|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

08-03-2006, 20:52
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Az országok szabadságát nerm lehetne hasolóan megoldani mint az 1A-ban a klánok szabadságát?
Ez is csak amolyan kiindulási ötlet.
Persze ezt úgy gondolom, hogy azért mindenki számára kényelmes legyen a játék és ne kelljenn 5nap után visszarohanni, hogy nehogy baj legyen.
Pl minden szintlépéskor az ori kap Xkör szabadságot, ami aktiv játékkal szaporodik, szabi alatt csökken és amint átlépi a szintlépéshez szükséges hekimennyiséget megáll a növekedésben.
Ha valaki a toppban akar szabizni hónapokat-éveket az ez álltal korlátozva lessz valamilyen szinten és ide a hekiveszteséget is be lehet kombinálni valamilyen úton módon.
Ezzel talán el lehetne érni, hogy a szabadságolni szándékozók nagy magaslatokban ne fagyasztják be az orikat időtlen időkig.
Ha meg a csopi alján szabiznak, az sztem senkit sem zavar annyira 
|

08-03-2006, 20:53
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by wand
szerintem meg véletlenszerűen kéne veszítenie, mintha a császár leütne róla 1 hekit.
mert ha valakinek alul vannak az intézőben a tornyai, akkor elég túlzás, ha épp az össze tornyát elveszíti. esetleg törpeként alul vannak a bányái..
|
Éppenséggel véletlenszerűen is jó 
Viszont aki ebbe a helyzetbe kerül ,az tudja, hogy mire számíthat. Azaz vagy előkészít x mennyiségű üres hekit a szabi várható időtartamára, vagy pedig úgy állítja be az intézőjét, hogy ne legyen meglepi ha visszatér 
|

08-03-2006, 20:56
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Cece
Az országok szabadságát nerm lehetne hasolóan megoldani mint az 1A-ban a klánok szabadságát?
Ez is csak amolyan kiindulási ötlet.
Persze ezt úgy gondolom, hogy azért mindenki számára kényelmes legyen a játék és ne kelljenn 5nap után visszarohanni, hogy nehogy baj legyen.
Pl minden szintlépéskor az ori kap Xkör szabadságot, ami aktiv játékkal szaporodik, szabi alatt csökken és amint átlépi a szintlépéshez szükséges hekimennyiséget megáll a növekedésben.
Ha valaki a toppban akar szabizni hónapokat-éveket az ez álltal korlátozva lessz valamilyen szinten és ide a hekiveszteséget is be lehet kombinálni valamilyen úton módon.
Ezzel talán el lehetne érni, hogy a szabadságolni szándékozók nagy magaslatokban ne fagyasztják be az orikat időtlen időkig.
Ha meg a csopi alján szabiznak, az sztem senkit sem zavar annyira 
|
Ezzel az a baj, hogy sok az iskolás pl, akik otthonról nem tudnak játszani. Szabin kihúznák a nyarat, de így menthetetlenül szétzilált orikat kapnának vissza. Ráadásul senkit nem zavar a szabizásuk, most nem róluk van elsősorban szó 
|

08-03-2006, 21:10
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
Ezzel az a baj, hogy sok az iskolás pl, akik otthonról nem tudnak játszani. Szabin kihúznák a nyarat, de így menthetetlenül szétzilált orikat kapnának vissza. Ráadásul senkit nem zavar a szabizásuk, most nem róluk van elsősorban szó 
|
Nah ja  Van benne valami.
De azért mondom, hogy úgy kéne megoldani
Konkrétan nem a 2-3 hónapot szabízókkal van a baj sztem.
Tulajdonképpen mennyi szabadságot eltöltött idő után tűnik el egy ori a pontlistáról?
|

08-03-2006, 21:11
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Cece
Nah ja  Van benne valami.
De azért mondom, hogy úgy kéne megoldani
Konkrétan nem a 2-3 hónapot szabízókkal van a baj sztem.
Tulajdonképpen mennyi szabadságot eltöltött idő után tűnik el egy ori a pontlistáról?
|
Ha jól tudom két hét. De mint Fegya is mondta, még belépni se kell, elég egy sikertelen belépési kísérlet is, hogy aktív szabis maradjon.
|

08-03-2006, 21:14
|
Member
|
|
|
|
2hét?
Nah nem tudom ... akkor az alattam lévő 4ori 2hetente sikertelen belépésesdit játszik?
Szabin vannak már jóóóóó ideje, de csak nem tűnnek el! 
|

08-03-2006, 21:16
|
Senior Member
|
|
|
|
Lehet belépnek körbenézni, és mennek is vissza szabira 
Meg az is lehet, hogy én tudom rosszul. Mivel a súgóban nincs leírva konkrétan, ez csak afféle pletyka, míg Ati ide nem jön, és meg nem erősíti, vagy meg nem cáfolja
|

08-03-2006, 21:20
|
Member
|
|
|
|
Szerintem több mint két hét. Én Kb 3hónapra saccolom... de ez amolyan spontán megfigyelés
Szóval nem számoltam, csak megközelítőleg tudom behatárolni, hogy mikor beszéltem vele zöldben és mikor tűnt el a pontlistáról. Ha rákeresek akkor azért még megvan 
Nah de ne írjuk tele hülleségekkel a topicot 
|

08-04-2006, 06:08
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Én annyit azért hozzátennék, hogy csak az 1800 kör után kezdődne bármi ilyen földvesztéses vagy egyéb szankció, hogy a normál játékmenetet ez ne befolyásolja. Így akár még az általad felvetett szitu is kivitelezhető gond nélkül.
Az 4 napi játékkal (mert 3 napot szabin van hétvégénként a példád szerint) az 19 hét a topban, kb 4 hónap.
|
Az 1800 kör már mindjárt jobbnak tűnik, a kérdés az, hogy ez szabis orikra vonatkozik csak, vagy minden orira? Ugyanis, ha minden orira, akkor felvetődik a 2/B problémája, ahol eleve nem túl nehéz a top-ban kezdeni és mivel 2000 kört el kell ott tölteni, ha fordulni akarsz, akkor eleve túl fogod lépni az 1800 kört...
Egyébként pont a top tetején lehet legjobban pénzt termelni, hisz azért egy 200 hekis ori és egy 700 hekis ori (fellépő heki feletti hekinél, ex has szám) között jelentős különbség van pénztermelésben... 
És születnek emberek.
|

08-04-2006, 07:03
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by aúú
Az 1800 kör már mindjárt jobbnak tűnik, a kérdés az, hogy ez szabis orikra vonatkozik csak, vagy minden orira? Ugyanis, ha minden orira, akkor felvetődik a 2/B problémája, ahol eleve nem túl nehéz a top-ban kezdeni és mivel 2000 kört el kell ott tölteni, ha fordulni akarsz, akkor eleve túl fogod lépni az 1800 kört...
Egyébként pont a top tetején lehet legjobban pénzt termelni, hisz azért egy 200 hekis ori és egy 700 hekis ori (fellépő heki feletti hekinél, ex has szám) között jelentős különbség van pénztermelésben... 
|
Az egész topic a szabis országokról szól. Nyilván csak a szabis országokról van szó.
Ha nincs szabin 1800 kör után, akkor nyugodtan kereshet pénzt...
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|