|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |
View Poll Results: Szerinted okozhat-e gondot a jellenlegi helyzet a jövöben?
|
Elffel játszom és szerintem igen
|

|
13 |
26.53% |
Elffel játszom és szerintem nem
|

|
10 |
20.41% |
Nem elffel játszom és szerintem igen
|

|
15 |
30.61% |
Nem elffel játszom és szerintem nem
|

|
3 |
6.12% |
Nem játszom A-ban, de szerintem igen
|

|
6 |
12.24% |
Nem játszom A-ban, de szerintem nem
|

|
2 |
4.08% |

11-27-2009, 15:47
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 82%
|
|
Quote:
Originally Posted by Takanohana
Amikor A-ba felléptem, hadi gnóm lettem, ütöttem, és ütöttek. Túl sok időm nincs a játékra, komoly klán nem fogadott be, mert az állandó jelenlét feltétel volt. Hamar kiderült, hogy így nem haladok. Láttam a hirdetésekben, hogy törpe kelendő, újráztam, és beléptem klánba törpeként. A klán haladgatott, engem meg egyéniben beütöttek időnként. Hiába vágott vissza hadis társam, a föld ezzel nem jött vissza hozzám. Erősítettem a védelmet, de kellett a fegyver is, a nyers is a többieknek... Következő újrázásom óta elf vagyok, egyfős klánban. Lassan haladok, de biztosan. Azóta nem ütött be senki. A top borzasztó messze van, de most érzem először, hogy elérhető, csak idő kérdése.
És még valami. Fellépéskor az volt a tervem, hogy gyorsan lefordulok. Nincs még kék számom, szeretnék. Most már inkább azt gondolom, hogy ha egyszer fel tudok mászni, és meg tudok ragadni a topban, inkább másik országokkal forgok.
Csak azért írtam ezt le, hogy a régóta játszó vérprofi játékosok értsék azok hozzáállását, akik szeretnek játszani, de nincs túl sok idejük és nincs kisujjukban a játék minden csínja-bínja.
|
tökéletesen értem mit mondasz, ezt próbáltam én is 
csak talán nem sikerült ennyire összeszedni...
|

11-27-2009, 15:50
|
Member
|
|
Longevity: 86%
|
|
Rendben, elhiszem. De akkor nem értem, miért védi mindenki úgy a kék szám becsületét, hogy azt nem adják ingyen. Pl be lehetne vezetni az A-ból való könnyített lefordulást, akár fix hekiszámhoz, akár letöltött körökhöz kötötten, vagy mit tudom én, de nem, mert akkor mindenki kék számokkal rohangálna, holott nem teljesített semmit. Most meg meggyőztök hogy egyébként sem kell ehhez még játéktudás sem.
|

11-27-2009, 16:37
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Takanohana
Rendben, elhiszem. De akkor nem értem, miért védi mindenki úgy a kék szám becsületét, hogy azt nem adják ingyen. Pl be lehetne vezetni az A-ból való könnyített lefordulást, akár fix hekiszámhoz, akár letöltött körökhöz kötötten, vagy mit tudom én, de nem, mert akkor mindenki kék számokkal rohangálna, holott nem teljesített semmit. Most meg meggyőztök hogy egyébként sem kell ehhez még játéktudás sem.
|
Pont ezért, most is meg lehet csinálni anélkül, hogy igazán vért kellene izzadni hozzá, akkor miért legyen még ennél is könnyebb kék számot szerezni?
Na mindegy, még egyszer mondom, nem feltételezem az 30/30as elfekről, hogy kollektíve nem tudnak játszani, csak biztos van olyan is, hiszen a lehetőség adott rá.
Egyébként arra lennék kíváncsi, hogy régen, amikor pont nem kellett A-ban semmit teljesíteni, csak ellötyögni, akkor abból mennyien szereztek kék számokat vajon?
[SZK] Jetilábnyom (#553158) [1/A]
Raining Blood (2) (#562319) [3/G] [SZ]
Reign In Blood (2) (#592837) [5/W] [SZ]
www.unimarket.hu
|

