|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

11-23-2006, 16:02
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by Alba
csavo hozzászólást ne mis méltatom-.
|
Félig off, de megeröltető dolog beidézni azt akinek éppen válaszoltok?? Követhetetlen sokszor ha az ember épp belecsöppen valahol egy témába. Nem személy szerint neked célzom Alba, de most megint eszembe juttattad ezzel a hsz-szel.
|

11-23-2006, 16:12
|
 |
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by monro
Nem mondták, hogy hagyjátok abba 
Sztem ebben az esetben számotokra édesmindegy, hogy az 1A alján-közepén vagy a tetején termelgettek... vagy esetleg az 5.-re átlépve. Termelgetni bármelyik szint bármelyik részén lehet,felesleges ehhez felfedezni, mert csak leverik rólatok.
Különben is minek 5 termelő egy klánba? Na mindegy ugy jáccik mindenki ahogy neki jó, de nehogymár az szabja meg a szabályokat aki 2 naponta 1x lp be 
|
Monro ennek fényében, minden iylen termelgetős felfedezgetős békés klán forduljon zérózon le az 5-be 
Ti meg maradjatok vagy 50-en az A-ban, felfedezés nélkül persze és csatázgassatok 
Gyulaword (#79796)
|

11-23-2006, 16:23
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Gyula
Monro ennek fényében, minden iylen termelgetős felfedezgetős békés klán forduljon zérózon le az 5-be 
Ti meg maradjatok vagy 50-en az A-ban, felfedezés nélkül persze és csatázgassatok 
|
Gyula a mondanivalóm lényege nem ez.
Sportnyelvre fordítva...
Egy sárgaöves judós ne akarjon az olimpiára kiutazni. Maradjon meg a háziversenyek szintjén és tegye a dolgát. Amint úgy érzi, hogy képes levizsgázni és megszerezni a feketeövet esetleg pár danvizsgát akkor levizsgázva (a H-ban ez mondjuk az ütés, klánütés) túlléphet a háziversenyek világán és nemzetközi vizeken folytathatja.
|

11-23-2006, 18:18
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Xeper
Én is úgy veszem észre, hogy szavazáskor kevesen gondoltak bele, hogy milyen is, ha valaki sokat fedez korábban. Az irányszámokban viszont mindenki egyetértett, tehát akár lehetne ez az átlag fedezés értéke (50% fedezés eseténi katona költség), amennyivel eltér az ország ettől, annyival drágább a fedezés:
0% fedezés esetén az eltérés -50%, tehát felébe kerülne
100% fedezés esetén az eltérés +50%, tehát 1,5* annyiba kerülne
0 és 100% fedezés közti különbség így is 3*-os lenne, és a meghatározott irányszámok lennének az átlagos ár.
|
Attila legalább ezt a módosítást tegyük bele a játékba, hogy játszhatóbb legyen a "holtsáv". Ha se részklán se felfedezés nem lesz ezentúl akkor kb kivégeztük a 600K fölött lévő országok játéklehetőségét a következő 1-2 évre 
|

11-23-2006, 18:42
|
 |
Member
|
|
|
|
Üdv! Meg kell drágítani a fedezést, egy bizonyos hektár felett, de aki eddig megtehette eztán is megfogja, max nem ilyen mértékben.
Az, hogy eddig ütött-e vagy fedezett-e és ehhez mérten drágítani, sztem hülyeség.
Vagy egy bizonyos érték felett (hektár felett), a felfedezést letiltani, igy a nagy orik is kénytelenek csak ütni.
|

11-23-2006, 19:12
|
Administrator
|
|
Activity: 28%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Iron
Üdv! Meg kell drágítani a fedezést, egy bizonyos hektár felett, de aki eddig megtehette eztán is megfogja, max nem ilyen mértékben.
Az, hogy eddig ütött-e vagy fedezett-e és ehhez mérten drágítani, sztem hülyeség.
Vagy egy bizonyos érték felett (hektár felett), a felfedezést letiltani, igy a nagy orik is kénytelenek csak ütni.
|
A megbeszélésen, szavazáson stb már túlvagyunk.
|

11-23-2006, 19:12
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Attila legalább ezt a módosítást tegyük bele a játékba, hogy játszhatóbb legyen a "holtsáv". Ha se részklán se felfedezés nem lesz ezentúl akkor kb kivégeztük a 600K fölött lévő országok játéklehetőségét a következő 1-2 évre 
|
Ezt még átgondolom.
|

11-23-2006, 19:15
|
 |
Member
|
|
|
|
Atti, összegezeni lehetne, akkor, hogy most hogy néz ki a fedezés majd ?
Mert én már nem tudom.
|

11-23-2006, 19:25
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Iron
Atti, összegezeni lehetne, akkor, hogy most hogy néz ki a fedezés majd ?
Mert én már nem tudom.
|
Jelen pillanatban ami meg lett szavazva, az van bekészítve.
|

11-23-2006, 19:42
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
|
A 600k feletti orik már nem bizonyították a rátermettségüket ahoz hogy leforduljanaka az 5-be? Nem a felfedezést kellene itt módositgatni csak bevezetni hogy az A-ban is egy bizonyos top kör után essen a morál persze itt töb legyen mitn az alsóbb csopikban. Meg oldodna a holt sáv problémája is asszem.
Gyulaword (#79796)
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 162 (0 members and 162 guests)
|
|
Posting Rules
|