|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

03-05-2009, 15:50
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by Robin
Rendben, tegyél egy javaslatot. Hogy lehetne elérni hogy többen legyünk?
Belátom hogy a klánütésekkel elértük hogy mindenki elérhetetlennek látja a fedezési határ elérését.
De elegendő oriszámnál fordulni anélkül is lehetne hogy a közelünkbe kelljen jönni mind klánszinten mind egyéniben.
Ezt pedig azoknak kéne belátni akik SZK-n vannak...
|
Fogolydilemma
Közlegelők tragédiája
Sajnos pszichológiai lapokat nincs időm keresni, de ez a kettő elég közel áll ahhoz, hogy miért nem fognak visszajönni.
Közös érdeket szolgálna, hogy mindenki visszajöjjön egyszerre, de egyenként sokkal kényelmesebb, ha hagyják az egészet a csudába. És ha mindenki így gondolkozik, márpedig így gondolkozik, akkor senki sem fog visszajönni 
|

03-05-2009, 18:15
|
Member
|
|
Longevity: 90%
|
|
Quote:
Originally Posted by csabi
ugyanezzel a problémával küzdök, no meg, h nem szeretek és főképp nem is tok mf orival játszani..
|
Quote:
Originally Posted by Tsobi
Szerzel még két ilyen jófej és szenvedő alanyt és leverhetjük a topklánt 
Egyikőjük tudjon románul is 
|
A roman tudassal nincs gond es en szivesen csatlakozom egy szovit felvinni a 2/B topjaba (onnan meg nekem van az A-ban orim SZK-n). A top klan levereset meg ratok bizom. Nem azt mondtam h lehetetlen csak nekem nem celom es sosem volt igazan, habar sokat szenvedtem az A-ban, de ez nem szamitana elegtetelnek szamomra... 
Ha tenleg raveszitek magatokat szoljatok es allok rendelkezesetekre.
Zsepi, ha elfer meg egy tag az A-ban, aki termeljen nektek csak szolj es vipezem be magam h johessek, mert a tarsasagert megeri  , de a jatekert sajnos nem...
P.S. : Ha 12-13 nap mulva reggeltek akkor optimalis lenne szamomra mert akkor jovok a 2/B-bol zero startal. Azert lenne jo nekem mert azon meg akkor is lesz kb 4500 vip korom. (Ati ez neked szolt amugy... csak h lasd h fordulni nem tudok es mar ha nem tevedek akkor 3. vagy 4. alkalommal zero startolok es nyomom igy is a vip-et... jatszani szeretnek es igazan jatszani, nem a vipezessel van a gond, hanem azzal h ertelmetlen a roman 1/A jelenleg...)
|

03-05-2009, 18:18
|
 |
Member
|
|
Longevity: 89%
|
|
Quote:
Originally Posted by ErdelyMagyaria
A roman tudassal nincs gond es en szivesen csatlakozom egy szovit felvinni a 2/B topjaba (onnan meg nekem van az A-ban orim SZK-n). A top klan levereset meg ratok bizom. Nem azt mondtam h lehetetlen csak nekem nem celom es sosem volt igazan, habar sokat szenvedtem az A-ban, de ez nem szamitana elegtetelnek szamomra... 
Ha tenleg raveszitek magatokat szoljatok es allok rendelkezesetekre.
Zsepi, ha elfer meg egy tag az A-ban, aki termeljen nektek csak szolj es vipezem be magam h johessek, mert a tarsasagert megeri  , de a jatekert sajnos nem...
P.S. : Ha 12-13 nap mulva reggeltek akkor optimalis lenne szamomra mert akkor jovok a 2/B-bol zero startal. Azert lenne jo nekem mert azon meg akkor is lesz kb 4500 vip korom. (Ati ez neked szolt amugy... csak h lasd h fordulni nem tudok es mar ha nem tevedek akkor 3. vagy 4. alkalommal zero startolok es nyomom igy is a vip-et... jatszani szeretnek es igazan jatszani, nem a vipezessel van a gond, hanem azzal h ertelmetlen a roman 1/A jelenleg...)
|
Timpul jocului 1.000 runde 3 runde NECORESPUNZĂTOR 
|
|

03-05-2009, 18:30
|
Member
|
|
|
|
Hat Csabi vagy varsz 12-13 napot vagy bevarlak a 4. szinten a masik orimmal ha szovizni akarsz.
|

03-05-2009, 18:32
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by ErdelyMagyaria
Hat Csabi vagy varsz 12-13 napot vagy bevarlak a 4. szinten a masik orimmal ha szovizni akarsz.
|
szeretek az eleén kis pénzt gyüjteni és legalább ismerkedem a 100fős csoporttal, tehát maradok.. 

03-05-2009, 18:36
|
Member
|
|
|
|
Van 2 dolog amirol felismerheted barmelyik orimat.  A neveben ha "raplee" vagy "Erdelymagyaria" szerepel akkor az en lennek...
Akkor tali 2 het mulva kb. es orulok h raszantad magad.
|
The Following User Says Thank You to ErdelyMagyaria For This Useful Post:
|
|

03-05-2009, 19:34
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Andrew
Kövezzetek meg, de ha játszani szeretnétek... Miért nem fordultok le, és hoztok föl új orikat?
|
Mióta hajtogatom én már ezt az unatkozó gigaoriknak. 
and conscience
of the Creator of the Universe,
you fool."
|

03-05-2009, 20:01
|
 |
Junior Member
|
|
Longevity: 91%
|
|
Quote:
Originally Posted by Robin
Rendben, tegyél egy javaslatot. Hogy lehetne elérni hogy többen legyünk?
Belátom hogy a klánütésekkel elértük hogy mindenki elérhetetlennek látja a fedezési határ elérését.
De elegendő oriszámnál fordulni anélkül is lehetne hogy a közelünkbe kelljen jönni mind klánszinten mind egyéniben.
Ezt pedig azoknak kéne belátni akik SZK-n vannak...
|
De mit kellene belátniuk azoknak, akik SzK-n vannak? Valószínűleg az érintett országok többsége már rég befejezte romcsis A-s pályafutását és valahol igazuk van úgy gondolom, miért játszanak olyan körülmények között, ami nem élvezetes. Mi is csak azért maradtunk Hegével, mert mint már Hege írta MAZOHISTÁK vagyunk.
Most mond meg őszintén Robin, ha mondjuk lennénk 30-an összesen változna vmi? Csak több és több kellene a topK-nak és persze, h. nem egymást fogjátok püffölni (mármint gondolom  ).
De ami tény meg lehet lenni és shimán lehet élni a minden napit romcsi A nélkül is (max belép az ember és megnézi, aztán látja, na 10 fős a csopi  -> Iesire katt...)
|
|

03-05-2009, 20:07
|
 |
Member
|
|
|
|
pontlistát lehet kérni? 

03-05-2009, 20:10
|
 |
Junior Member
|
|
Longevity: 91%
|
|
Quote:
Originally Posted by csabi
pontlistát lehet kérni? 
|
1 2011 farkasland 705.284
2 739 -==CPG==- 686.993
3 254 Töviskert 638.787
4 638 A pusztító 595.298
5 571 Irgum-Burgum 588.685
6 1329 McMiki 582.078
7 224 Depresszióland 580.590
8 6355 sturm 261.049
9 2115 Sutir Icip 260.614
10 2505 Zsepibaba 193.755
|
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|