Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Megvalósult javaslatok
Register Stats Members List Today's Posts

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 11-25-2006, 20:30
McLoad McLoad is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 98%

Quote:
Originally Posted by Gyula View Post
Azért szerintem akik fent vannak azok ütöttek egy párat Javits ki ha tévednék

Egy orit tudok akit úgy húztak fel felfedezésel, de ahoz előtte másik kilencnek fel kellett ütnie magát, hogy a 10-et csak felfedezésel fel tudja rángatni a topba.
Erröl beszélek én is, hogy a felfedezéssel ne lehessen elérni a csucsott. Olvassd vissza az elözményeket.

Last edited by McLoad; 11-26-2006 at 20:53..
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 11-27-2006, 16:52
Arwyl szelleme's Avatar
Arwyl szelleme Arwyl szelleme is offline
Member

Longevity: 99%

Emberkék! Jól számolok?

20k hekis ori 500 hekit fedezett "életében" azaz 2,5%-ot.

A képlet szerint:

(20,000/100)=200
ez az 1,6-on= 4804
és ez szorozva (1+2,5*2)=6-al
azaz az eredmény: 28826 katona/1 heki

Magyarul nagyon sok házzal 1 heki/nap?

Tényleg így van? Vagy valamit rosszul értelmezek?
Négy: üss, ha muszáj!
Öt: tartsd a várat!
Hat: védd a társad!
Hét: tiéd a hit!
Nyolc: a zászlót vidd!

Egészséges Fejbőr : Skinhead nyolcparancsolat
Reply With Quote
Old 11-27-2006, 16:54
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 27%
Longevity: 100%

Quote:
Originally Posted by Arwyl szelleme View Post
és ez szorozva (1+2,5*2)=6-al
A 2,5 az 250%-ot jelentene. A 2,5% az 0,025.
Old 11-27-2006, 17:01
Szecsa
Guest

Longevity: 0%

Rosszul ertelmezed
Mert a felfedezesi arany mas, megpedig ez: fedezett terület az adott szinten/összes jött terület.

Tehát az esetben 0,025*2
A képlet ez lenne: 200^1,6*(1+0,025*2)

Az en szamitasaim szerint, bar lehet en is tevedek.
Reply With Quote
Old 11-27-2006, 17:03
Szecsa
Guest

Longevity: 0%

Nalam ez 5045 katona/hekire jon ki
Az se kevesebb
Reply With Quote
Old 11-27-2006, 17:25
Arwyl szelleme's Avatar
Arwyl szelleme Arwyl szelleme is offline
Member

Értem! Köszi!

Így már azt mondhatom hogy tök korrekt így ahogy van!
Négy: üss, ha muszáj!
Öt: tartsd a várat!
Hat: védd a társad!
Hét: tiéd a hit!
Nyolc: a zászlót vidd!

Egészséges Fejbőr : Skinhead nyolcparancsolat
Reply With Quote
Old 11-27-2006, 17:27
Gyula's Avatar
Gyula Gyula is offline
Member

Quote:
Originally Posted by McLoad View Post
Erröl beszélek én is, hogy a felfedezéssel ne lehessen elérni a csucsott. Olvassd vissza az elözményeket.
De miért baj az ha valaki felfedezésel éri el a csúcsot? Miért szórja ez ennyire a szemeteket? Én épp azt magyarázom hogy szerintem nem sok ori van aki felfedezésell ment fel, a töbség ütéssel. Szóval nem értem hogy mire jó ez az egész.
Higyjétek el ettöl még a top klánok úgy is elérhetetlenek lesznek ha ők úgy akarják.

Illetve aki nem képes arra hogy a közelükbe menjen, az akkor sem lesz rá képes a ha topposok nem tudnak felfedezni. Szóval ez az egész szerintem teljesen értelmetlen.

Gyulaword (#79796)
Reply With Quote
Old 11-27-2006, 18:09
Synkel Synkel is offline
Senior Member

Quote:
De miért baj az ha valaki felfedezésel éri el a csúcsot? Miért szórja ez ennyire a szemeteket? Én épp azt magyarázom hogy szerintem nem sok ori van aki felfedezésell ment fel, a töbség ütéssel. Szóval nem értem hogy mire jó ez az egész.
Higyjétek el ettöl még a top klánok úgy is elérhetetlenek lesznek ha ők úgy akarják.

