Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Megvalósult javaslatok
Register Stats Members List Today's Posts

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 11-27-2006, 17:27
Gyula's Avatar
Gyula Gyula is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by McLoad View Post
Erröl beszélek én is, hogy a felfedezéssel ne lehessen elérni a csucsott. Olvassd vissza az elözményeket.
De miért baj az ha valaki felfedezésel éri el a csúcsot? Miért szórja ez ennyire a szemeteket? Én épp azt magyarázom hogy szerintem nem sok ori van aki felfedezésell ment fel, a töbség ütéssel. Szóval nem értem hogy mire jó ez az egész.
Higyjétek el ettöl még a top klánok úgy is elérhetetlenek lesznek ha ők úgy akarják.

Illetve aki nem képes arra hogy a közelükbe menjen, az akkor sem lesz rá képes a ha topposok nem tudnak felfedezni. Szóval ez az egész szerintem teljesen értelmetlen.

Gyulaword (#79796)
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 11-27-2006, 18:09
Synkel Synkel is offline
Senior Member

Quote:
Originally Posted by Gyula View Post
De miért baj az ha valaki felfedezésel éri el a csúcsot? Miért szórja ez ennyire a szemeteket? Én épp azt magyarázom hogy szerintem nem sok ori van aki felfedezésell ment fel, a töbség ütéssel. Szóval nem értem hogy mire jó ez az egész.
Higyjétek el ettöl még a top klánok úgy is elérhetetlenek lesznek ha ők úgy akarják.

Illetve aki nem képes arra hogy a közelükbe menjen, az akkor sem lesz rá képes a ha topposok nem tudnak felfedezni. Szóval ez az egész szerintem teljesen értelmetlen.

Ebben most Gyula nagyon megmondta a frankót, bár szerintem jön mindjárt valaki, és bebizonyítja, hogy nem.
Az Álmodozók feladták egy időre a tök biztos mindenkitől elzárt helyüket, és szétváltak két klánra. Lehetett volna ütni őket, mégsem tette senki. Tudom, ütéshez rá kell állni, meg hasonlók, de ráállni nekik is rá kellett Antiékra pl.
Reply With Quote
Old 11-27-2006, 19:50
Gyula's Avatar
Gyula Gyula is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Synkel View Post
Ebben most Gyula nagyon megmondta a frankót, bár szerintem jön mindjárt valaki, és bebizonyítja, hogy nem.
Az Álmodozók feladták egy időre a tök biztos mindenkitől elzárt helyüket, és szétváltak két klánra. Lehetett volna ütni őket, mégsem tette senki. Tudom, ütéshez rá kell állni, meg hasonlók, de ráállni nekik is rá kellett Antiékra pl.
Remélem ezt komolyan gondoltad.
Én valóban igy látom és nem azért ennyire rettentő hüyle lennék ezekhez a dolgokhoz. Bár egy percig sem vitatom ohy itt nálam sokkal okosabb emberek vannak.

Úgy érzem kicsit át estünk ezzel a fórumal átestünk a ló túloldalára. Mindneki jön a világmegváltó ötleteinek tömkelegével. Mindneki mindent meg akar változtatni, és sokszor oylanoknak van a legnagyobb hangjuk akik a legkevésbé sem kompetensek esetleg egy egy kérdésben.

Tudom hogy a felfedezési javaslat már eldölt, az is lehet hogy már hangzott el hasonló javaslat, vélemény szóval inkább csak hangosan gondolkodom most.
Ha már mindne áron a topos orikat vagy topklánt akarjuk bekorlátozni egyszerüb és szerintem a hozzám hasonló hülyék számára is teljesen egyértelmü és érthető lett volna egy oylan hogy pl napi 50-100k katonánál több nem mehet el felfedezni. a kis országokat nem érinte, a nagyobbak meg lassanban tudnának esetleg felfedezni, vagy nem érné meg vesződni ezzel nekik és szükség esetén talán tudnának a felfedezéssel is helyezkedni valamelyest a pontlistán.
Az is lehet hogy a nagy országokat és a klánokat valahogy a piac irányábol kellene megfogni.

