|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Tesztelés Külön fórum a tesztelőknek |

06-04-2009, 14:14
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 84%
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
Varazslas csata kozben: ha nagyon sok varazslatot tudsz, eleg zavaro lehet kikeresned epp azt, ami Neked kell. Ezaltal tobb korrol is lemaradhatsz.
Pl zavaro hogy 4 fele gyogyitas van amikor a legerosebbet hasznalom ugyis.
Javaslat1: tudjam testre szabni hogy milyen varazslatok legyenek a listaban.
Javaslat2: tudjak gombokra bindelni varazslatokat, es azt nyomogatni csata kozben. Pl: 1-es villamcsapas, 2-es gyogyitas, 3-as foldrenges, 4-es vaksag gyogyitasa, stb.
Nekem a 2-es a szimpibb.  Zavar ez vki mast is?
|
A 2es nekem csak azért nem tetszik, mert nem biztos hogy megtudnám jegyezni mondjuk 10 különböző varázslatnak, h melyik a gombja
Az viszont tényleg jó lenne ha a 4 féle gyógyításból, csak a legerősebb jelenne meg, úgyis mindenki azt használja, hiába kerül kevesebb vpbe a másik.
---Ainhoa--- (#662939) [5/U]
Szitakötő  (#494949) [4/L]
---Aphrodité--- (#645869) [4/N]
Boszorkány (#645731) [3/I]
|

06-04-2009, 14:18
|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ildee
A 2es nekem csak azért nem tetszik, mert nem biztos hogy megtudnám jegyezni mondjuk 10 különböző varázslatnak, h melyik a gombja
Az viszont tényleg jó lenne ha a 4 féle gyógyításból, csak a legerősebb jelenne meg, úgyis mindenki azt használja, hiába kerül kevesebb vpbe a másik.
|
Hm? Akkor nem rakod ra, ennyi. Nem szerver oldali, hanem felhasznalo oldali bindelesre gondoltam termeszetesen. Mindenki azt es oda rak, ahova jolesik neki. (ettol fuggetlen meg nyilvan ugyanugy tudnal kattingatni mint eddig....)
|
|

06-04-2009, 14:32
|
Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Ez a probléma már egyszer fel lett vetve
A gombos dolgot azért nem tudom elképzelni, mert nem nagyon van hely a csataképernyőn. Maximum 2 gomb férne oda, és akkor már zavaró tudna lenni...
Az, hogy a gyengébb gyógyításokat kivesszük, ha meg van az erősebb, arra teljesen jogosan válaszolta egyszer Ati, hogy simán lehetséges, hogy kevés a vp-d van és kevesebbet szeretnél gyógyítani, így azt használod.
Gondoljatok bele. Soha az életben nem fogtok ennyi varázslatot megtanulni! Egyrészt azért, mert egy részét úgy sem használjátok, és ezért szimplán nem tanuljátok meg, másrészt, mert nem lesz rá elég tp, hogy megtanuld. Szóval közel sem fog tudni a karaktered ennyi varázslatot, szerintem maximum az lenne jó ötlet, ha a játékos állíthatná be, milyen sorrendben legyenek a listában felsorolva a varázslatok! (csak ugye ez megint egy lényegében fölösleges adattárolás a szerveren, és újabb adatokat kell küldenie a szervernek => lassul a játék...De persze lehetne mondjuk ezt VIP tagsához kötni...  )
|

06-04-2009, 14:57
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Dus
Ez a probléma már egyszer fel lett vetve
A gombos dolgot azért nem tudom elképzelni, mert nem nagyon van hely a csataképernyőn. Maximum 2 gomb férne oda, és akkor már zavaró tudna lenni...
Az, hogy a gyengébb gyógyításokat kivesszük, ha meg van az erősebb, arra teljesen jogosan válaszolta egyszer Ati, hogy simán lehetséges, hogy kevés a vp-d van és kevesebbet szeretnél gyógyítani, így azt használod.
Gondoljatok bele. Soha az életben nem fogtok ennyi varázslatot megtanulni! Egyrészt azért, mert egy részét úgy sem használjátok, és ezért szimplán nem tanuljátok meg, másrészt, mert nem lesz rá elég tp, hogy megtanuld. Szóval közel sem fog tudni a karaktered ennyi varázslatot, szerintem maximum az lenne jó ötlet, ha a játékos állíthatná be, milyen sorrendben legyenek a listában felsorolva a varázslatok! (csak ugye ez megint egy lényegében fölösleges adattárolás a szerveren, és újabb adatokat kell küldenie a szervernek => lassul a játék...De persze lehetne mondjuk ezt VIP tagsához kötni...  )
|
Mivan? Nem a kepernyore kell irni, tudod, a billentyuzeteden van 1-es gomb, ott felul. Azt megnyomod, 'oszt villamcsap... Ne legyetek mar ennyire ertetlenek.
(Tovabbmenve nem csak varazslatokat hanem pl akciokat is lehetne rajuk bindelni, pl kereses, meditalas, rugas, stb....)
Last edited by Remedy; 06-04-2009 at 14:59..
|
The Following 2 Users Say Thank You to Remedy For This Useful Post:
|
|

06-04-2009, 14:59
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Mivan? Nem a kepernyore kell irni, tudod, a billentyuzeteden van 1-es gomb, ott felul. Ne legyetek mar ennyire ertetlenek.
(Tovabbmenve nem csak varazslatokat hanem pl akciokat is lehetne rajuk bindelni, pl kereses, meditalas, rugas, stb....)
|
Jah, hogy úgy
Hmm...lehet megártott a php, hogy a gombokra, máris submit inputokat képzelek el
Akkor viszont kifejezetten tetszik az ötlet 
|

06-04-2009, 15:01
|
Administrator
|
|
Activity: 21%
Longevity: 100%
|
|
Máris látom, hogy klánfórumra be akarod írni, hogy 12-ig ebédelsz, erre a haverra rányomsz egy villámlást az 1-es miatt, és egy energiaszívást a 2-es miatt. 
|
The Following 2 Users Say Thank You to Ati For This Useful Post:
|
|

06-04-2009, 15:02
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Máris látom, hogy klánfórumra be akarod írni, hogy 12-ig ebédelsz, erre a haverra rányomsz egy villámlást az 1-es miatt, és egy energiaszívást a 2-es miatt. 
|
Ok. Akkor legyen F1, F2.
F1F2-ig csak nem ebedelek....
(Amugy meg amikor textet irsz, nyilvan ennek automatikusan ki kellene kapcsolodnia....) 
|
|

06-04-2009, 15:05
|
Administrator
|
|
Activity: 21%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
(Amugy meg amikor textet irsz, nyilvan ennek automatikusan ki kellene kapcsolodnia....) 
|
Tudod hányszor kezdtem már el szöveget írni, miközben nem az vol tkijelölve?  És tudom, hogy nem én vagyok az egyetlen. 
|

06-04-2009, 15:07
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Tudod hányszor kezdtem már el szöveget írni, miközben nem az vol tkijelölve?  És tudom, hogy nem én vagyok az egyetlen. 
|
Főleg amikor a böngésző kiugrik az inputból 
De az F1 - F12 viszont jó ötlet ez esetben 
|

06-04-2009, 15:08
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
|
Ha ez mar a Te bajod. Egy par ilyen utan majd figyelsz erre, vagy leveszed a bindet...

|
|
Posting Rules
|