|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Megbeszélések Itt lehet felvetni a javaslatokat, gondolatokat |

01-14-2007, 20:17
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by Peter
ez így egyáltalán nem logikus...
miért kellene hátrányban lennie azoknak akiknek anarchban van a főorijuk?
magyarázd el kérlek, ebben mi a logikus 
(hiszen amellett hogy ott van a főorija, lehet orija akár Aban is, tehát én abban érzek inkább logikátlanságot, amit te javasolsz/mondasz)
|
Anarch egészen más játék, nem lehet összehasonlítani a sima játékkal, éppen ezért nem számítana bele.
Viszont ha van 1/a-s orid akkor azt modnom hogy lehetne a 2-3-4-5 szinten orit kapni, attól függetlenül h főország-e vagy sem, így akkor fair neked?
|

01-14-2007, 20:18
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
nem is mondtam, hogy számítson bele, csak arra próbáltam rávilágítani, hogy a főorihoz kötni, mint feltétel, eléggé rossz ötlet lenne...
|

01-15-2007, 07:38
|
Senior Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by laziga
Jön egy kezdő és vesz magának 1/a-ba egy orit na ne már....
|
Ezt szerintem nem lehetne megcsinálni, jön a kezdő, ha van országa, akkor valami kikötés biztos be lesz vezetve, hogy ne vehessen át 1A-s orit.
Ha nincs országa, és az átadónak több nem anarchos orija is van, akor nem lehetséges az átadás, mert országot lekapcsolni nem lehet (kivéve, ha törli az összes többit)
De ekkor ott vagyunk, hogy van valaki, akinek 1db 1A-s orija van, és van valaki akinek egy orija sincs, ezt most is ugyanúgy át lehet adni.
Tehát ez az országot lekapcsolni nem lehet, szerintem elég jó biztosíték, hogy ne nyíljanak újabb kiskapuk.
A semlegességem továbbra is őrzöm, nem igazán foglalkoztat az országokkal való bizniszelés, de szerintem ha bevezetnek valami kritériumot az előbbi mellé, az pont elég.
(A kapott ország nem lehet magasabb szinten, mint a nem anarchista országok közül a legmagasabb szinten lévő)
|

01-15-2007, 14:02
|
Member
|
|
|
|
Quote:
AZ egész hülyeség, ellenzem. Most akkor ha szétvernek valahol törlök és veszek egy másik full feltáplát orit vippért és a háborúba meggyengült ellenfelem szétverm. Baromság jusson mindenki önerőböl oda ahova való. Jön egy kezdő és vesz magának 1/a-ba egy orit na ne már....
Szerintem aki ezt komolyan gondolja az nem a tiszta játékon töri a fejét vagy nagyon elvakult az itt játszó emberek tiszteségeségvel szemben. Szerintem sok ember akit levernek (aki eddig tiszetségesen játszot) is könnyen ilyen visszaélshez nyúlna már csak a bosszúért is.
|
,, S megint előlről '' (Karinthy)
Végigolvastad amiket eddig firkáltunk? Ööö lehet jó lenne. Ha úgy érzed h igen, meg is értetted, akkor szívesen leírom újra pontonként h miért hülyeség amit írtál.
|

01-15-2007, 16:42
|
 |
Member
|
|
|
|
Nagyon ott vagytok a szeren srácok!!!
Volt hátrébb egy pár igen értelmes javaslat arra nézve h ki hogyan és milyen feltételekkel adhatna vagy vehetne át orit. Er ide irtok egy csomo baromságot, pedig csak kb 80hsz-t kellett volna átnézni.
Gyulaword (#79796)
|

01-15-2007, 19:22
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Penya
Végigolvastad amiket eddig firkáltunk? Ööö lehet jó lenne. Ha úgy érzed h igen, meg is értetted, akkor szívesen leírom újra pontonként h miért hülyeség amit írtál.
|
Volt korábban nem egy korlátozó javaslat. Szépen add össze őket, és tippelj hány olyan játékos van, aki egyáltalán alkalmas ori átvételére, és hány aki át tud adni?
Mellesleg aki játszik 3 orival, de megunja, ugyanakkor nem akarja veszendőbe hagynia munkáját, azzal mi van? Egy ori szabad, hogy a szívéhez nőjön, de a két másikat törölje? Akkor miért ne törölné mindet?
|