Gyulaword (#79796)
Reply With Quote
Old 11-27-2006, 20:27
monro's Avatar
monro monro is offline
Member

Longevity: 98%

Quote:
Ha már mindne áron a topos orikat vagy topklánt akarjuk bekorlátozni egyszerüb és szerintem a hozzám hasonló hülyék számára is teljesen egyértelmü és érthető lett volna egy oylan hogy pl napi 50-100k katonánál több nem mehet el felfedezni. a kis országokat nem érinte, a nagyobbak meg lassanban tudnának esetleg felfedezni, vagy nem érné meg vesződni ezzel nekik és szükség esetén talán tudnának a felfedezéssel is helyezkedni valamelyest a pontlistán.
Ez a gond Gyula, hogy sokan még azt sem értik, hogy mi a célja ennek a módosításnak Mert ugye korántsem az, mint amit beidéztem tőled. Mindegy sokmindenben igazad van, ennek ellenére mégis azt kell mondjam sztem az 1A-nak jobb lesz ezzel a változással. Játékélmény szempontjából persze. Aki haladni akar az ütni fog és ez jó. Mindezek mellett mégis sokmindenben igazad van.
Reply With Quote
Old 11-27-2006, 20:31
Gyula's Avatar
Gyula Gyula is offline
Member

Quote:
Originally Posted by monro View Post
Ez a gond Gyula, hogy sokan még azt sem értik, hogy mi a célja ennek a módosításnak Mert ugye korántsem az, mint amit beidéztem tőled. Mindegy sokmindenben igazad van, ennek ellenére mégis azt kell mondjam sztem az 1A-nak jobb lesz ezzel a változással. Játékélmény szempontjából persze. Aki haladni akar az ütni fog és ez jó. Mindezek mellett mégis sokmindenben igazad van.
Köszönöm Monró, kedves kollégád múltkor úgy reagálta le a beirásom hogy a talidra uzival menjek érvenlni Örülök hogy te nem intézted el ennyivel és hogy nem hülyéztél le

Valóban nem látom hogy nekem ez a módisítás nekem miért lesz jó, majd pénteken megkérlek hogy ha még jozanok leszünk fejtsd ki ezt nekem pár mondatban.

Gyulaword (#79796)

Last edited by Gyula; 11-27-2006 at 20:34..
Reply With Quote
Old 11-27-2006, 20:39
Remedy Remedy is offline
Senior Member

Quote:
Köszönöm Monró, kedves kollégád múltkor úgy reagálta le a beirásom hogy a talidra uzival menjek érvenlni Örülök hogy te nem intézted el ennyivel és hogy nem hülyéztél le

Valóban nem látom hogy nekem ez a módisítás nekem miért lesz jó, majd pénteken megkérlek hogy ha még jozanok leszünk fejtsd ki ezt nekem pár mondatban.

[off]

Akkor igyekezni kell... az a baj hogy Monro nem fogja tudni kifejteni neked az alatt az 5 perc alatt amig jozan vagy
Old 11-27-2006, 23:07
wand wand is offline
Member

Quote:
hmm ez én lettem volna? Gyula azt hittem érted vicceket..

de ha nem az a te bajod

akkor próbálok magyarázni:

Quote:
Én épp azt magyarázom hogy szerintem nem sok ori van aki felfedezésell ment fel, a töbség ütéssel.
ez így ahogy van tévedés a legtöbb fentlévő ori a nagyrészét felfedezte.

ha csak a mostani topp klánt nézem, akkor amikor mi kiszálltunk voltak átlagosan 700K ponton (lehet annyin se) fél éve. azóta lassan mindegyik 1.4M ponton van.

