|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

12-11-2006, 02:12
|
Guest
|
|
Activity: 0%
Longevity: 0%
|
|
Jó időben kell lépni szerintem és akkor nincs gáz+egy kis szerencse is kell 
És nem úgy kell B-ből felmenni A-ba ,hogy max hekivel,mert akkor alap,hogy olyanok közé ugrik be az illető akik lekapják rögtön.
És nem kell üres orival lépni 
|

12-11-2006, 06:45
|
Junior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Atiii
Jó időben kell lépni szerintem és akkor nincs gáz+egy kis szerencse is kell 
És nem úgy kell B-ből felmenni A-ba ,hogy max hekivel,mert akkor alap,hogy olyanok közé ugrik be az illető akik lekapják rögtön.
És nem kell üres orival lépni 
|
Egy dolgot ne feledj el. Az A-ban teljesen más viszonyok vannak mint a B-ben. Ami a B-ben jó, az A-ban semmit sem ér. Ne arra felé vigyük el a játékot, hogy 5000 körön keresztűl tekercset kell írni azért, hogy az A-ba való lépés elött milliárdokat kelljen költeni az átálásra (ha nem akarsz 17 körig pofozógép lenni), amikor az fent ezt jóval olcsóbban meglehet úszni. Aki nem max hekivel megy fel és nincs mögötte egy segítő klán, az nem fog csak 10000 kör múlva a top30%-hoz kerülni a mostnani felfedezési módosítások miatt. A lényeg, hogy a védelem és a piacozási lehetőségek legyenek szinkronban.
|

12-11-2006, 08:16
|
 |
Member
|
|
|
|
Jó időben szintet lépni?
Hát jah, és rögtön mindjárt olyan orival aki a seregcserélősők lovait ki is védi ugye?
7 kör alatt át tudsz épülni aztán szevasz, ott állsz egységet meg sehonnan nem tudsz szerezni akármilyen szövibe is léptél, marad a szépen épp átépített orid lebontása.
Jah és a max heki közelében sem léptem szal ez az eshetőség is kilőve...
|

12-11-2006, 10:22
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Goldy
Jó időben szintet lépni?
Hát jah, és rögtön mindjárt olyan orival aki a seregcserélősők lovait ki is védi ugye?
7 kör alatt át tudsz épülni aztán szevasz, ott állsz egységet meg sehonnan nem tudsz szerezni akármilyen szövibe is léptél, marad a szépen épp átépített orid lebontása.
Jah és a max heki közelében sem léptem szal ez az eshetőség is kilőve...
|
Ő most lépett fel, letelt a 24 köre támadás nélkül, és azt hiszi rajta múlott 
Majd egyszer belátja, hogy nincs igaza, csak ahhoz még látnia kell egyet s mást
|

01-13-2007, 12:55
|
 |
Member
|
|
|
|
Ez már lezárt téma ,de én csak hozzá szólok,tegnap reseteltem A-ba,elfként léptem fel,amivel nem is volt semmi baj,de találtam jo szövit ,és mondták reseteljek orkra...ok megtettem és 150hekit el is vezsitettem a piac hiánya miatt..mert ami egy elfnek elég ij az orknak nem....szal ez szvszit nincs jól!
|

01-18-2007, 04:11
|
Member
|
|
|
|
Egyetértek a 24 órás védelemmel, ha a piaclimitet nem lehet babrálni.
Történetesen, fellépek, van némi pénzecském, amit nem szeretnék 7 kör után elveszíteni, akkor nekem meg van szabva, hogy már létező klánba lépjek, különben az egész bukta. Ezért ha új klánt akarok, akkor előbb mással meg kell alapíttassam azt a klánt, majd 3 kör után mindenemet átnyomni neki klánrakin. Ez nonszensz. mert... ha már "megcsináltam" a kis klánomat, akkor annak nem én vagyok az alapítója, alapítót viszont kitenni sem lehet.
Minden hódítós tudja, hogy olyan ori nincs, ami minden ellen véd, ergo nem tudok olyan orival fellépni, ami megvédene abban a 17 órában az ellenem irányuló akcióktól, tehát vagy beütnek, vagy szétlopnak, esetleg néhány mókáskedvű rögtön beártóz. Utóbbi kettő plasztikázásáért még csak - csak tehetek, ott a klánraki, jelenlegi rendszer szerint, egy már korábban meglévő kláné, ahová beléptem.
A beütés elkerüléséért mit tehetek? Hadiorival lépek, jobbat nem tudok.. igaz?
Ehhez képest tf orival léptem, 2* bevertek, s ha akarok sem tudok tenni ellene.
Ezt a 7 kör védelmet 24 óra nuku piacot tényleg meg kellene változtatni. Sok ráció nincs benne, és azt sem ismerem fel, hogy miért lenne jó a játéknak, játékosoknak. Nekem speciel egyáltalán nem volt jó, de olvasgatva másnak sem.. mondhatni senkinek sem.
Vagy mondjuk azt, hogy nem az a cél, hogy bárkinek is jó legyen. De jól kijönni sem lehet az egész 17 órás üresjáratból, max megúszni az egészet.
Ez lenne, legyen a cél?
17 óra imádkozás?
Bár csak szemlélni tudom az esményeket, azért hátha mégsem ütnek be? 
Sztem nincs másik ilyen pont a játékban, ahol ennyire egyenlőtlen lenne vmi, ennyire kiszolgáltatott bármely játékos a szabályokból kifolyólag.
Last edited by Arrakis; 01-18-2007 at 04:36..
|

