|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

03-30-2007, 15:04
|
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by LotR
A nyuszika odamegy a kígyóhoz:
- Figyelj kígyó! Ne haragudj, hogy kicsúfoltalak amiért nincsen lábad, felejtsük el és kezet rá!
|
Ez egesz pontosan 9 posttal elott is volt mar.... 

03-30-2007, 15:07
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
|
hupszi  
Én most kaptam mailbe 

03-30-2007, 15:12
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
|
Remy, a topik-felügyelő...
- Miböl veszi észre az indián, hogy kiszáradt a folyó?
- ???
- Porzik utána a kenu.

03-30-2007, 17:20
|
Member
|
|
|
|
A székely meg a fia az érett gyümölcsöket szedik össze a kertben. A fiú megkérdezi:
- Mi lesz ebből a sok gyümölcsből, édesapám?
- Hát ha anyád meggyógyul lekvár, ha nem, akkor pálinka.

04-01-2007, 21:12
|
Member
|
|
|
|
- Főnök, ez az elefánthús egészen biztosan át van cimkézve!
- Miből gondolod, Józsi?
- Hát mert gyapjas szőre van!

04-01-2007, 21:15
|
Member
|
|
|
|
Az amik kiképeznek egy katonát, szupertitkos diverzáns akciók végrehajtására. Át is dobják a ruszkikhoz, hogy ott aztán, a "beolvadás" után szabotázs akciókat hajthasson végre. A katona fedőneve: Szergej.
Szergej beilleszkedik az új környezetbe, s minden tekintetben tökéletes kiképzésének köszönhetően még túl is szárnyalja az oroszokat.
Az első héten, kiképzés Szibériában, röpködnek a mínuszok, de Szergej fogvacogás nélkül, akár ingujjban is remek teljesítményt nyújt. A gyakorlat után hívatja a parancsnok.
- Parancsára, ezredes elvtárs!
- Szergej! Te nagyon bírod a hideget, de valamiért úgy érzem, nem vagy közénk való. Na mindegy. Lelépni!
A következő hónapban, kimenőt kapnak, hogy egy kis mulatozással vezessék le a kemény katonaélet fáradalmait. Folyik a vodka üvegszámra, részeg, alkoholmérgezéstől ájult katonák mindenütt, de Szergej csak issza a nedűt, mintha víz volna. A mulatozás utáni napon, ismét hívatja a parancsnok Szergejt.
- Szergej! Azt már tudjuk, hogy bírod a hideget. Most már azt is tudom, hogy úgy bírod a vodkát, akár csak jómagam, ifjúkoromban, de valahogy még is az az érzésem, nem vagy közénk való. Lelépni!
Néhány hét múlva bált rendeznek Lenin elvtárs születésnapjának tiszteletére. Hogy a mulatság még nagyobb legyen, táncversenyt rendeznek. Járják a katonák, járják, míg a fáradtságtól össze nem esnek, de Szergej, mintha csak könnyű sétán lenne a Vörös-téren, járja és ropja a bál végéig. A bál utáni reggelen, hívatja ismét a parancsnok.
- Szergej! Te nagyon bírod a hideget! Iszod a vodkát, mint jómagam, ifjúkoromban. Úgy járod a táncot, hogy senki nem érhet a nyomodba, de nem vagy közénk való, most már biztosan tudom.
- De hát miért nem, ezredes elvtárs?
- Azért Szergej, mert fekete vagy.
|

