Quote:
Originally Posted by Gyula
Köszönöm Monró, kedves kollégád múltkor úgy reagálta le a beirásom hogy a talidra uzival menjek érvenlni  Örülök hogy te nem intézted el ennyivel és hogy nem hülyéztél le 
|
hmm ez én lettem volna?

Gyula azt hittem érted vicceket..
de ha nem az a te bajod
akkor próbálok magyarázni:
Quote:
Én épp azt magyarázom hogy szerintem nem sok ori van aki felfedezésell ment fel, a töbség ütéssel.
|
ez így ahogy van tévedés a legtöbb fentlévő ori a nagyrészét felfedezte.
ha csak a mostani topp klánt nézem, akkor amikor mi kiszálltunk voltak átlagosan 700K ponton (lehet annyin se) fél éve. azóta lassan mindegyik 1.4M ponton van.
10 ország megdlpázta a területét.. mennyit fedeztek és mennyit ütötek?
egyéniben volt egyszer 2 ide-oda ütés 2 db orival, aminek követleztében 2500 heki cserélt gazdát, pont ennyivel nőtt a felfedezési határt. 3 napon belül 10 ori lett +2500 hektárban
majd volt 1 db egyéni ütés amikor Arwylék nem akartak lebontani a 4. helyre, ezután újabb 1200 heki cserélt gazdát.
majd jött egy egyszemélyes klánütés (persze ütés előtt a klánbalépő előx visszfedezte a leadott földet) újabb 2000 hekivel fedezhetett feljebb a top
majd két szép klánütés amiben 3 toppos ori is részt vett, ami visszabontás után újabb 4000 hekivel növelte a felfedezési lehetőséget.
összesítve: a most 1.4M ponton lévők az elmúlt fél évben ütöttek összesen kb 18.000 hekit míg fedeztek kb 110-120.000 hekit.
mindezeket ne vegye senki személyeskedésnek, játékadta lehetőségük volt más is megtette volna..
de talán érzed, hogy ez így nem az igazi..
és persze ugynezek a az arányok ugynúgy igazak pl antialkeszklánra is, és persze még sokmindenki másra is.
Quote:
Valóban nem látom hogy nekem ez a módisítás nekem miért lesz jó,
|
fogalmam sincs neked jólesz e vagy sem

mindenkinek rossz lesz, aki csak felfedezni akar,
viszont a már Monro által is emlegetett játékélményt bizony növelni fogja.
Quote:
Ha már mindne áron a topos orikat vagy topklánt akarjuk bekorlátozni
|
természetesen nem ez a cél, nem a topklánt akrjuk beszbályozni, és nem is az ő felfedezésüket akkarjuk lassítani.
hanem azt akarjuk elérni, hogy:
1. többet a fent leírt ne forduljon elő, mert irreális.
2. ne az legyen a cél, hogy felfedezhessek a top1 helyig.
3. tessék elkezdeni csatázni, hamar ki fog derülni, hogy az 1000 hektár felfedezésére könnnyedén rászánt 225000 katona árából, esetleg kis fejtöréssel könnyedén lehet ütni is 1000 hektárt.
ergo: tessék már abbahagyni ezt a hülye felfedezési mániát