|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

11-29-2006, 21:28
|
 |
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 96%
|
|
 Egy kérdésem lenne. Minden újítás tetszik, és tök jó, hogy mindent megtesznek a hódító tökéletesítéséért, de miért kell szivatni azokat, akiknek több személyiségük van? Igaz nekem még csak 3 van, de néhány csoportban a top 30-ban is szenvedés bemtmaradni, nemhogy top15-ben, és ez már csak romlani fog... Az elgondolás jó lenne, de ez szerintem túl drasztikus!
kiep
|

11-29-2006, 21:32
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
pont ezt mondtam en is, de nem csatlakozott (ezidaig) senki a velemenyemhez. le is irtam, ami sztem kb elfogadhato/teljesitheto lenne.
|

11-29-2006, 21:33
|
Junior Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Tehát összegezzük. Nem mehetek TOP30-ban szabira, mert kéthónap múlva eltűnik az orim, de nem is léphetek szintet, mert a következő szinten a több személyiséggel rendelkező orim nem bírja elérni a TOP-ot. Ezt azért kipróbálom, milyen új életet kezdeni mondjuk 10 hekivel. Ez egy jó embert próbáló célkitűzésem lesz.
Apropó. 5/xben sokan vannak akik 600 fölé teljesítik orijukat, ott egy 9-es ori hogy teljesítse az első helyezetet? legyen 650 hekije, hogy 336 kör múlva lerombolhasson 50-et
|

11-29-2006, 21:34
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by kiep
 Egy kérdésem lenne. Minden újítás tetszik, és tök jó, hogy mindent megtesznek a hódító tökéletesítéséért, de miért kell szivatni azokat, akiknek több személyiségük van? Igaz nekem még csak 3 van, de néhány csoportban a top 30-ban is szenvedés bemtmaradni, nemhogy top15-ben, és ez már csak romlani fog... Az elgondolás jó lenne, de ez szerintem túl drasztikus!
kiep
|
pláne, hogy 1re több kékes ország van és mivel bnekiki nehezebba tovább jutás nem és többen is lesznek valahol fel fognak torlódni.
Esetleg majd 1-2 év mulva létre lehetne hozni nekik egy külön csoportot 
|

11-29-2006, 21:36
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Bálintka
Tehát összegezzük. Nem mehetek TOP30-ban szabira, mert kéthónap múlva eltűnik az orim, de nem is léphetek szintet, mert a következő szinten a több személyiséggel rendelkező orim nem bírja elérni a TOP-ot. Ezt azért kipróbálom, milyen új életet kezdeni mondjuk 10 hekivel. Ez egy jó embert próbáló célkitűzésem lesz.
Apropó. 5/xben sokan vannak akik 600 fölé teljesítik orijukat, ott egy 9-es ori hogy teljesítse az első helyezetet? legyen 650 hekije, hogy 336 kör múlva lerombolhasson 50-et
|
Ne ez tényleg jó kérdés
|

11-29-2006, 21:37
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
Lehet hiba volt A-ban elfet választanom? 
|
Gondba leszel a (5) es (6)-s orijaidnal  de sebaj, majd ütsz keményen meg izé...  fedezni amugyse tudnál az olcso igények miatt 
|

11-29-2006, 21:39
|
Administrator
|
|
Activity: 18%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Bálintka
|
Ezeket nem tudom honnan szedted, de hogy nem olvastad el, hogy miről volt eddig szó, az egészen biztos.
|

|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Smooth Scroller
pont ezt mondtam en is, de nem csatlakozott (ezidaig) senki a velemenyemhez. le is irtam, ami sztem kb elfogadhato/teljesitheto lenne.
|
És ezt leírtad akkor is, amikor megbeszélték, hogy ez így legyen?
Nincs kis kék számom, de mire lesz, addigra sztem én magam fogom elvárni magamtól, hogy egyre többet és többet teljesítsek.
Egyetlen egyszer fordult eddig elő, hogy nem az első 20-30-ból léptem fel, de az erősen menekülős fellépés volt, ha én full kezdőként ott tudok lenni a 15%ban, akkor kis kék kettessel, hármassal, akárhányassal sem lehet ez nehezebb(mondjuk az is tény, hogy kis kék kilencesre nem törekszem)
Hogy mire vagy jó?
Ha a szíved cserben hagy,
Mire vagy jó?
Ha a dühöd elragad,
Mire vagy jó?"
|

|
Junior Member
|
|
|
|
OK aláírom minden stratégiai játékot easyn nyomok, gyenge vagyok. Hü**e gyerekeknek nem jelenik meg a Hódító 5.5-ös régi változata? Mondjuk www.hoditokids.hu néven? :P
|

11-29-2006, 21:41
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Ezeket nem tudom honnan szedted, de hogy nem olvastad el, hogy miről volt eddig szó, az egészen biztos.
|
A fellépési határ fölött szabadságon levő országok területe körönként 1 hektárral csökken. A csökkenés megáll, amint az ország szabadságról visszalép a játékba, amint a fellépési határt eléri, vagy amint a pontlistából kiesik. Először az üres területek vesznek el, ha ez nincs, akkor a meglevő területek közül 1 hektár körönként véletlenszerűen.
ez nem az?
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|