|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |

02-04-2007, 08:32
|
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 95%
|
|
Jó reggelt!
mint azt már elismertem a piaczárás nem volt túl jó ötlet.
Most lovagoljatok kicsit ezen is:
Van egy szolidabb modja is az értékcsökkenésnek, ezért valszeg megkapom a 2. pirospontot is:-) nevezetesen ha a piacról visszatérő tekid a normál rendszernek megfelelően kopna, vagy mivel az területarányos, mondjuk egy fix alacsony ezrelékben. mondjuk 3 az 100k tekinél 300 db. Sztem ez nem annyira húsbavágó mint a piac zárása.
Egy ilyesmivel már sztem rá lehetne kényszeríteni az orikat egy kicsit aktívabb piacozásra. Ezek a veszteségek ugye csak abban az esetben tetemesek, ha huzamosabb ideig nem adod el a tekijeidet. Ha el akarja az ember kerülni hogy a tekije a piacon is kopjon, akkor adja el. Ez kicsit erősítené a piaci versenyt:-)Elvégre rengeteg teki van a piacon, és ha az összes teki gazdája el akarja kerülni a veszteséget akkor abból szép csatározások jöhetnek ki.
|

02-04-2007, 08:39
|
Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by empty
Jó reggelt!
Van egy szolidabb modja is az értékcsökkenésnek, ezért valszeg megkapom a 2. pirospontot is:-) nevezetesen ha a piacról visszatérő tekid a normál rendszernek megfelelően kopna, vagy mivel az területarányos, mondjuk egy fix alacsony ezrelékben. mondjuk 3 az 100k tekinél 300 db. Sztem ez nem annyira húsbavágó mint a piac zárása.
Egy ilyesmivel már sztem rá lehetne kényszeríteni az orikat egy kicsit aktívabb piacozásra. Ezek a veszteségek ugye csak abban az esetben tetemesek, ha huzamosabb ideig nem adod el a tekijeidet. Ha el akarja az ember kerülni hogy a tekije a piacon is kopjon, akkor adja el. Ez kicsit erősítené a piaci versenyt:-)Elvégre rengeteg teki van a piacon, és ha az összes teki gazdája el akarja kerülni a veszteséget akkor abból szép csatározások jöhetnek ki.
|
Nem tudom te hol játszol, de én még csak 4/L ben vagyok, de már most, ha kimegyek full sereggel, ott csak az elhulló egységek értéke, több mint 10mill.
Honnan pótoljam ezt? Napi képzésből? 
És itt még csak én támadok pl mészárra.
Szerinted a másik oldalon mekkora a veszteség?
|

02-04-2007, 08:43
|
Senior Member
|
|
|
|
Annyit érne ez a javaslat, hogy ezentúl katiban tartaná a pénzt aki csak teheti.
Egyébként ezt az ötletet is láttam már, rögtön a piacon miért nem esznek a pacik mellett.
|

02-04-2007, 10:11
|
Junior Member
|
|
|
|
Azért ha katonában vagy nyersben tartod a tartalékod, és csak 1* nem érsz oda időben, elúszhat az egész. A teki még így is biztonságosabb lenne.
A mészárlós témához: sereget képezni is lehet nem csak venni, ebben a vonatkozásban lényegtelennek tartom hogy melyik csoportban hány aranyba kerül egy csata vesztesége. Ha épp nem csatázol és eladásra képzel, ugyanúgy nyereséges leszel nem ?
|

02-04-2007, 10:13
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Azért ha katonában vagy nyersben tartod a tartalékod, és csak 1* nem érsz oda időben, elúszhat az egész. A teki még így is biztonságosabb lenne.
A mészárlós témához: sereget képezni is lehet nem csak venni, ebben a vonatkozásban lényegtelennek tartom hogy melyik csoportban hány aranyba kerül egy csata vesztesége. Ha épp nem csatázol és eladásra képzel, ugyanúgy nyereséges leszel nem ?
|
Te melyik játékot játszod? Nekem van orim amiben több milla kati van (perszehogy anarh) de vmiért egyszer sem csúsztam le a visszarakásról... 
Steve`sfield (#324643)
|

