|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

04-24-2007, 10:50
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by Stev
Lik-Lak érsd már meg, nem tudom hány hozzászólás óta magyarázzuk Kutyuleeeval, hogy nem a kattintgatás energiavonzatáról van szó, hanem az idővonzatáról, ami közben esetleg tenni tud valamit az áldozat. Ha benn vagy és vip vagy amikor lopnak, akkor is jó 15-20 másodperc, míg feltűnik a villogó, hogy lopnak. Nem mindegy hogy ennyi idő alatt egy átlagos tolvaj 4-5-ször, vagy 17szer lop le!
|
Stev ertsd mar meg, hogy ez MAR BENNEVAN A JATEKBAN! Innentol kezdve igazabol az erre alapozott erveles SZAMOMRA nem meggyozo! De nemis engem kell meggyozni termeszetesen, hanem ugy globalisan megindokolni az allaspontotokat, es ez ideaig nem sikerult.
A masik meg, hogy bar lehet nem ugy tunik, azert jo a felfogasom, es abban a hozzaszolasomban amit ertetlennek talaltal, Steve kommentjet reagaltam le, aki ugye az energiafelhasznalast emlitette meg, es nem az "idoproblemat".
Masreszrol ezek utan a gorcsos ragaszkodas ahhoz hogy ez ne valosulhasson meg egy hatalmas nagy diszkriminacio azokkal szemben akik nem forumoznak es nem rokat hasznalnak. :P
Last edited by Lik-lak; 04-24-2007 at 11:00..
Reason: kieg
|

04-24-2007, 10:56
|
 |
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Lik-lak
Stev ertsd mar meg, hogy ez MAR BENNEVAN A JATEKBAN! Innentol kezdve igazabol az erre alapozott erveles SZAMOMRA nem meggyozo! De nemis engem kell meggyozni termeszetesen, hanem ugy globalisan megindokolni az allaspontotokat, es ez ideaig nem sikerult.
|
Nincs benne a játékban! Attól hogy egy adott böngészővel, egy billentyűkombinációval meg lehet csinálni, attól még nincs benne a játékban, nem egy általános stratégia. És ne gyere azzal, hogy a variknál már ott van. Rengetni 5ször tudsz egy ellenfelet, és a vesztesége sem jelentős mondjuk a tekihez képest. A két játékmód akcióit nem kell összehasonlítani, jó hogy nem a hadizáshoz hasonlítod tolvajakciókat!
Last edited by Stev; 04-24-2007 at 10:58..
|

04-24-2007, 11:06
|
Member
|
|
|
|
Rendben, nem jovok azzal, es nem, nemakarom az ISTENI hadakhoz sem hasonlitani (valamint megnyerem a jatekot gomb sem kell, tovabbra sem!).
Rendben, nincs benne a jatekban, de ahogy mar megis jegyeztek paran, es teis alairod ezek szerint, hogy ez MAR MOST is veghezviheto.
Ezek utan csak azt nemertem, hogy a bevezetes ellenzese onvedelmi reakcio, vagy egyszeruen csak kategorikus merev elzarkozas a tolikban AKARMINEK a megvaltoztatasatol, mert az az alap, hogy HAD, es szegeny hadiknak nehogy rossz legyen?
|

04-24-2007, 11:17
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Rendben, nem jovok azzal, es nem, nemakarom az ISTENI hadakhoz sem hasonlitani (valamint megnyerem a jatekot gomb sem kell, tovabbra sem!).
Rendben, nincs benne a jatekban, de ahogy mar megis jegyeztek paran, es teis alairod ezek szerint, hogy ez MAR MOST is veghezviheto.
Ezek utan csak azt nemertem, hogy a bevezetes ellenzese onvedelmi reakcio, vagy egyszeruen csak kategorikus merev elzarkozas a tolikban AKARMINEK a megvaltoztatasatol, mert az az alap, hogy HAD, es szegeny hadiknak nehogy rossz legyen?
|
Ahogy írtam az elején, nem vagyok elfogult, van tolis és hadi orim is. Aláírom, véghezvihető, az éjjel csináltam is teszteket, hogy melyik hány másodperc, itt vannak a topicban. Amiért ellenezzük többen, az az hogy a tolvajok nagyon nagy többsége nem ismeri a technikát, amivel véghezvihető, vagyis nem tud olyan gyorsan olyan nagy kárt okozni. Hidd el, ha azt fogom látni, hogy 10 toliból 8 meg tudja oldani a másodpercenkénti lopást, én sem fogom ellenezni a javaslatot, mert alapvtően lusta természet vagyok! 
|

