|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Megbeszélések Itt lehet felvetni a javaslatokat, gondolatokat |

01-10-2007, 19:47
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by csunyabogar
nekem tetszik az ötlet. 
viszont azt nem értem, miért kellene ez a szabály: "a főországénál nagyobb pontértékű, magasabb csoportban lévő orit nem lehetne átvenni."
|
Azért tartanám fontosnak hogy pl 1/A-ba ne kerüljön már úgy hogy az 5. szintről se lépett még tovább soha...
|

01-10-2007, 19:51
|
Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by Goldy
Azért tartanám fontosnak hogy pl 1/A-ba ne kerüljön már úgy hogy az 5. szintről se lépett még tovább soha...
|
van olyan aki 1/A eladja az oriát? 
de nekem is tetszik az ötlet. és végülis jó lenne ez a pontos szabály
|

01-10-2007, 19:53
|
Senior Member
|
|
|
|
En ellenzem, akinek kell ori, reggeljen egyet, es jatsszon vele....

01-10-2007, 20:10
|
Member
|
|
|
|
Ebben az esetben az lehetne feltétel h rendelkeznie kell orival, mondjuk legalább a 4es szinten. Az miért baj ha átvenném mondjuk egy ismerősöm G s oriját amivel már biztos nem fog játszani de én mondjuk szeretnék?
|

01-10-2007, 20:13
|
 |
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Én nem is kérnék és nem is adnék oda országot, pont a folyamatos fejlődés a játék szépsége szerintem. Egyet értek Remedyvel, akinek kell regeljen és vigye fel odáig, a nehézségekkel együtt.
|

01-10-2007, 20:15
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by tdomo
Én nem is kérnék és nem is adnék oda országot, pont a folyamatos fejlődés a játék szépsége szerintem.
|
 És mi van ha más nem úgy gondolja?
|

01-10-2007, 20:17
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
A játékszabály alkotói is úgy gondolják, hogy ne adja-vegye senki más oriját... Ezzel speciel én is egyetértek 
|

01-10-2007, 23:02
|
 |
Member
|
|
|
|
nekem nem tettszik az ötlet. Mert mi van ha én a VIPért orikat készítek elő és lepasszolom őket a VIP smsért a többi országomra... ez eddig anarchba ment, de most normálba is??? Nem, valahogy ez sántít nekem...
ha mégis beezetésre kerül akkor is tartom azt a feltételt, hogy a legmagasabb szintet megjárt országnál nem lehet magasabb szinten. érték mindegy szerintem.
Úgy látom, hogy többet élnének vele vissza, mint amennyien rendeltetésszerűen használnák.
Last edited by Senki; 01-10-2007 at 23:13..
|

01-11-2007, 06:28
|
 |
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by Penya
 És mi van ha más nem úgy gondolja?
|
Mindenkinek szíve joga, hogyan gondolja és miért játszik.  Szerintem, akkor sem jó ötlet, nagyon sok visszaélést legálissá tenne.
Egy példa: Egy ország vezetője kezdő játékos, átadja az országát egy tapasztaltabb játékosnak, hogy vigye át a nehéz helyzeteken, majd visszaveszi.
Az egész ötletet, csak nagyon erős megkötésekkel tudnám elképzelni, de nem hiszem, hogy a megvalósulása egy ilyen zöldfülű játékos véleményén múlik, mint én.
|

01-11-2007, 07:28
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by tdomo
Mindenkinek szíve joga, hogyan gondolja és miért játszik.  Szerintem, akkor sem jó ötlet, nagyon sok visszaélést legálissá tenne.
Egy példa: Egy ország vezetője kezdő játékos, átadja az országát egy tapasztaltabb játékosnak, hogy vigye át a nehéz helyzeteken, majd visszaveszi.
Az egész ötletet, csak nagyon erős megkötésekkel tudnám elképzelni, de nem hiszem, hogy a megvalósulása egy ilyen zöldfülű játékos véleményén múlik, mint én.
|
Ez az egesz atadas gondolom bekotessel lenne elkepzelve, nem lehetne csak ugy oda vissza adogatni....
|
|
Posting Rules
|