|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |

02-05-2007, 05:48
|
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 94%
|
|
hát sztem nem kell ezt bonyoritani,vess magadra ha kiadod  én a helyedbe/tekbe csak olyanna kadnám ki akiben megbizom nem pedig akárkinek azt.
|

02-05-2007, 22:18
|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by pyron
hát sztem nem kell ezt bonyoritani,vess magadra ha kiadod  én a helyedbe/tekbe csak olyanna kadnám ki akiben megbizom nem pedig akárkinek azt.
|
Én is olyannak szoktam. Aztán nézeteltérések miatt a barátból olykor ellenség lesz...
|

02-05-2007, 22:24
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
Én is olyannak szoktam. Aztán nézeteltérések miatt a barátból olykor ellenség lesz...
|
... aki ha nem tudja törölni az országot, akkor csinál pár akciót a nevedben, és máris anarchban találod magad, minden egyéb törlési nehezítés ellenére.
Valójában még mindig nem vagyok meggyőzve arról, hogy a törlési lehetőség kiiktatása bármit is megoldana ilyen helyzetben. Max a VIP köreid maradnak meg és a sorszámod.
|

02-05-2007, 22:26
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
... aki ha nem tudja törölni az országot, akkor csinál pár akciót a nevedben, és máris anarchban találod magad, minden egyéb törlési nehezítés ellenére.
Valójában még mindig nem vagyok meggyőzve arról, hogy a törlési lehetőség kiiktatása bármit is megoldana ilyen helyzetben. Max a VIP köreid maradnak meg és a sorszámod.
|
Most mér kell tippeket adni? 
Amúgy meg szerintem megoldana.
|

02-05-2007, 22:26
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Most mér kell tippeket adni? 
Amúgy meg szerintem megoldana.
|
Hallgatlak. 
|

02-05-2007, 22:35
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Hallgatlak. 
|
Egészen zavarba hozol 
Kétségtelen, hogy a jelszó ismeretében simán anarchba lehet juttatni valakit, elég egy zöldet elküldeni... Durva dolog, de lélektani szempontból mégsem olyan mint a törlés. Nekem most 3 orim van, ebből kettőhöz igen ragaszkodok. Hasonló esetben visszahoznám zéróval anarchból is, de nem regelnék ugyanezzel a nével másikat, mert az már nem olyan. Nyilván közben próbálkoznék emilekkel, hogy de nem én voltam, rakjatok vissza, amit ti nyilván nem tennétek meg, és jól utálnálak titeket, de az ori attól még megvan, és az enyém.
Amúgy más orijából zöldet küldeni valakinek milyen súlyú bűncselekmény? Nem lehet, hogy ki tudnátok szűrni, mely akciókat követte el a jogos tulaj, és melyeket a betolakodó?
|

02-05-2007, 23:00
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Amúgy más orijából zöldet küldeni valakinek milyen súlyú bűncselekmény? Nem lehet, hogy ki tudnátok szűrni, mely akciókat követte el a jogos tulaj, és melyeket a betolakodó?
|
Tényleg nem akarok tippeket adni, de kismillió módon anarchba lehet még juttatni valakit, akinek minden belépési adatát tudod.
Persze el lehet menni abba az irányba, hogy ne tudjon belépni, no de ennek legegyszerűbb módja, hogy nem adod meg neki a belépési adataidat.
... mondom mindezt úgy, hogy igazából elkészült már az a modul, ami nem engedi törölni az országot, de egyre inkább az az érzésem, hogy ennek nincs gyakorlati haszna, csak egy felesleges bonyolítás... és mint ilyen, nem fog bekerülni az éles játékba...
Még van idő meggyőzni, de én most ennek tényleges hasznát nem látom.
|

02-05-2007, 23:43
|
Senior Member
|
|
|
|
Ami mellette szóló érvet el lehetett mondani, asszem felsoroltuk mindet, innen már rajtad múlik 
|

02-07-2007, 09:26
|
Administrator
|
|
|
|
No... Felvázoltam, hogy a belépési adatok ismeretében, a törlés kiiktatásával is olyan károkat lehet okozni, ami után max akkor kerülhetsz normál játékba, ha zéróstartolsz anarchból, és az írási lehetőséged is lehet, hogy addigra már ugrott.
Ennek fényében van-e valaki Synkelen kívül, aki úgy gondolja, hogy érdemes bonyolítani, vagy teljesen kiiktatni az országtörlési lehetőséget?
|

02-07-2007, 10:01
|
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
No... Felvázoltam, hogy a belépési adatok ismeretében, a törlés kiiktatásával is olyan károkat lehet okozni, ami után max akkor kerülhetsz normál játékba, ha zéróstartolsz anarchból, és az írási lehetőséged is lehet, hogy addigra már ugrott.
Ennek fényében van-e valaki Synkelen kívül, aki úgy gondolja, hogy érdemes bonyolítani, vagy teljesen kiiktatni az országtörlési lehetőséget?
|
Nem ellenzem de én se tartom túl hasznosnak. Ha Synkelnek ez fontos, ház aki törölni akarja az országát azt igazán nem fogja zavarni.
Szerintem.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|