|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Megbeszélések Itt lehet felvetni a javaslatokat, gondolatokat |
View Poll Results: Megszüntessük-e a klánlétszám maluszt egyéni csatákban?
|
igen
|

|
4 |
8.33% |
Nem,de legyen malusz a toli vari akciókra is
|

|
19 |
39.58% |
Nem
|

|
20 |
41.67% |
További megbeszélést igényel
|

|
1 |
2.08% |
Nem tudom
|

|
4 |
8.33% |

01-14-2008, 10:59
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by Hóhér
Azt meg valóban elképzelhetetlennek tartom, hogy egy éppen csak fellépett vagyon nélküli országot bármilyen klán felvegyen, csak azért, hogy ő forogni tudjon. És ez így is van jól.
|
pedig előfordul.
Quote:
Gyulának reagálva, én azért tamagocsizom itt fenn, mert Te tamagocsizol ott lenn egyedül. A sok egy fős klán gondolom nem azon munkálkodik, hogy feljusson ide játszani, egyszerűen csak forogni akarnak.
|
Nyilván Gyula is forogni akar, azért van már minimum 1 éve az A-ban, illetve a topban. Szerintem is.
Mellesleg szerintem meg sokan azért vannak egy fős klánban, mert ha klánt tud ütni így, akár egy másik egyszemélyes, akár 2-3 személyes klánt, több földet hoz.
Én is gondolkodtam rajta anno, csak kényelmesebb volt valahova belépni.

01-14-2008, 11:41
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Egyéniban is lehet haladni pont erről van szó. Aki akar ütni menjen 1v1 be klánba. Igy si lehet haladni nem kell többfőből álló szövikre menni ami most keveset hoz. Ezert nem kell megváltoztatni a rendszert.
Amugy szeritnem az A ban is van fejlődés egy bizonyos magasségban meg mar ugyis kell szövi szerintem...
|

01-14-2008, 11:54
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by Zsáni
Mellesleg szerintem meg sokan azért vannak egy fős klánban, mert ha klánt tud ütni így, akár egy másik egyszemélyes, akár 2-3 személyes klánt, több földet hoz.
|
22es csapdája 
( azért KELLENEK az 1-2-3személyes klánok, hogy lehessen földért menni az 1-2-3 személyes klánokhoz, mekkora gondolat  )
mellesleg,pont ez volt a lényeg, hogy ne legyél rá kényszerülve, hogy egyedül játszál, ha földért akarsz menni.
|

01-14-2008, 11:57
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by -Fegya-
Nekem tetszik, de szerintem nem érdemes felvetni. Sokan elleneztük annak idején a kis létszámú klánok bevezetését, de Ati hajthatatlan volt.
Úgy emlékszem Ati fő érve az volt, hogy sokan panaszkodnak neki, hogy nem tudnak klánba lépni, mert nem veszik be őket. Ati nem akarta elhinni, ezért indított egy orit az 1A-ban, sokáig hirdetett és tényleg nem vették fel.
Ezért döntött úgy, hogy bevezeti az 1 fős klánt. Nem hiszem, hogy visszacsinálná.
|
ezzel kapcsolatban, ha ott van 50 ország, akik panaszkodnak, hogy nem veszik be őket sehová, talán alakíthatnak is egy klánt maguknak, ahol már vannak 4-en, persze ez lehet hogy bonyolult gondolat...

|

01-14-2008, 12:02
|
 |
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
mellesleg,pont ez volt a lényeg, hogy ne legyél rá kényszerülve, hogy egyedül játszál, ha földért akarsz menni.
|
jó, akkor legyen egyenértékű a klántámadás az egyéni ütéssel, hozzunk el ugyanannyi földet mindkét esetben..
akkor majd nem lesz rákényszerítve senki se...

01-14-2008, 15:14
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Zsáni
jó, akkor legyen egyenértékű a klántámadás az egyéni ütéssel, hozzunk el ugyanannyi földet mindkét esetben..
akkor majd nem lesz rákényszerítve senki se...
|
Szerintem ezt a vonalát az érvelésnek hagyjuk, mert nem egyről beszéltek
Arwen, Gyula, ti mindketten akkor mentetek ki egyszemélyesbe amikor egyéniben már nem volt a környéketeken senki. Úgyhogy a ti érvelésetek se túlzottan életszerű. Persze hogy nem ártózott meg tolizott senki.

