|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Tesztelés Külön fórum a tesztelőknek |

06-05-2009, 09:20
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Elvi kérdés...
Ki mit gondol erről?
|
Szerintem legyen 2 féle kapu, az egyik a mostani, a másik valami másmilyen kapu, amin látszik, hogy zárt...Azon csak klántagok mehetnének át (szekerekkel is!)...
Az ostromnál, meg mondjuk pár perc alatt le lehetne rombolni ezeket a kapukat  (mondjuk fele olyan erősek, mint egy normál épület)...
|
The Following 2 Users Say Thank You to Dus For This Useful Post:
|
|

06-05-2009, 09:24
|
Member
|
|
Longevity: 84%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Elvi kérdés...
Mostanra már remélem mindannyian kitapasztaltátok a klán-lét örömeit, és a klánvárosokat.
Egy régebben felmerült, azóta elfekvő kérdést hoznék most elő, éspedig a falakat.  Jelenleg a klántagok rá tudnak menni a falakra (gyakorlatban felmászhatnak rá), míg a nem klántagok nem.
Alternatív lehetőség, hogy a klántagok se mászhassanak rá a falra, mindenképp kelljen rendes közlekedési lehetőséget biztosítani a klánvároson belül.
Ha így marad, az ugye jó, mert létre lehet hozni a városon belül elzárt részeket, amiket csak a klántagok érhetnek el.
Ha megváltozik (és nem lehet a klántagoknak sem felmászni a falakra), az szintén jó, mert nem lehet titkos részeket létrehozni a klánvárosban, amik csak egy-egy ostrom falbontásai után válnak elérhetővé a többiek számára.
Ki mit gondol erről?
|
Szerintem jó ahogy van.
Például, ha van a klánnak egy piaca, ahol szándékosan adnak át egymásnak dolgokat, akkor az nem jó ha más is betud menni, és az sem ha a klántagok nem tudnak, mert körülveszik fallal.
---Ainhoa--- (#662939) [5/U]
Szitakötő  (#494949) [4/L]
---Aphrodité--- (#645869) [4/N]
Boszorkány (#645731) [3/I]
|

06-05-2009, 10:49
|
 |
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Dus kapus rendszere nem rossz, de ha nem megoldható, akkor inkább a jelenlegi állapot, azaz a klántagok tudjanak a saját városukban falra mászni.
Ha mégis változik, és mindenkinek elérhető lesz a falon mászkálás, akkor legalább tanulási opció legyen a falmászás, ami engedi az idegen városok falának átjárhatóságát. 
Last edited by Toto; 06-05-2009 at 10:53..
|
The Following User Says Thank You to Toto For This Useful Post:
|
|

06-05-2009, 14:27
|
Administrator
|
|
Activity: 17%
Longevity: 100%
|
|
Frissítés...
Ami változott:
- Kétkezi harc. Ezt eddig is lehetett tanulni, cska nem volt haszna. Mostantól ha a másik kededben van fegyver (például dobótőr), akkor azzal is sebezheted az ellenfeled. Ez kisebb sebzést okoz, mintha rendesen használnád, és eldobnád, de az alap sebzést növeli. A képesség használata automatikus, ha a másik (nem fegyverfogó) kezedben van fegyver. A későbbiekben kétkezes fegyverekhez is ez a képesség fog kelleni, jelenleg azonban ilyen fegyver nincs a játékban.
|
The Following User Says Thank You to Ati For This Useful Post:
|
|

06-05-2009, 15:40
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Frissítés...
Ami változott:
- Kétkezi harc. Ezt eddig is lehetett tanulni, cska nem volt haszna. Mostantól ha a másik kededben van fegyver (például dobótőr), akkor azzal is sebezheted az ellenfeled. Ez kisebb sebzést okoz, mintha rendesen használnád, és eldobnád, de az alap sebzést növeli. A képesség használata automatikus, ha a másik (nem fegyverfogó) kezedben van fegyver. A későbbiekben kétkezes fegyverekhez is ez a képesség fog kelleni, jelenleg azonban ilyen fegyver nincs a játékban.
|
Próbáltam, működik. Harc közben kattintottam a tőr viselésére, és +3-4 sebzést adott.
|
|

06-05-2009, 16:54
|
 |
Member
|
|
Longevity: 91%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ildee
Szerintem jó ahogy van.
Például, ha van a klánnak egy piaca, ahol szándékosan adnak át egymásnak dolgokat, akkor az nem jó ha más is betud menni, és az sem ha a klántagok nem tudnak, mert körülveszik fallal.
|
Amióta létezik az egyben eldobod egyben felveszed funkció szerintem ez a falas móka értelmét vesztette.
Nincs szükség védett piacra, ennyi nehezítés belefér pláne, hogy van /az újaknak lehet / "raktárháza", teljes biztonságban tudva a féltett kincseket vagy nyerset, stb.
off
A mostani állapot a tökéletes versenyről vallott elveimmel is teljesen ellenkező .
|

06-05-2009, 17:35
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Swiss
Amióta létezik az egyben eldobod egyben felveszed funkció szerintem ez a falas móka értelmét vesztette.
Nincs szükség védett piacra, ennyi nehezítés belefér pláne, hogy van /az újaknak lehet / "raktárháza", teljes biztonságban tudva a féltett kincseket vagy nyerset, stb.
|
Szerintem igenis szükség van védett piacra, mert nem dobhatod el és hagyhatod ott a dolgokat, mert takarítók összeszedik. Bár ahogy láttam van "raktár" is. Ha abba/abból csak klántagok rakhatnak be/vehetnek ki, akkor tényleg nincs szükség, egyébként nyersanyagtárolás céljából, tuti van! 
|
The Following User Says Thank You to Dus For This Useful Post:
|
|

06-05-2009, 17:38
|
Member
|
|
Longevity: 84%
|
|
Quote:
Originally Posted by Dus
Szerintem igenis szükség van védett piacra, mert nem dobhatod el és hagyhatod ott a dolgokat, mert takarítók összeszedik. Bár ahogy láttam van "raktár" is. Ha abba/abból csak klántagok rakhatnak be/vehetnek ki, akkor tényleg nincs szükség, egyébként nyersanyagtárolás céljából, tuti van! 
|
Nem tudom, lesz e majd olyan funkció, hogy klántársadnak pénzt tudjál adni.
Ha nem lesz akkor erre nagyon jó a klánpiac 
---Ainhoa--- (#662939) [5/U]
Szitakötő  (#494949) [4/L]
---Aphrodité--- (#645869) [4/N]
Boszorkány (#645731) [3/I]
|

06-05-2009, 18:26
|
 |
Member
|
|
|
|
Felmerült, hogy ha már abban a kis tócsaszerűségben halászni lehet, akkor inni is lehessen. 
A Temetkezési szigeten csak olyan van.
Vagy direkt szomjaztatás a cél? 

06-05-2009, 18:51
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Toto
Felmerült, hogy ha már abban a kis tócsaszerűségben halászni lehet, akkor inni is lehessen. 
A Temetkezési szigeten csak olyan van.
Vagy direkt szomjaztatás a cél? 
|
Fogsz 3 kancsót, megtöltöd, és egy egész napig elvagy ott 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|