04-24-2007, 11:18
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
|
véghez vihető persze,de ez most taktikai rész, amit nem mindenki használ, vagy igen vagy nem, úgyanúgy mint hogy valaki belő egy órát pontosan a hódhoz és tud sereget inditani a kv elött 10mpel, vagy nem állit be semmit és 2percel elöbb megy, amit könnyü lefülelni... és még van pár ilyen dolog. nekem is van tolis orim, de ettől még a másik topicban támogatom a tolik távolságbeli gyengitését... mert néha már én érzem magam pofátlannak hogy 10körröl simán lelopok egy hadit,vagy egy varit akik semmit se tudnak nekem ártani ekkora távról...

04-24-2007, 11:19
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Stev
Ahogy írtam az elején, nem vagyok elfogult, van tolis és hadi orim is. Aláírom, véghezvihető, az éjjel csináltam is teszteket, hogy melyik hány másodperc, itt vannak a topicban. Amiért ellenezzük többen, az az hogy a tolvajok nagyon nagy többsége nem ismeri a technikát, amivel véghezvihető, vagyis nem tud olyan gyorsan olyan nagy kárt okozni. Hidd el, ha azt fogom látni, hogy 10 toliból 8 meg tudja oldani a másodpercenkénti lopást, én sem fogom ellenezni a javaslatot, mert alapvtően lusta természet vagyok! 
|
pontosan ettől beszélek én is

04-24-2007, 11:28
|
Member
|
|
|
|
Latjatok, tudtok ti ha akartok, ezek a hozzaszolasok mar ugy megutottek a szintet 
Innentol kezdve csak informativnak kell lennem es promotalni az otletet, hogy elegen tudjanak rola. Vagy megtartani magamnak, es rohogni a markomba, mert en meg alapvetoen gonosz vagyok, es majd tudni fogjatok, hogy en loptam le a tekercseiteket az utso masodpercben
MUHUHUHAHAHHAHAHAAAAA
|

04-24-2007, 11:43
|
 |
Member
|
|
|
|
Na látod, tudunk mi szépen társalogni!
Hát, ha a mérleg egyik karjában az van, hogy nem kell annyit kattintani, a másikban meg hogy tudok egy taktikát amivel ha kicsit is de jobb vagyok a többieknél; akkor azt hiszem kevés olyan lusta ember van, aki feladná azt a kis előnyt! 
|

04-24-2007, 12:03
|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
A masik meg, hogy bar lehet nem ugy tunik, azert jo a felfogasom, es abban a hozzaszolasomban amit ertetlennek talaltal, Steve kommentjet reagaltam le, aki ugye az energiafelhasznalast emlitette meg, es nem az "idoproblemat".
Masreszrol ezek utan a gorcsos ragaszkodas ahhoz hogy ez ne valosulhasson meg egy hatalmas nagy diszkriminacio azokkal szemben akik nem forumoznak es nem rokat hasznalnak. :P
|
Nincs benne a játékban. Még szélesebb körben ismerté is itt ezen a fórimon vált, a nagy többség még most sem használja, mert fogalma sincs róla. Asszem én is tudnék mondani egypár jópofaságot, mit lehet megcsinálni, és nem szívesen gondolok abba bele, hogy Monro, Wand, Serg, Arra, Xeper meg a többi régi játékos mikkel állna elő hirtelen ami nekik természetes, másnak viszont korántsem az...
Szal ne egyszerűsítsük le teljesen a játékot. Aligha lehet cél, hogy ezek a trükkök mindenki által természetszerűleg használhatók legyenek. Mások keményen megdolgoztak érte, nem ritkán kockázatot is vállaltak, most meg adjuk oda mindenkinek?
|

04-24-2007, 12:55
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
Asszem én is tudnék mondani egypár jópofaságot..
|
Johet zodben
Attol tartok akkor marad a 'pirmitiv' bekszpesz enter moccer...
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|