0)- -(0Kristóf0)- is offline
Member

Thumbs up

Eggyetértek, túl sok a sírás kevés tett! Csináljuk meg! Azt hogy minden visszamegy.
Hogy miért:
1, meggondolatlan döntés született
2, nem volt bejelentve, és nem lehetett felkészülni
3, azért ezek a maluszok túl erősek.
Reply With Quote
Old 05-08-2007, 13:00
Tomas-bpm's Avatar
Tomas-bpm Tomas-bpm is offline
Junior Member

Quote:
Originally Posted by tdomo View Post
Tegyetek már hideg vizes borogatást a csuklótokra.
94 oldal ment le a témában, és mégis két kezemen meg tudnám számolni, hogy hány hozzászólásban tett akárki is érdemi javaslatot, hogy a jelenlegi helyzet helyett hogyan legyen. Ahelyett, hogy csomóan "sírnak", hogy mennyire kiherélték az elf orijaikat, inkább gondolkozni kellene és a személyeskedések helyett konszenzusra jutni. Mindenkinek jobb lenne...
adják meg a lehetőséget azoknak akik fajt akarnak cserélni ,és az ehhez járó 3 nap védelmet...szerintem
Reply With Quote
Old 05-08-2007, 13:04
Hóhér Hóhér is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Tomas-bpm View Post
adják meg a lehetőséget azoknak akik fajt akarnak cserélni ,és az ehhez járó 3 nap védelmet...szerintem
hát ez jó lenne a faj csere, főleg A ban...

Reply With Quote
Deni's Avatar
Deni Deni is offline
Member

Longevity: 97%

csak egy halk megjegyzés, az "elf mint homokzsák" témához..
véleményem szerint (hangsúlyozom, az én saját véleményem szerint) nem lett az elfből homokzsák.. én például, ha nem muszáj, akkor azért nem támadok elfet, mert túl sebezhető az országom, ha elfre megyek.. nem érdekel, hogy ártózni fog, vagy gyújtogat.. egy hadis ori ezt megszokta már sztem.. tehát emiatt, sztem több támadás nem fogja érni hadis részről a vinnyogó elfeket.. főleg, hogy most még nehezebb beütni mint eddig.. mert ugye nem mindenkinek van lehetősége gömböt csinálni, vagy éplistát, hogy ha hatékony támadó sereget is akar tartani..
de továbbra is hangsúlyozom, hogy ez az én véleményem.. és mivel nincs elf országom, külön kérek, minden fújtató és méregtől prüszkölő elfet, hogy kövezzen is meg akár..

The Silent Enigma (#186138)
DugóTündér (#580934)
Goth*Angel (#156003)
MalloryKnox (#62)

Reply With Quote
-(0Kristóf0)- -(0Kristóf0)- is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Tomas-bpm View Post

Ha más nem megy akkor legyen ez. De ha ez se akkor menjen vissza minden bónusz meg malusz! A védelem 20% lesz ha ez az antielfeseket megnyugtatja.
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules