|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

03-04-2009, 22:13
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by Robin
Hogy induljon mégegy klánszint? Az milyen játék lenne ahol két klánszint van? 
|
Idővel valószínűleg átvenné a helyét, tekintve, hogy a mostaniba senki sem akar menni játszani... Legfeljebb azok maradnának ott, akiknek nincs kedvük éjszakázni, kv-t figyelni, azaz gyakorlatilag A-s szintű játékot folytatni, hanem csak ülni a szebbik felükön. Azaz szép lassan egy kísértet csoporttá változna, majd meg is lehetne szüntetni. Vagy megmaradna dísznek, hogy volt ilyen is  Gyakorlatilag maradna a jelenlegi funkciója 
|

03-04-2009, 22:18
|
 |
Junior Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Köszi, de minket nem kell sajnálni sem Neked sem bárki másnak.
És igen, baromira unatkozunk.
A klánütések nyilván a saját érdekünkben történtek. Ez bizony egy olyan játék ahol vannak klánütések is. Ezek általában akkor történnek amikor tudjuk növelni a fedezési határt.
Ha ez valakinek nem tetszik akkor ne adjon rá alkalmat hogy meg tudjuk tenni!
Lehet akár 1000 ori is a csoportban anélkül hogy klánszinten elérnénk őket és mégis tudnak fordulni. Döbbenet. hogy lehetséges ez?
De igen, gyertek vissza játszani és mindenki hozzon magával még egy embert 
|
Most őszintén,
ROMÁN "A" CSOPORTBAN MI ÉRTELME VAN NÖVELNI A FELFEDEZÉSI HATÁR???????????
Így is elérhetetlen! Ezzel csak azt éritek el ill. már el is értétek, h nem marad játékos. A szomorú az, h ezt még mindig nem látod be. Ha elveszíti a játék az értelmét, nehéz rávenni másokat, h jöjjenek jácccani. Ha lennénk vagy 50-100-an, akkor megérteném, de így ...
Ergo sztem nem leszünk többen itt, amíg nem változik a szemléletetek. Most lehet Atit győzködni, h változtassa meg ezt v azt, de én nem a játékban látom a hibát.
The Following User Says Thank You to Hege For This Useful Post:
|
|

03-04-2009, 22:25
|
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Hege
Most őszintén,
ROMÁN "A" CSOPORTBAN MI ÉRTELME VAN NÖVELNI A FELFEDEZÉSI HATÁR???????????
Így is elérhetetlen! Ezzel csak azt éritek el ill. már el is értétek, h nem marad játékos. A szomorú az, h ezt még mindig nem látod be. Ha elveszíti a játék az értelmét, nehéz rávenni másokat, h jöjjenek jácccani. Ha lennénk vagy 50-100-an, akkor megérteném, de így ...
Ergo sztem nem leszünk többen itt, amíg nem változik a szemléletetek. Most lehet Atit győzködni, h változtassa meg ezt v azt, de én nem a játékban látom a hibát.
|
Rendben, tegyél egy javaslatot. Hogy lehetne elérni hogy többen legyünk?
Belátom hogy a klánütésekkel elértük hogy mindenki elérhetetlennek látja a fedezési határ elérését.
De elegendő oriszámnál fordulni anélkül is lehetne hogy a közelünkbe kelljen jönni mind klánszinten mind egyéniben.
Ezt pedig azoknak kéne belátni akik SZK-n vannak...
|

03-04-2009, 22:32
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Rendben, tegyél egy javaslatot. Hogy lehetne elérni hogy többen legyünk?
Belátom hogy a klánütésekkel elértük hogy mindenki elérhetetlennek látja a fedezési határ elérését.
De elegendő oriszámnál fordulni anélkül is lehetne hogy a közelünkbe kelljen jönni mind klánszinten mind egyéniben.
Ezt pedig azoknak kéne belátni akik SZK-n vannak...
|
Ok, szerintem akik ezt olvassák (de akik nem olvassák, azok is), tisztában vannak ezzel, de senki nem fog úgy visszajönni játékba hogy hátha attól majd megjön a többiek játékkedve is, és azt nem lehet megszervezni hogy mindenki, akinek országa van az A-ban, egyszerre térjen vissza.
|
The Following User Says Thank You to laci For This Useful Post:
|
|

03-04-2009, 22:35
|
 |
Member
|
|
|
|
Hát szerintem a kettös klánszint nem megoldás,én még most is a régi felvetéseket szajkózva két módozatot látok az egész cuceritoros dolog helyreálitásához.
Egyik mód lenne talán az Á csoport köridöhöz kötését eltörölni(vipp-re gondolok),a másik talán a 2-es szinten való fordulás lehetösége lenne,mint régeben a hódban.
De talán a baj forrását kellene orvosolni,és ez az össztaglétszám növelése,marketing probléma.Reklámozni kellene ,toborozni ,talán még egy pici vippár csökentés is belefér. Mint egy kinai közmondásban benne van"Ha jövõre akarsz termést, vess gabonát. Ha tíz év múlva akarsz termést, ültess fát. Ha egy életen át akarsz termést, gyarapítsd az embereket."
Lehetne egy olyat is hogy aki aktiv tagokat toboroz az vippajándékban legyen részesitve,természetesen a tag egy bizonyos szintre való elérése után,vagy ez már legyen az okosabbak gondja.
|
The Following 2 Users Say Thank You to Eke For This Useful Post:
|
|

03-04-2009, 22:46
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 19%
|
|
Komolyan kedvet kaptam a regisztráláshoz 
A gond csak az,hogy múltkor is kedvet kaptam,regeltem,aztán iszonyatosan zavart,hogy nem értek egy kukkot sem egy ilyen szenny nyelvből,és töröltem.
|
The Following 2 Users Say Thank You to Tsobi For This Useful Post:
|
|

03-04-2009, 22:49
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Tsobi
A gond csak az,hogy múltkor is kedvet kaptam,regeltem,aztán iszonyatosan zavart,hogy nem értek egy kukkot sem egy ilyen szenny nyelvből,és töröltem.
|
Láttam én már angol anyanyelvű játékost 0 magyar tudással a Hódítóban, szóval nem reménytelen a dolog  (és most nem a nyelv minősítése a lényeg)
|
The Following User Says Thank You to laci For This Useful Post:
|
|

03-04-2009, 22:52
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
|
Leszek az ügyvéded 
Majd ha valamit nem értesz ,akkor én forditok neked,és amint leforditottam el is felejtem.Csak akkor jut eszembe ha muszáj(vagy megszorittanak,vagy jól megfizetnek)Azt hiszem igy müködik egy tökéletes nemzetközi ügyvéd.
Az ötlet szerzöi jogvédelem alatt áll.Az ötlet felhasználása büntetést von maga után.
|
The Following 2 Users Say Thank You to Eke For This Useful Post:
|
|

03-05-2009, 14:24
|
 |
Member
|
|
Longevity: 89%
|
|
Quote:
|
ugyanezzel a problémával küzdök, no meg, h nem szeretek és főképp nem is tok mf orival játszani..

03-05-2009, 14:36
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 19%
|
|
Quote:
Originally Posted by csabi
ugyanezzel a problémával küzdök, no meg, h nem szeretek és főképp nem is tok mf orival játszani..
|
Szerzel még két ilyen jófej és szenvedő alanyt és leverhetjük a topklánt 
Egyikőjük tudjon románul is 
|
The Following User Says Thank You to Tsobi For This Useful Post:
|
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 5 (0 members and 5 guests)
|
|
Posting Rules
|