04-01-2007, 21:18
|
Member
|
|
|
|
A királylányt elrabolta a Sárkány, de a királyfi néha belógott egy kis etyepetyére.
1 nap:
-Királyfi nem félsz, hogy ha a férjem a sárkány hazaér és itt talál széttép téged?
- Ne aggódj királylány, itt áll az ablak alatt az én paripám, ha meghallom hogy jön a sárkány csak kiugrok az ablakon a hátára és elvágatatok.
Javában megy a téma, amikor dübörög a lépcső. A királyfi kapja a ruháit és kiugrik az ablakon.
Nyílik az ajtó, belép a ló:
-Helló királylány, a királyfi nincs itt? Mindegy ha visszajönne monnd meg neki, hogy esik az eső ezért bejöttem a lépcsőházba.
2 nap:
Királyfi begipszelt kézzel.
-Királyfi nem félsz, hogy ha a férjem a sárkány hazaér és itt talál széttép téged?
-Ne aggódj királylány, ha meghallom hogy jön a sárkány itt az ejtőernyőm, csak kiugrok az ablakon és elszállok.
Javában megy a téma, amikor dübörög a lépcső. A királyfi fogja a cuccát és kiugrik az ablakon.
-Nyílik az ajtó, belép a ló: Helló királylány, a királyfi nincs itt? Ha előkerülne monnd meg neki, hogy ha visszaadja a zabostarisznyámat, odaadom az ejtőernyőjét.
3 nap:
Királyfinak már a lába is gipszben.
- Ne aggódj királylány. Itt az én propelleres alsógatyám, ha meghallom, hogy jön a sárkány, csak kiugrom az ablakon és elrepülök.
Javában megy a téma, amikor dübörög a lépcső. A királyfi szó nélkül kiugrik az ablakon.
Belép a sárkány.
- Asszony férfiszagot érzek! Valaki járt itt
-Ugyan dehogy édes férjem nem járt itt senki.
-Asszony én mégis azt hiszem, hogy te megcsalsz egy másik férfival.
-Édes férjem miből gondolod, hogy hazudok neked.
-Asszony én mindig hittem neked, de azt ne monnd, hogy tiéd ez a propelleres alsógatya...
|

04-01-2007, 21:21
|
Member
|
|
|
|
Elmegy a férj este a kocsmába, a feleség úgy dönt, hogy nem várja meg, éjfélkor lefekszik, mikor kopognak:
- Ki az?
- Éééén - válaszolja a férj.
- Menj vissza a kocsmába a barátaidhoz, úgyis ott érzed jól magad!
- Édesem, ha tudnád, mivel kopogok...
- Na, gyere be, te szerencsétlen!
|

04-01-2007, 21:23
|
Member
|
|
|
|
A férj vacsora után lemegy a kocsmába egy korsó sörre. Két korsó sör után fröccsöt rendel, azután feleseket, aztán éjféltájban arra eszmél, hogy a csapos csikorog a székekkel, leoltja a lámpákat, zárni készül.
- Na, a holnapi viszontlátásra, mondja a csaposnak, és megindul az ajtó felé. De a következő pillanatban elvágódik, teljes súlyával pofára esik. Elkúszik az ajtóig, felhúzza magát a kilincsen, de ugyanúgy elzúg. Kúszik egy kicsit aztán megint feltápászkodik, de nem tud talpon maradni. Szép lassan hazakúszik, néha megpróbál felállni, nem adja fel. Utoljára az ágya el?tt próbal fellálni, szerencséjére ezúttal az ágyba zuhan. Reggel a felesége böködi a seprűnyéllel:
- Szóval megint lerészegedtél te disznó.
- Azt te meg honnan veszed?
- Telefonáltak a kocsmából, hogy megint otthagytad a tolókocsidat.

|

04-01-2007, 21:46
|
Member
|
|
|
|
Bemegy egy pasas a kocsmába és kér egy üveg sört. A csapos kitölti, majd közli:
- 120,- Ft lesz.
Emberünk el?vesz 120 darab egy forintost és beszórja a pult mögé. A csapos dúl-fúl mérgében, de nem tehet semmit. Másnap megint betér ez a vendég a kocsmába, és megint kér egy sört. Megkapja és egy 200 forintossal fizet, mire a csapos kiszór neki 80 darab egyforintost a vendégtérbe. Emberünk erre letesz még negyven forintot a pultra és csak ennyit mond:
- Kérek még egyet!
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|