02-04-2007, 10:25
|
Member
|
|
|
|
Quote:
|
Hát igen. Ha nincs semmi akció, akkor megéri képezni...
De ha valami gubanc van, akkor szerintem, azt a 40 kört nem igazán van időd kivárni, mert 4 körönként jön 1-1 mészár...
De nézheted a pusztítást is. Kb 2-3 millió egy barakk felépítése.
Szerintem a játék inkább unalmasabb lenne, mert senki nem merne háborúzni, mert ha nincs miből pótolni a károkat, akkor könnyen ugorhat az egész eddig felépített országod.
(Szerintem ezért is hurrogtak le ennyien.  )
Csak pár pusztítást, mészárt kapsz, és a krónikázók már ki is figyeltek maguknak, és könnyen láncba levernek a csoport aljára...
A katonákat, pedig kiteszi a ht. Nincs benne különösebb kockázat. 
|

02-04-2007, 10:49
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Jó reggelt!
|
Nem igazán értem ezt a javaslatot. Ez a tekercsek értékcsökkenéséhez vezetne. Most is meg tudod venni a piacon tárolt tekercseket, tehát soha nem lesz hiány. Akkor meg mire jó ez a javaslat?
Értelmezésem szerint a tartalékok drasztikus lecsökkentésére, ami tönkreteszi az előre tervezés lehetőségét.
És azt sem értem, milyen csatározások jönnek ki, ha ez megvalósul?
|

02-04-2007, 12:55
|
Junior Member
|
|
|
|
A katonáknak. Csak napi öt piac van nyilvan ha hatodik is kéne azzal lesz a gond.Nem kell ezen összeveszni.. Aki katonában tartaná a ZSt az tegye nyugodtan, gondolom eddig is tette.
A teki a lényeg. Igen ha kicsit amortizálódnak az el nem adott tekik, az sztem ahhoz vezetne, hogy aki ki szeretné kerülni ezt a veszteséget az vagy eladja, vagy visszavásárolja/ha tudja/. Mindkét esetben elég sok pénze lesz otthon várhatólag.
És sztem ez lesz az ami a cselkményeket fel fogja pörgetni.
Ha olyan összegek jelennek meg az orikban amiért már érdemes vállalni a konfrontációt, akkor sztem sokan vállalni is fogják.
|

02-04-2007, 16:43
|
Member
|
|
|
|
Ha beveszed a tekid akkor pár percen belül el is költöd, mondjuk másmilyen tekibe.
Steve`sfield (#324643)
|

02-04-2007, 16:54
|
Member
|
|
|
|
Quote:
A katonáknak. Csak napi öt piac van nyilvan ha hatodik is kéne azzal lesz a gond.Nem kell ezen összeveszni.. Aki katonában tartaná a ZSt az tegye nyugodtan, gondolom eddig is tette.
A teki a lényeg. Igen ha kicsit amortizálódnak az el nem adott tekik, az sztem ahhoz vezetne, hogy aki ki szeretné kerülni ezt a veszteséget az vagy eladja, vagy visszavásárolja/ha tudja/. Mindkét esetben elég sok pénze lesz otthon várhatólag.
És sztem ez lesz az ami a cselkményeket fel fogja pörgetni.
Ha olyan összegek jelennek meg az orikban amiért már érdemes vállalni a konfrontációt, akkor sztem sokan vállalni is fogják.
|
Ettől még nem lesz több pénz a játékban, tehát em lesz több pénz az orikban sem.
Valahogy az az érzésem, hogy neked még soha nem volt 100millánál nagyobb tartalékod, nem nagyon kellett piacon forgatnod vagyonokat, és fogalmad sincsen a dolgok menetéről.
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|