|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
PC (hardver, szoftver, játékok stb.) Minden, ami számítógép. Kedvenc játékod megbeszélése, segítségkérés hardverügyben stb. |

04-30-2010, 10:54
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Kérdés: Ma jön meg a kicserélt alaplapom.
Szerelés után újra kell rakni a wint vagy nagy eséllyel működni fog szépen?
|

04-30-2010, 14:35
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Goldy
Kérdés: Ma jön meg a kicserélt alaplapom.
Szerelés után újra kell rakni a wint vagy nagy eséllyel működni fog szépen?
|
Szerintem nagy esellyel nem fog mukodni. Kiveve ha tok ugyanolyan.
A windowsnak meg neha amugysem art egy ujrarakas.

04-30-2010, 14:47
|
Administrator
|
|
Activity: 28%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
Szerintem nagy esellyel nem fog mukodni. Kiveve ha tok ugyanolyan.
A windowsnak meg neha amugysem art egy ujrarakas.
|
Ugyanolyan, sőt, ugyanaz, és a windowsnak nem árt ugyan az újrarakás, de azért ne hetente. 
|

04-30-2010, 14:52
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Ugyanolyan, sőt, ugyanaz, és a windowsnak nem árt ugyan az újrarakás, de azért ne hetente. 
|
Ez esetben sajat tapasztalatom is van. Volt egy abit nf7-es alaplapom, tonkrement teljesen, szerencsere egyik bontoban talaltam pont ugyanolyat olcsoert, es zokszo nekul mukodott a regi windows install. 

04-30-2010, 15:13
|
Administrator
|
|
Activity: 28%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Ez esetben sajat tapasztalatom is van. Volt egy abit nf7-es alaplapom, tonkrement teljesen, szerencsere egyik bontoban talaltam pont ugyanolyat olcsoert, es zokszo nekul mukodott a regi windows install. 
|
Én is ezt mondtam. 
|

04-30-2010, 18:32
|
 |
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Csak hogy én is beleszóljak kicsit, és elmondjam a személyes tapasztalataimat:
Teljesen jogtiszta (egyetem kevés előnyének egyike) Win7 32bit-et telepítettem, és használtam kb 4 hónapig.
Köszönöm elég volt.
Tekintve hogy nekem van azért itt egy kis hálózatom megtapasztaltam a használhatatlanságát:
- Egy linux gép (és egyben fájl szerver) adja az ip címet. Ez xp alatt istenien ment. Win7-ben várnom kellett amíg kaptam IP. Rájöttem hogy be kéne állítani a win-ben a Wins szervert. De hol? Mert ugye teljesen máshol volt mint az XP-ben. Hol nézzem meg hogy mi az ip-m? Hol nézzem meg mi a Gateway? Stb... végül cmd-ben ipconfig /all segítségével nem maradt rejtve információ.
- 4 hálózat drive-ot csatolok fel, samba-n keresztül. Gép indulásánál azokat a hálózat drive-okat nem csatolta fel, amelyek domainnal voltak bejegyezve (\\linuxka\zene) csak azokat amik IP-vel (\\192.168.0.1\zene). Mindaddig fel sem csatolja amíg pl totalcommanderre rá nem lépek a meghajtóra. De ha ráléptem onnantól Sajátgépben hiába próbálok rálépéssel felcsatolni, nem megy. Ilyen hiba nem volt sosem (és azóta sincs) nálam XP-ben.
- Gyönyörű, hogy a tálcán egy a futó program ikonjához hasonló színű sáv megy, ha húzom rajta az egerem, de az nekem rendszeresen behalt ott, és nem tűnt el mikor levettem az egeret onnan. Rettenet idegesítő, mert mindig azt hittem hogy villog az ablak (esemény van rajta).
- Start menünek is sikerült teljesen kiürülnie párszor.
- Hibernálásból többször nem tudott visszajönni.
- stb...
Meg útáltam szegényt, de biztos én vagyok a rossz, szélsőséges felhasználó...
BimmBimm (#233333)
Éplista számító
|

04-30-2010, 21:24
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
|
Hát itt nem működött. Lehet mert lefrissítette a szervíz a BIOS-t...
Rosszabb volt a helyzet mint előtte.
Lényeg, szerencsétlen gép megint szervizben van.
Ha sokáig szívat még egy baltával kezelgetem meg. 
|

10-02-2010, 20:04
|
 |
Member
|
|
Longevity: 92%
|
|
Windows 7-re felraktam a Clock Tray Skins programot, hogy szépen óránként frissítse az időt, és lássam a másodperceket is. Na igen, de amikor próbálom frissíteni az időt, szépen lekéri a szerveridőt. Amikor viszont rákattintok az "Adjust time"-ra, azt írja Failed to get atomic time. Valami ötlet?
Redológia (#455305) [1/A] [SZK]
Non omnis moriar (#701164) [3/G]
|

10-03-2010, 00:31
|
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Redback
Windows 7-re felraktam a Clock Tray Skins programot, hogy szépen óránként frissítse az időt, és lássam a másodperceket is. Na igen, de amikor próbálom frissíteni az időt, szépen lekéri a szerveridőt. Amikor viszont rákattintok az "Adjust time"-ra, azt írja Failed to get atomic time. Valami ötlet?
|
Melyik Váétozat van meg ?? Mert van a Lite verzió ami ingyenes meg van a teljes ami fizetös..El tudom képzelni azt a dolgot, hogy pl Neked nm a lite verzió van és mondjuk pl lejárt a fizetös verzió kiprobálási ideje és most már csak korlátozásokkal müködik..De ez csak egy ötlet
|

10-03-2010, 01:01
|
 |
Member
|
|
Longevity: 92%
|
|
Quote:
Originally Posted by Blacky
Melyik Váétozat van meg ?? Mert van a Lite verzió ami ingyenes meg van a teljes ami fizetös..El tudom képzelni azt a dolgot, hogy pl Neked nm a lite verzió van és mondjuk pl lejárt a fizetös verzió kiprobálási ideje és most már csak korlátozásokkal müködik..De ez csak egy ötlet
|
Azóta végre el tudtam érni, hogy frissítse, kompatibilitás fülön be kellett pipálni, hogy futtatás rendszergazdagént, de ekkor nem tudom megnyitni a vezérlő panelt :/
Redológia (#455305) [1/A] [SZK]
Non omnis moriar (#701164) [3/G]
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|