Quote:
Originally Posted by Synkel
Meg zéróstarthoz legalább 500 játékban töltött kör is szükséges. Én regisztrációról beszélek. Nem tudom ugyan, mi szerint rak a rendszer egyik vagy másik csoportba, de jó lenne, ha abba tenne amelyikbe menni szeretnék. Vagy legalább nagyobb esélyem lenne abba kerülni.
Ezzel szerintem megszűnne a temérdek oritörlés, amikor valaki folyamatosan más címekről próbálkozik a célcsoportba jutni.
|
Az egész topicban az egyetlen (vmire való) javaslat.
Támogatom. pl.: akartunk csinálni egy szövit, ahhoz, hogy egy helyen legyünk volt némi munkánk vele, ennek pedig semmi értelmét nem látom. Főleg ha zeronál én pl megválaszthattam hova kerüljek. Az a 3k vip körért jár, vagy nem értem, egyéb konzekvens magyarázatot nem találtam rá..
Tehát egyszerűen, aki nagyon akarja úgyis adott csoportban lesz (szabályokat betartva), a többieket pedig csak súlytja a random csoportba kerülés.
Ráadásul így is vannak nagy, meg törpe, semmire sem jó csoportok, mert azokban tényleg iszonyatos belterjesség, s jksz folyik.
Bár sztem mindent megoldana, ha egyszerűen lenne 5. 4. 3. 2. 1. szint, s tényleg küzdelem lenne, nem a többség számára (99.9%) esély nélküli játék. Legalábbis nívósabb helyezés elérésére.
Gigászi termelőorik az ellentétes érdekek, csoportok miatt épülnének át, ütnék egymást, vagy szabival esnének le, ha nincs gazdájuk.
Egyszerre több negatívum is megszűnne ezzel.