10 ország megdlpázta a területét.. mennyit fedeztek és mennyit ütötek?

egyéniben volt egyszer 2 ide-oda ütés 2 db orival, aminek követleztében 2500 heki cserélt gazdát, pont ennyivel nőtt a felfedezési határt. 3 napon belül 10 ori lett +2500 hektárban
majd volt 1 db egyéni ütés amikor Arwylék nem akartak lebontani a 4. helyre, ezután újabb 1200 heki cserélt gazdát.
majd jött egy egyszemélyes klánütés (persze ütés előtt a klánbalépő előx visszfedezte a leadott földet) újabb 2000 hekivel fedezhetett feljebb a top
majd két szép klánütés amiben 3 toppos ori is részt vett, ami visszabontás után újabb 4000 hekivel növelte a felfedezési lehetőséget.

összesítve: a most 1.4M ponton lévők az elmúlt fél évben ütöttek összesen kb 18.000 hekit míg fedeztek kb 110-120.000 hekit.
mindezeket ne vegye senki személyeskedésnek, játékadta lehetőségük volt más is megtette volna..
de talán érzed, hogy ez így nem az igazi..
és persze ugynezek a az arányok ugynúgy igazak pl antialkeszklánra is, és persze még sokmindenki másra is.

Quote:
Valóban nem látom hogy nekem ez a módisítás nekem miért lesz jó,
fogalmam sincs neked jólesz e vagy sem
mindenkinek rossz lesz, aki csak felfedezni akar,
viszont a már Monro által is emlegetett játékélményt bizony növelni fogja.

Quote:
Ha már mindne áron a topos orikat vagy topklánt akarjuk bekorlátozni
természetesen nem ez a cél, nem a topklánt akrjuk beszbályozni, és nem is az ő felfedezésüket akkarjuk lassítani.
hanem azt akarjuk elérni, hogy:
1. többet a fent leírt ne forduljon elő, mert irreális.
2. ne az legyen a cél, hogy felfedezhessek a top1 helyig.
3. tessék elkezdeni csatázni, hamar ki fog derülni, hogy az 1000 hektár felfedezésére könnnyedén rászánt 225000 katona árából, esetleg kis fejtöréssel könnyedén lehet ütni is 1000 hektárt.

ergo: tessék már abbahagyni ezt a hülye felfedezési mániát
Reply With Quote
Old 11-27-2006, 23:48
Steve Steve is offline
Member

Most így bevezetés előt nem sokkal úgy látom hogy az anarhosok szívni fognak nagyon és semmi kompenzációt nem kapunk cserébe
Aban se lesz túlságosan jobb, max nem egy hónapot kell termelni egy fedzés előtt, hanem 5-6ot egy klánütés előtt...
remélem nem lesz igazam de most napról napra egyre pesszimistább vagyok.
Reply With Quote
Old 11-28-2006, 01:20
csavo's Avatar
csavo csavo is offline
Junior Member

Quote:
Originally Posted by monro View Post
...azt kell mondjam sztem az 1A-nak jobb lesz ezzel a változással. Játékélmény szempontjából persze. Aki haladni akar az ütni fog és ez jó...
a suru mezonyben ez igaz, de olyan helyeken mint peldaul a 11. helytol a 24.-ig eleg nehez lesz athidalni az orszagok kozotti tavolsagokat. node valahogy megoldjuk... nincs mit tenni.
Reply With Quote
Old 11-28-2006, 09:18
Alba Alba is offline
Member

Én megértem hogy aki első akar lenni az hadakozzon.
De miert kell kiölni bizonyos fajokat az A topjából?
A törpe gyakorlatilag el fog tűnni.Mert ugyan ha nem termel sokat mert barakkozik akkor mi értelme van????

A törpe igenis kell.Lehet rossz jos vagyok de ezek utan ugy megdragul majd a nyersi hogy öröm lesz nézni.

Nehezíteni kel ll fedezést nem is vita.Abban is igaza van Ati nek hogy nem 3-4-5 szörösére mert az nonszensz.
De ha én mondjuk vagyok 10k hekin es mar fedeztem mondjuk 50% ot törpével.Akkor innen nicns tovabb a szamokat nézve.
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 155 (0 members and 155 guests)

Posting Rules