|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

02-18-2008, 19:34
|
Guest
|
|
Activity: 0%
Longevity: 0%
|
|
Amit írtál az csak az ötlet egyszerűbb megoldása végett lenne összekapcsolva a pénzosztással.
|

02-18-2008, 19:37
|
Member
|
|
Longevity: 91%
|
|
Quote:
Originally Posted by Hüpike
az nem fog tízszeresért berakni. meg kell h mondjam ezt anarchon kívül rendkívül kevés ember fogja használni.
|
Én hasznalnam.. mert inkabb leforgatom magamba a pénzt minthogy veszni hagyva forduljak le.. még , ha a 10 ede is.. és volt amikor sok mrd-t hagytam a-ba.. klantarsnak haat jobban orulnek, ha belepumpalok 42 mrd-t es itt egybol kezdem 4, 2 mrdvel  mert az 200 hekin hatalmas pénz.. 40-50 mrd meg valjuk be a-ba megse kottyan..
|

02-18-2008, 19:44
|
 |
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Más formában viszont nem támogatom hogy 30% fölött legyen a berakottból jóváírt pénz, mert a fosztinál kb 60%ot lehet bukni, vagyis ne érje meg jobban betenni a segélykeretbe.
|

02-18-2008, 19:46
|
Guest
|
|
|
|
Ha észreveszi vki, h mész, akkor eddig is kiűrítette az oriját szerintem.
Viszont, most h elgondolkodom mégsem támogatom az ötletet! Mert nem szeretnék úgy járni, h kimegyek egy orira a gömb alapján. Erre mire odaérek a segélykeretből elővarázsol még néhány íjjászt!:S
Last edited by Jakutszk; 02-18-2008 at 19:55..
|

02-18-2008, 19:53
|
Administrator
|
|
Activity: 28%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Smooth Scroller
az 5let nagyon jo, de 40 mrd-ot osszerakni, hogy vegul legyen 4? ez eleg huzos 1 normalisan mukodo orinak. mert ha kell es kivesz vki 1 mrd-ot, akkor 10-et kene visszatenni ahhoz, h potolja a kivett 1-et. hat ez eleg durvan hangzik. kicsit csiszolni kene meg rajta.
|
Miért 4 milliárdban gondolkozik mindenki? Jelenleg 101 (szézegy) ország van a normál csoportok összességében, ahol 4 milliárdnál több arany van. Mégse mondjuk, hogy mindenki milyen rosszul játszik, mert nincs maximum mennyiségű pénze.
Biztos vagyok benne, hogy találunk olyan országot, ahol 100millió már egy igen jó segítség lehet adott esetben. Egy teljes szöviháborút meg tud belőle nyerni.
Hol van ez a 4 milliárdtól? És mi szükség arra, hogy 4 milliárd legyen?
Ha valakinek kevesebb tekercse van, mint 4 milliárd, arra se mondja senki, hogy jajj, alig van tartaléka, mire elég ez...
|

02-18-2008, 19:55
|
Administrator
|
|
Activity: 28%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by sutike31005
Én hasznalnam.. mert inkabb leforgatom magamba a pénzt minthogy veszni hagyva forduljak le.. még , ha a 10 ede is.. és volt amikor sok mrd-t hagytam a-ba.. klantarsnak haat jobban orulnek, ha belepumpalok 42 mrd-t es itt egybol kezdem 4, 2 mrdvel  mert az 200 hekin hatalmas pénz.. 40-50 mrd meg valjuk be a-ba megse kottyan..
|
Ez viszont egy komoly hátulütője a javaslatnak.  Ahogy mondtam, most is lehetne olyan 5. szintű ország, aki kapásból 1 milliárddal kezd. Nem biztos, hogy 4 milliárdos kezdőtőkével kellene kezdenie egy kétszemélyiségű országnak.
|

02-18-2008, 19:56
|
 |
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Ha észreveszi vki, h mész, akkor eddig is kiűrítette az oriját szerintem.
|
Persze, ha észreveszi.
de ha ezek után jobban megéri neki leadni x%-ot mint rizikózni a fosztást, akkor szerinted mennyi kp lenne bárkinél is?
|

02-18-2008, 20:04
|
Guest
|
|
|
|
Szerintem 50%-is elég nagy érvágás, ha a támadó viszi el, ha az osztogatás!
De az elég nagy hátránya lenne ennek a módosításnak. H tovább növelné a kockázatot a támadások esetén. Mi van ha én csak 1 milliót látok egy oriban, de mondjuk a segélykeret 1 milliárd. Így simán becseréli mondjuk a lovait íjjakra. Az meg nem igazán tetszene. 
Last edited by Jakutszk; 02-18-2008 at 20:09..
|

02-18-2008, 20:10
|
 |
Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Originally Posted by Smooth Scroller
az 5let nagyon jo, de 40 mrd-ot osszerakni, hogy vegul legyen 4? ez eleg huzos 1 normalisan mukodo orinak. mert ha kell es kivesz vki 1 mrd-ot, akkor 10-et kene visszatenni ahhoz, h potolja a kivett 1-et. hat ez eleg durvan hangzik. kicsit csiszolni kene meg rajta.
|
A Dűnében a terepi kamat is 10:1

Baj esetén ha kell a pénz az ember akár komolyabb megszorításokat is elvisel, mint békeidőben. Ha Valamennyit visszakapunk a szétosztott pénzből az máris ingyen van...
|

02-18-2008, 20:22
|
Member
|
|
Longevity: 89%
|
|
Quote:
Originally Posted by Jakutszk
Szerintem 50%-is elég nagy érvágás, ha a támadó viszi el, ha az osztogatás!
De az elég nagy hátránya lenne ennek a módosításnak. H tovább növelné a kockázatot a támadások esetén. Mi van ha én csak 1 milliót látok egy oriban, de mondjuk a segélykeret 1 milliárd. Így simán becseréli mondjuk a lovait íjjakra. Az meg nem igazán tetszene. 
|
Sereg cserét meglehet oldani anélkül is hogy látnál pénzt:-)
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|