01-15-2007, 19:24
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Penya
|
végig olvastam !
De nyugodtan ird össze pontokba mert nem találtam olyat amit nem lehet megkerülni és ami kizár minden nemü csalást. A legfőbb érvem pedig, hogy (mindenki maga érje el azt amit tud) végkép nem értem mivel akorod megcáfolni.
|

01-15-2007, 21:26
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
Volt korábban nem egy korlátozó javaslat. Szépen add össze őket, és tippelj hány olyan játékos van, aki egyáltalán alkalmas ori átvételére, és hány aki át tud adni?
Mellesleg aki játszik 3 orival, de megunja, ugyanakkor nem akarja veszendőbe hagynia munkáját, azzal mi van? Egy ori szabad, hogy a szívéhez nőjön, de a két másikat törölje? Akkor miért ne törölné mindet?
|
Vagy miért ne adhatná oda mindet? Volt már pár javaslat de kétlem h mind meg is valósulna. A másik topic itt, a fedezésmódosítás az 1/A-a törpék miatt lett életrehozva, szted ott többen vannak?
|

01-15-2007, 21:35
|
Member
|
|
|
|
Quote:
végig olvastam !
De nyugodtan ird össze pontokba mert nem találtam olyat amit nem lehet megkerülni és ami kizár minden nemü csalást. A legfőbb érvem pedig, hogy (mindenki maga érje el azt amit tud) végkép nem értem mivel akorod megcáfolni.
|
Szívesen összeírnám de nem lenne értelme, mert nincs olyan szabály amit ne lehetne megkerülni. Csalás most is van, sőt. A legfőbb érved nem több egy személyes véleménynél, mellesleg aranyos közhely. Ezt valóban nem tudom megcáfolni, nincs is rajta mit.
|

01-15-2007, 21:48
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Gyula
-csak olyan országot lehessen átadni ami legalább 1000-2000kör óta szabin van (itt lehet vitatkozni az időröl, de ennek az lenne a lényege hogy tényleg csak a törlés előtt kallódó, passziv v elhagyott orik kerüljenek új kézbe)
-egy játékos csak egyetlen egy kapott országot csatolhat, ha ő maga csatolt idegen országot, akkor ő nem adhat át senkinek sem. (erre lehetne mondjuk egy két év elévülési idő, mert egyszer az is megunhatja aki átvett orit)
-csak olyan országot lehet átvenni, amelyik alacsonyabb csoportban van mint a főország. (ez azért szükséges mert igy nincs oylan h valaki nem képes átvergődni a 3/G-n pl és még is van neki egy 1/A-s orija)
-csak kevesebb személyiségü orit lehetne átvenni mint ami egyébként is van már a csatoltak között ( tehát A-ban vagy 3 szemel, 5-ben van egy kis orid, akkor átvehetsz egy két szemes orit)
azanos csoportban lévő orit nem lehet átvenni, itt nem részletezem a szintlépésnek és az új ország inditásának átalános szabályait.
-nincs szükség földleadásra az ország átadásához
-nincs szükség személyiség leadásra
ennyi jutott eszembe és hogy ez miért lenne jó?
ha valaki abba hagyja a játékot, van esetleg egy jól felépített kisebb sorszámu országa, miért legyen oda több hónap vagy év munkája? Ha van más játékos aki már többet teljesitett mitn a szóban forgó ori, szabályosan befér az átvevő személy országai közé, akkor miért ne lehetne átadni?
hülyeség lenne törölni az ilyen országot.
szerintem nem sürün cserélnénak gazdát a több szemes orik
Ha valakinek pénzt akarnának átadni, azért is felesleges lenne ez a procedúra hisz ezer modja vana pénz szabálytalan átjátszásának, nem hiszem hogy megérné ezért orikat adni venni.
|
Elnézést hogy magamat idézem, csak laziga kedvéért teszem.
Laziga szerintem olvasd el, aztán gondold végig h mennyi butaságot leírtál ide.
Az biztos hogy te itt nem olvastál végig semmit.
Gyulaword (#79796)
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|