Illetve aki nem képes arra hogy a közelükbe menjen, az akkor sem lesz rá képes a ha topposok nem tudnak felfedezni. Szóval ez az egész szerintem teljesen értelmetlen.

Ebben most Gyula nagyon megmondta a frankót, bár szerintem jön mindjárt valaki, és bebizonyítja, hogy nem.
Az Álmodozók feladták egy időre a tök biztos mindenkitől elzárt helyüket, és szétváltak két klánra. Lehetett volna ütni őket, mégsem tette senki. Tudom, ütéshez rá kell állni, meg hasonlók, de ráállni nekik is rá kellett Antiékra pl.
Reply With Quote
Old 11-27-2006, 19:50
Gyula's Avatar
Gyula Gyula is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Synkel View Post
Ebben most Gyula nagyon megmondta a frankót, bár szerintem jön mindjárt valaki, és bebizonyítja, hogy nem.
Az Álmodozók feladták egy időre a tök biztos mindenkitől elzárt helyüket, és szétváltak két klánra. Lehetett volna ütni őket, mégsem tette senki. Tudom, ütéshez rá kell állni, meg hasonlók, de ráállni nekik is rá kellett Antiékra pl.
Remélem ezt komolyan gondoltad.
Én valóban igy látom és nem azért ennyire rettentő hüyle lennék ezekhez a dolgokhoz. Bár egy percig sem vitatom ohy itt nálam sokkal okosabb emberek vannak.

Úgy érzem kicsit át estünk ezzel a fórumal átestünk a ló túloldalára. Mindneki jön a világmegváltó ötleteinek tömkelegével. Mindneki mindent meg akar változtatni, és sokszor oylanoknak van a legnagyobb hangjuk akik a legkevésbé sem kompetensek esetleg egy egy kérdésben.

Tudom hogy a felfedezési javaslat már eldölt, az is lehet hogy már hangzott el hasonló javaslat, vélemény szóval inkább csak hangosan gondolkodom most.
Ha már mindne áron a topos orikat vagy topklánt akarjuk bekorlátozni egyszerüb és szerintem a hozzám hasonló hülyék számára is teljesen egyértelmü és érthető lett volna egy oylan hogy pl napi 50-100k katonánál több nem mehet el felfedezni. a kis országokat nem érinte, a nagyobbak meg lassanban tudnának esetleg felfedezni, vagy nem érné meg vesződni ezzel nekik és szükség esetén talán tudnának a felfedezéssel is helyezkedni valamelyest a pontlistán.
Az is lehet hogy a nagy országokat és a klánokat valahogy a piac irányábol kellene megfogni.

Gyulaword (#79796)
Reply With Quote
Old 11-27-2006, 20:27
monro's Avatar
monro monro is offline
Member

Longevity: 98%

Quote:
Ha már mindne áron a topos orikat vagy topklánt akarjuk bekorlátozni egyszerüb és szerintem a hozzám hasonló hülyék számára is teljesen egyértelmü és érthető lett volna egy oylan hogy pl napi 50-100k katonánál több nem mehet el felfedezni. a kis országokat nem érinte, a nagyobbak meg lassanban tudnának esetleg felfedezni, vagy nem érné meg vesződni ezzel nekik és szükség esetén talán tudnának a felfedezéssel is helyezkedni valamelyest a pontlistán.
Ez a gond Gyula, hogy sokan még azt sem értik, hogy mi a célja ennek a módosításnak Mert ugye korántsem az, mint amit beidéztem tőled. Mindegy sokmindenben igazad van, ennek ellenére mégis azt kell mondjam sztem az 1A-nak jobb lesz ezzel a változással. Játékélmény szempontjából persze. Aki haladni akar az ütni fog és ez jó. Mindezek mellett mégis sokmindenben igazad van.
Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 155 (0 members and 155 guests)

Posting Rules