01-14-2008, 15:21
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
Szerintem ezt a vonalát az érvelésnek hagyjuk, mert nem egyről beszéltek
Arwen, Gyula, ti mindketten akkor mentetek ki egyszemélyesbe amikor egyéniben már nem volt a környéketeken senki. Úgyhogy a ti érvelésetek se túlzottan életszerű. Persze hogy nem ártózott meg tolizott senki.
|
Én kishektáron is egyfősben játszottam, mindig vissza léptem ugyan a Gödölyébe, de a földem java részét egyfősként szereztem, nem volt túl aktiv lent a mezőny, se ártót, se sereget nem igen kaptam lent, fent már inkább.
Hóhér: Én akár mit is csinálok itt lent, az elkövetkező 2-3-4 évben ütéssel nem fogok a közeledbe kerülni.
Másrészt nekem személy szerint most jobb egyfősban, mert nincsnek olyan emberek játékosok a felső szinten, akikel tudnék érdemben szövizni, szövizés alatt nem azt értem, hogy akárkivel aki hirdet a dipóban, felduzzasztom a klánpontszámom.
Gyulaword (#79796)
|

01-14-2008, 22:35
|
Member
|
|
|
|
[quote=csunyabogar;151139]ja, és te tisztán átlátod a helyzetet úgy, hogy a csopi tetején üldögélsz távol mindenkitől már évek óta. 
megkérdezhetem, hogy mikor voltál utoljára egyszemélyes klánban, és mikor ártózott/lopott szét egy 10 személyes?
No akkor mondom én 5-6 évvel ezelőtt összeségében évekig voltam egyfős klánban és azt hiszem az elmult 5 évben javaslatokkal is próbálam jobbá tenni ezt a játékot amikor még levlista volt már akkortól.
Kérdezném hogy te mennyit voltál egyfős klánban hadiorival?
Mert Állig begombolkozva tornyok tolik varik mögé bujva nulla pénzel nem fog bántani senki.Itt főleg az a "faj" védi a mostani állapotot akik az alsóbb csopiban alulról 5-6 körröl lopják a többieket és aztán veregetik a mellüket hogy micsoda legények a gáton. 
A 10 fős klán abban a pillanatban rácuppan az egyfősre mihelyt pénzt rúnát tekercset tud tőle lopni és ne gyertek itt nekem hátulról gyermekmesékkel mert igenis a haszonzerzés reményében sokan mindenre képesek, sajnos nem csak itt a játékon belül.Viszont egyáltalán nem tartom igazságosnak hogy ha lelopt egy 10 fős klánból mondjuk 8 tag és semmiféle fegyverrel nem tudsz visszavágni.
Tudom hogy sokan azt mondják hogy ez nekik jár,de az én véleményem más ha van hadimalusz legyen toli vari malusz is vagy ne legyen egyik se
|

01-14-2008, 22:53
|
Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by Serg
Viszont egyáltalán nem tartom igazságosnak hogy ha lelopt egy 10 fős klánból mondjuk 8 tag és semmiféle fegyverrel nem tudsz visszavágni.
Tudom hogy sokan azt mondják hogy ez nekik jár,de az én véleményem más ha van hadimalusz legyen toli vari malusz is vagy ne legyen egyik se
|
Ha a 10fős klánból 8 teljesen lelop, ott az orid felépítésével lesz gond. 
Mégis miről beszélünk? Ez egy stratégiai játék. Ha nem építesz át a te dolgod. De nem feltétlen a szabályokkal kell kedvünk szerint variálni...
A zsákmány reményében sokan sokmindent megtesznek...
Hát nem! Nem fog mind a 10tag több 100hekit átépíteni csak a te kedvedért. Tudom most csalódott vagy, de ez van.  

01-14-2008, 23:30
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Alba
Végigiolvastam de ne mértem.
Szerintem olyanokról beszélgetünk akik nem is találkoznak sose egymassal. 1 fős klán egyéniben szerintem nincsen sosem egy 10 fős klánközelében. Ha meg van semmi értelme gyujtogatni meg ártózni hiszen ugyse tudsz vele mit csinálni. Az A ba szerintem már nincsenek poénból, unalomból gyujtogató országok.
Amugy meg amit Peti írt hülyeség. Persze mindeki léphet 10 fős klánba, de azert más a játék 1 millió pont felett. Azzal védekezni hogy megvolt az esélye 10 es be lépni nem biztos hogy elég magyarázat. Ott egy klánvédés más mint 120 000 értéken.
|
Ne a szélsőségeket vizsgáljáto már csak ha lehet!
Hanem amikor az 1 főst egy 3-4 fős piszkálja, vagy a 2 főst egy 4-5 fős..
ott jelenleg vari tolival szép eredményt tudnak elérni.. és még földet is hoznak...
Ergo a lényeg h ha hadi akcio megkapta a maluszt, akkor illenne a vari tolinak is mer jelenleg , az történik h alulről az 1-2 fővel nagyobb klán szétártózza akár 1 hétig is a kisseb klánt, majd amint van lehetősége le is földeli...
|
|
Posting Rules
|