|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

11-29-2006, 21:33
|
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 95%
|
|
Tehát összegezzük. Nem mehetek TOP30-ban szabira, mert kéthónap múlva eltűnik az orim, de nem is léphetek szintet, mert a következő szinten a több személyiséggel rendelkező orim nem bírja elérni a TOP-ot. Ezt azért kipróbálom, milyen új életet kezdeni mondjuk 10 hekivel. Ez egy jó embert próbáló célkitűzésem lesz.
Apropó. 5/xben sokan vannak akik 600 fölé teljesítik orijukat, ott egy 9-es ori hogy teljesítse az első helyezetet? legyen 650 hekije, hogy 336 kör múlva lerombolhasson 50-et
|

11-29-2006, 21:36
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Bálintka
Tehát összegezzük. Nem mehetek TOP30-ban szabira, mert kéthónap múlva eltűnik az orim, de nem is léphetek szintet, mert a következő szinten a több személyiséggel rendelkező orim nem bírja elérni a TOP-ot. Ezt azért kipróbálom, milyen új életet kezdeni mondjuk 10 hekivel. Ez egy jó embert próbáló célkitűzésem lesz.
Apropó. 5/xben sokan vannak akik 600 fölé teljesítik orijukat, ott egy 9-es ori hogy teljesítse az első helyezetet? legyen 650 hekije, hogy 336 kör múlva lerombolhasson 50-et
|
Ne ez tényleg jó kérdés
|

11-29-2006, 21:39
|
Junior Member
|
|
|
|
OK aláírom minden stratégiai játékot easyn nyomok, gyenge vagyok. Hü**e gyerekeknek nem jelenik meg a Hódító 5.5-ös régi változata? Mondjuk www.hoditokids.hu néven? :P
|

11-29-2006, 21:42
|
Administrator
|
|
Activity: 23%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
OK aláírom minden stratégiai játékot easyn nyomok, gyenge vagyok. Hü**e gyerekeknek nem jelenik meg a Hódító 5.5-ös régi változata? Mondjuk www.hoditokids.hu néven? :P
|
Nem, de ha kapsz nehezítést (plusz személyiség), akkor most már minden további nélkül visszamehetsz easy fokozatba, és a plusz személyiség eldobásával nem kell a nehezített feltételeket teljesíteni, ergo nemigen változik semmi. Ha úgy érzed, hogy készenállsz a kicsit nehezebb fokozatra, akkor megtartod a 2 személyiséget.
|

11-29-2006, 21:45
|
Junior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Ati kaptam klán mnt-t de nem tudom elfogadni mert nem jelent meg a megnemtámadási menüben 
|

11-29-2006, 21:48
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Gyerek
Ati kaptam klán mnt-t de nem tudom elfogadni mert nem jelent meg a megnemtámadási menüben 
|
Köszi, ezt észrevettem, kérd el újra. 
|

11-29-2006, 21:45
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Quote:
|
Te nagyon kész vagy, teso 
Szerintem, kerjel segitseget egy kicsit, olvasgass sugot, es akkor atterhetsz lassan a normal jatekra 
s hidd el, eleg sokan jatszak easy-n a hoditot 
|

11-29-2006, 21:39
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
|
Ezeket nem tudom honnan szedted, de hogy nem olvastad el, hogy miről volt eddig szó, az egészen biztos.
|

11-29-2006, 21:41
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Ezeket nem tudom honnan szedted, de hogy nem olvastad el, hogy miről volt eddig szó, az egészen biztos.
|
A fellépési határ fölött szabadságon levő országok területe körönként 1 hektárral csökken. A csökkenés megáll, amint az ország szabadságról visszalép a játékba, amint a fellépési határt eléri, vagy amint a pontlistából kiesik. Először az üres területek vesznek el, ha ez nincs, akkor a meglevő területek közül 1 hektár körönként véletlenszerűen.
ez nem az?
|

11-29-2006, 21:52
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
A fellépési határ fölött szabadságon levő országok területe körönként 1 hektárral csökken. A csökkenés megáll, amint az ország szabadságról visszalép a játékba, amint a fellépési határt eléri, vagy amint a pontlistából kiesik. Először az üres területek vesznek el, ha ez nincs, akkor a meglevő területek közül 1 hektár körönként véletlenszerűen.
ez nem az?
|
ez az. olvasd el még egyszer! tudom mindjárt 11: ezért segítettem... 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|