|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
PC (hardver, szoftver, játékok stb.) Minden, ami számítógép. Kedvenc játékod megbeszélése, segítségkérés hardverügyben stb. |

04-19-2010, 21:34
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 86%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Ez folyamatos, újraindítás nélküli bekapcsolt működést jelent? 
|
nem. mazo nem vagyok. ha nem vagyok itthon, sleepelem a gépet, vagy kikapcsolom
|

04-19-2010, 21:35
|
Administrator
|
|
Activity: 22%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Hex
nem. mazo nem vagyok. ha nem vagyok itthon, sleepelem a gépet, vagy kikapcsolom
|
Engem a folyamatos működés érdekel. Mondjuk nem dől össze a világ, ha nem bír 2 hétnél többet, de 2 hetet azért illene kibírnia. Mármint a win7-nek. Xp nem bírt nálam annyit sose.
|

04-20-2010, 01:05
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Engem a folyamatos működés érdekel. Mondjuk nem dől össze a világ, ha nem bír 2 hétnél többet, de 2 hetet azért illene kibírnia. Mármint a win7-nek. Xp nem bírt nálam annyit sose.
|
Nekem kibírt az XP kb 2 hetet egy notebookon, de azt úgy, hogy beállítottam letöltéseket, és hagytam dolgozni folyamatosan. Végül egy utazás alkalmával le kellett kapcsolnom 

04-23-2010, 10:12
|
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
én visszaálltam XP-re 2 gépen is, egyedül a laptopon maradt a 7-es a Vistánál jobb. Sajnos a 7-es hálózatkezelése egy katasztrófa
csak akkor látom a másik gép megosztását ha előtte a másik gépet megpingelem  amúgy nem látom
|

04-23-2010, 10:23
|
Member
|
|
Longevity: 82%
|
|
Quote:
Originally Posted by richardka
én visszaálltam XP-re 2 gépen is, egyedül a laptopon maradt a 7-es a Vistánál jobb. Sajnos a 7-es hálózatkezelése egy katasztrófa
csak akkor látom a másik gép megosztását ha előtte a másik gépet megpingelem  amúgy nem látom
|
Nekem sikerült rendesen összerakni a hálózatot, megosztás is megy, igaz mindenhol Win7 van, XP-vel nem sikerült összebarátkoztatni, még látni sem hajlandó a gépet olyankor
Mod: a kolis WiFi-re viszont nem hajlandó csatlakozni, mondjuk az már Vistával sem mindig ment...
Last edited by Alg; 04-23-2010 at 10:25..
|

04-23-2010, 13:02
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
|
Nálunk több, mint egy hónapot ment egyfolytában úgy, hogy tomográfiás felvételeket dolgoztunk fel, majdnem teljes memória és videókártya felhasználás mellett. Akkor is csak az update-k miatt indítottuk újra.
csokis-keksz (#410152)
tiramisu (#394553)
|
The Following User Says Thank You to tdomo For This Useful Post:
|
|

04-23-2010, 14:53
|
Administrator
|
|
Activity: 22%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by tdomo
Nálunk több, mint egy hónapot ment egyfolytában úgy, hogy tomográfiás felvételeket dolgoztunk fel, majdnem teljes memória és videókártya felhasználás mellett. Akkor is csak az update-k miatt indítottuk újra.
|
Köszi, ez szimpatikusan hangzik.
|

04-23-2010, 19:53
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Alg
Nekem sikerült rendesen összerakni a hálózatot, megosztás is megy, igaz mindenhol Win7 van, XP-vel nem sikerült összebarátkoztatni, még látni sem hajlandó a gépet olyankor
Mod: a kolis WiFi-re viszont nem hajlandó csatlakozni, mondjuk az már Vistával sem mindig ment...
|
Nálunk a kolis szobahálózat működik rendesen, mindenki elér mindenkit, tud másolni mindenki mindenhonnan, kivéve az XP-s, mert ő nem lát semmit, viszont tőle is lehet másolni és hozzá is másolni. A 2db 7, egy Vista és az XP van a hálózaton.
Nekem egyelőre bejön a 7 
|

04-24-2010, 14:22
|
Member
|
|
Longevity: 82%
|
|
Quote:
Originally Posted by Andrew
Nálunk a kolis szobahálózat működik rendesen, mindenki elér mindenkit, tud másolni mindenki mindenhonnan, kivéve az XP-s, mert ő nem lát semmit, viszont tőle is lehet másolni és hozzá is másolni. A 2db 7, egy Vista és az XP van a hálózaton.
Nekem egyelőre bejön a 7 
|
Szerintem a kolinál a hiba nem a Win7-ben van, eléggé meg van variálva a dolog, tanúsítványt kell telepíteni, jelszavazni, (amit már a Vista sem volt hajlandó megjegyezni...)
Nekem is bejön, főleg hogy minimális összegért megküldték az eredetit a Lenovo-tól  (valami 4000 Ft volt)
|

04-24-2010, 14:38
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Alg
Szerintem a kolinál a hiba nem a Win7-ben van, eléggé meg van variálva a dolog, tanúsítványt kell telepíteni, jelszavazni, (amit már a Vista sem volt hajlandó megjegyezni...)
Nekem is bejön, főleg hogy minimális összegért megküldték az eredetit a Lenovo-tól  (valami 4000 Ft volt)
|
Egy szóval sem mondtam, hogy ott lenne a hiba  Egyedül az XP-s géppel nem működik rendesen a hálózat, a többi látja egymást rendesen 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|