11-27-2009, 17:42
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by LiverPool
Hogy döntöd el, ki az aki csak azért van fenn A-ban, hogy B-ből forogjon és ki az aki nem?...
|
Pool nem mondtam hogy el kell dönteni, egyszerűen az a logikus szerintem legalábbis, hogy ha valaki eddig azért volt fent A ban elffel a zop 30 ban hogy B ből forogjon és az én javaslatom bevezetése után A ban értelmetlenné válik a számára a játék.Vagy játszik vagy ÖNSZÁNTÁBÓL úgy fog dönteni hogy fordul, hogy később egy másik országával B ből fellépjen A ba, feljusson velel a top 30% ba és akkor megint lefordíthat vele egy B -s országot.Nem hinném hogy olyan bonyolultan fogalmaznék,hogy nem tudod megérteni.
Aki majd üt havonta 1-et az már aktív, a többi meg húzzon A-ból?...[/quote]
Erre ugyanaz a válaszom.Nem kényszerítenénk senkit arra hogy lépjen de aki eddig inaktív országként tengett a top30 közelében és lefordította a B országát, az ha újabb személyiséget akar akkor kénytelen majd az A s országával fordulni.Persze ha nem akar akkor játszik továbbb A ban.
Épp azért lett a B-ből fordulás kitalálva, hogy A-ban több ÉV munkája ne menjen levesbe ilyen "ötletek" miatt...
Számomra ez nem támogatható...[/quote]
Pool látod most igazat szóltál.Lassan oda jutunk hogy több év kell amíg eléred a top 30 alját.Mert nem ütheti mindenki fel magát a topig.És az hülyeség hogy hogy csak az orkok sírnak állandóan, én is elf vagyok.És ha nemsokára elérem a top30 at akkor nekem sem lesz nagy kedvem lefordulni az rszággal, pont amiatt, hogy nagyon sok időbe telt.Ezért majd B ből fogok forogni, de ha B ből csak egy országot tudnék lefordítani az 5 re ezzel az A országommal, akkor később miután a B-ből fordult országommal felléptem aa 4 szintre akkor az A-s országommal lefordulnék 5 be.Ennyi.Nem tudom mitől olyan szörnyű ez.Talán azoknak fájna a leginkább akik forognak.És ezt nem a magam érdekébven mondom.Mert a számomra is az a legeőnyösebb hogy akkor felmegyek a top30 ba, 30/30 elfre beépülni és oszcillálni.De ez az A ba lépő országoknak akkora hátrányt jelent hogy , ezáltal nekik több év sem lesz elég hogy lehessen kis 2 számocskájuk.Üdv Oszy!
|

11-27-2009, 17:56
|
Member
|
|
Longevity: 88%
|
|
Quote:
Originally Posted by Dynosaur
még egy "antielf" topic... hurrá.... csak azt tudnám mikor unjátok már meg...
akármit tesztek ez így marad, vagy annyira megváltozik esetleg törlődik az elf, hogy értelmetlen lesz vele játszani... esetleg emberek is mennek el miatta...
|
szerintem inkább a kezdők számára lassan már elérhetetlen top miatt mennek el játékosok..
másik dolog amit nem értek.. miért jó neked, ha csak fedezgetned kell ahelyett, hogy játszhatnál is?

11-27-2009, 18:00
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ga'briii
hozzáteszem sz.tem a föld azért fogy is, klánba ki és belépésekkel, így a helyzet annyira nem vészes
|
a földleadással sokkal kevesebb föld fogy, mint amennyit fedeznek..
és hozzáteszem nem a fedezős elfek adják le a földet hiszen ők nem lépnek ki a klánbol ütni.. 

11-27-2009, 18:03
|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by none
szerintem inkább a kezdők számára lassan már elérhetetlen top miatt mennek el játékosok..
másik dolog amit nem értek.. miért jó neked, ha csak fedezgetned kell ahelyett, hogy játszhatnál is?
|
A kezdok hogy jutnak el 1/A-ba, mar csak ez a kerdes... 
|
|

11-27-2009, 18:07
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Batu
Nem az lesz ennek a vége, hogy a megemelkedett top miatt irreálisan sok időre lesz szükség a fedezéshez? Ha olyan messze a top, sokkal gazdaságosabb és gyorsabb kis hadis klánokat csinálni. 4 mrd vagyon fellépéskor szerintem átlagosnak mondható, de számolhatunk 8 mrd-vel is. Most 7k hekin egy fedezős elf maxos fedezése kb 5 mrd-be kerül(jelenlegi, az utóbbi időhöz képest olcsó katiáron).
Ilyen feltételekkel elgondolkodtató, hogy mennyi időre van szükség 10-12k hekis top határnál.....
Szerintem akkor sokkal többen fogják vállalni a hadizást.
|
Quote:
Originally Posted by Gabro
mindenhol van elérésem, wap is, de inkább beton elf, és már 8k kör top 
és tartok egységeket: mindig a tornyokban 
és aktív játékunk van, kb 15 klán pattant már, egyse vitt át 
és 12-t előre láttam, csak nem mentünk szembe, nem olyan rossz a helyem 
|
amíg lesznek olyan emberek akik egyszerűen lusták játszani, addig nem fog javulni a helyzet..
bár ha a top10% egybe fog esni a top30-al, akkor az lesz előrébb, aki üt egyet legalább, vagy több lakost tart, de így gyengül a védelme.. 

11-27-2009, 18:08
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
A kezdok hogy jutnak el 1/A-ba, mar csak ez a kerdes... 
|
1/Aban kezdőkre gondoltam.. 
de szerintem simán el lehet jutni 1/Aba komolyabb tudás nélkül is, csak kis kitartás kell 

11-27-2009, 21:24
|
 |
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by none
1/Aban kezdőkre gondoltam.. 
de szerintem simán el lehet jutni 1/Aba komolyabb tudás nélkül is, csak kis kitartás kell 
|
Neked is sikerült...
|
The Following 2 Users Say Thank You to Pool For This Useful Post:
|
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|