|
|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

02-28-2008, 10:21
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 89%
|
|
Hosszútávú... kinek mi is a hosszútáv? egy kezdőnek lehet mondjuk a szintlépés, v feljutás 1/A-ba. Nekem minnél több csoport megismerése, minnél több tapasztalat szerzése ugyanazzal az országgal és egy nagyonerős klán létrehozása. (csak 2,5 éve játszom)
Ha igy marad a javaslat, akkor jol járok, mert sokkal gyorsabban foroghatok, mert már 5ben elkezdhetem gyüjteni a pénzt, h minnél hamarabb fordulhassak és vipes vagyok, tehát az alaphoz sem kell hozzányulnom. felvihetek pár milliárdot gond nélkül, (nem kopik, nem megy el, nem fosztják le) felmegyek topba, ülök 1000körig, fordulok. :S
ezalatt az 1000kör alatt a forditható pénzem több lesz, mint egy nem vipes országnak, aki az alaphoz egyáltalán nem nyult hozzá, egyik szinten sem! :S
plusz ajándékba ott hagyok A-ban akár 3,5milliárdot. :S
megértettem, h nem lehet majd lefordítani, ezért változtatom meg a vélemélnyem és ne legyen segélytartalék semmilyen arányban és formában. =(
|

02-28-2008, 12:07
|
|
Administrator
|
|
Activity: 28%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by oh-ogo
ezalatt az 1000kör alatt a forditható pénzem több lesz, mint egy nem vipes országnak, aki az alaphoz egyáltalán nem nyult hozzá, egyik szinten sem! :S
|
Ez egyáltalán nem újdonság, ez most is így működik... Ez nem érv arra, hogy ne legyen egy plusz funkció.
|

02-28-2008, 16:53
|
 |
Member
|
|
Longevity: 89%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Ez egyáltalán nem újdonság, ez most is így működik... Ez nem érv arra, hogy ne legyen egy plusz funkció.
|
így működik és ezzel a javaslattal a nem vipes is fordíthatot VOLNA a 6milla felett.... de ha nem, akkor nem.
( pedig a 0,1% fordítható rész nem sok... most vipesként olyan, mintha 0,3275%ot pakolnék, csak éjjel1ig kell lennem)
Last edited by csabi; 02-29-2008 at 01:07..
Reason: kísérlet :)
|

02-28-2008, 21:21
|
|
Banned
|
|
Longevity: 95%
|
|
Nekem nem tetszik ez a segélykeret.
Játék alaphangulata hogy a pénzed soha nincs biztonságban, bármikor kifoszthatnak.
Ha biztos pénzt akarok, akkor építek bank-ot.
Túl könnyű lenne a játék, túl sok variáció keletkezhet. Még akkor is ha 90%-a elveszne az összegnek.
|

02-28-2008, 23:15
|
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by emre33
Nekem nem tetszik ez a segélykeret.
Játék alaphangulata hogy a pénzed soha nincs biztonságban, bármikor kifoszthatnak.
Ha biztos pénzt akarok, akkor építek bank-ot.
Túl könnyű lenne a játék, túl sok variáció keletkezhet. Még akkor is ha 90%-a elveszne az összegnek.
|
Ezt úgy írod, mintha most nem lehetnének ilyen országok. Lehetnek. Sőt: VANNAK.
A javaslat lényege, hogy esetleg Te is közéjük tartozhass.
|

02-29-2008, 14:48
|
![[HTPA]GeeForce's Avatar](image.php?u=2817&dateline=1283089292) |
Senior Member
|
|
Longevity: 91%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Ezt úgy írod, mintha most nem lehetnének ilyen országok. Lehetnek. Sőt: VANNAK.
A javaslat lényege, hogy esetleg Te is közéjük tartozhass.
|
Ez határozottan így van, hiszen aki most kezdő (vagy most indított orit), annak szó szerint esélye nincs utolérni segélykeretben azt, aki x éve VIP tag.
Ezzel a módosítással szerintem pont hogy kiegyenlítődnének a különbségek az induló és a régi orik között. (Főleg ha az 5. szintre nem lehet szemmel együtt elfordítani a teljes segélyt. Akkor aztán totál egyenlőség jelet lehetne rakni a kezdő és a régi orik között. Legalábbis ezen a téren!!)
|

02-29-2008, 15:10
|
![[HTPA]GeeForce's Avatar](image.php?u=2817&dateline=1283089292) |
Senior Member
|
|
Longevity: 91%
|
|
(Közérdekű érdekesség:
jelenleg 3 olyan országról tudok, amiben már most csorog a segély.
Az így néz ki:
Országod segélykerettel is rendelkezik, melyből a kezdésedtől számított két hét után vehetsz fel pénzt. Még 4.294.967.295 arany áll rendelkezésedre.)
|

02-29-2008, 15:11
|
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by [HTPA]GeeForce
(Minimális információ: jelenleg 3 olyan országról tudok, amiben már most csorog a segély.
Az így néz ki:
Országod segélykerettel is rendelkezik, melyből a kezdésedtől számított két hét után vehetsz fel pénzt. Még 4.294.967.295 arany áll rendelkezésedre.)
|
Ez anarch, jelen javaslat szempontjából nem mérvadó. (Tekintettel arra, hogy irreális magasságokban vannak az említett országok, ahova olyan módon jutottak fel, ahogyan ma az már nem lenne lehetséges.)
|
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
|
Posting Rules
|