01-18-2007, 07:00
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Cyby_
Ez már lezárt téma ,de én csak hozzá szólok,tegnap reseteltem A-ba,elfként léptem fel,amivel nem is volt semmi baj,de találtam jo szövit ,és mondták reseteljek orkra...ok megtettem és 150hekit el is vezsitettem a piac hiánya miatt..mert ami egy elfnek elég ij az orknak nem....szal ez szvszit nincs jól!
|
Még nem lezárt a téma hisz nincs a kukában, csak épp előremozdulás nincs...
A többség szerint ez így nagyon nagy hátrány az új fellépőknek és a restartolóknak.
+1 dolog ami abszolut nem teszi vonzóvá az A csoportba való fellépést hisz pont azok vannak büntetve akik fellépnek.
Ez a mostani rendszer csak azoknak jó akik figyelik a frissen fellépőket aztán hajrá mert iszonyat könnyű prédák a piaczár miatt...
A véleményem az továbbra is hogy ez így iszonyat igazságtalan és felfogni nem vagyok képes a 7 kör miért pont 7 kör...
|

01-18-2007, 07:43
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Goldy
Még nem lezárt a téma hisz nincs a kukában, csak épp előremozdulás nincs...
A többség szerint ez így nagyon nagy hátrány az új fellépőknek és a restartolóknak.
+1 dolog ami abszolut nem teszi vonzóvá az A csoportba való fellépést hisz pont azok vannak büntetve akik fellépnek.
Ez a mostani rendszer csak azoknak jó akik figyelik a frissen fellépőket aztán hajrá mert iszonyat könnyű prédák a piaczár miatt...
A véleményem az továbbra is hogy ez így iszonyat igazságtalan és felfogni nem vagyok képes a 7 kör miért pont 7 kör...
|
Mert a 9. körre már a NEM ork is átépít, és mire egy sereg beütne már kész is.
Nem mintha nem lenne tök mindegy, mert ha nincs piac nem tudod bevenni az íjakat. (Ja hogy úgy kell fellépni B-ből... Na igen, persze.)
Amúgy mi jelentősége van A-ban a 24 körös piacstopnak?
Négy: üss, ha muszáj!
Öt: tartsd a várat!
Hat: védd a társad!
Hét: tiéd a hit!
Nyolc: a zászlót vidd!
Egészséges Fejbőr : Skinhead nyolcparancsolat
|

01-18-2007, 13:04
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Arwyl szelleme
Mert a 9. körre már a NEM ork is átépít, és mire egy sereg beütne már kész is.
Nem mintha nem lenne tök mindegy, mert ha nincs piac nem tudod bevenni az íjakat. (Ja hogy úgy kell fellépni B-ből... Na igen, persze.)
Amúgy mi jelentősége van A-ban a 24 körös piacstopnak?
|
Hát ezaz nézegetem az üres barakkjaimat, nagyon frankó, majd utánna bontok 1000L hogy legalább felülről üssön...
a 24 kör az azért 24 mint ahogy a többi szinten is az, csak ott legalább nem vernek be alatta...
A mostani rendszer véleményem szerint igazságtalan és a hiénáknak kedvez...
|

01-18-2007, 13:18
|
Member
|
|
|
|
ezt már leírtuk több topicban többször is. nem értem miért nincs előrelépés
Hüpp-hüpp-hüpp barbatrükk (#316178)
Elkapom a grabancodat! (#355763) ANARCH
Barrigon (#64904)
Y Ddraig Goch (#428537)
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|