Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Általános > Segítség
Register Stats Members List Today's Posts

Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek.

Closed Thread

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 04-29-2007, 20:25
fáy fáy is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 93%

[quote=skiti;91449]arról van szó, hogy egész máshogy adtad elő a történetet.
és nem azért adok neki igazat mert felszólaltak mellette
hanem mert alapból nem szimpatikus ha valaki azt akarja hogy a support védje meg. az meg hogy el is ferdíti a történetet, kifejezetten ellenszenves...
itt kiderült hogy hiába állítottad váltig az ellenkezőjét, nagyon is jól tudod hogy miért kaptad-kaptátok.
nem vagyok nagy játékos, de én úgy vagyok vele hogy ha egyszer eljutnék addig, hogy védelmet kell kérnem ellehetetlenítés miatt... rámenne az önbecsülésem.[/QUO

Mivel nem ismerjük egymást , ezért nem gondolom azt , hogy hazugnak gondolsz , részemről a téma lezárva , jobbak voltak most , még ha én nem értek vele egyet.
már az egész játék nem érdekel , 1 szövim törölt , nekem ez számit.
Sponsored Links
Old 05-01-2007, 17:42
Rod Rod is offline
Junior Member

Quote:
Originally Posted by fáy View Post
Ja , hogy sok az MNT s, ill a barát , érdekes mostanába minden nap ütnek felfelé , szóval ennyit a sirásról . De godolom , te nagyjátékos vagy , akinél nincs jobb .
Sajna én nem vagyok ilyen , de törekszem rá.

Nos bárki megnézheti, nem tudunk felfelé ütni mivel 2-3 hete vagyunk a legtetején a k-nak, azóta egyszersem tudtunk felfelé ütni, nemhogy mindennap, úgyhogy ez megintcsak nem takarja az igazságot. No comment
Old 05-01-2007, 20:44
fáy fáy is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Rod View Post
Nos bárki megnézheti, nem tudunk felfelé ütni mivel 2-3 hete vagyunk a legtetején a k-nak, azóta egyszersem tudtunk felfelé ütni, nemhogy mindennap, úgyhogy ez megintcsak nem takarja az igazságot. No comment
Ha azt álitod , hogy a legtetején vagytok , akkor igazad van én hazudok
10 ,16 ,17 helyen álltok, van még pár ori feledtetek.
Ha azt mondod , hogy nem ütötetek földre , megint hazudok , bár 1 ik tagotok sikeresen ütött , a másik bukta a támadást , ugye ebbe is hazudok .
Részemről lezártam a témát , csak ezt akartam leirni , itt már többen hszugnak neveztek , ugy , hogy nem is ismernek , kiváncsi vagyok , hogy továbbra is én vagyok a hazug , ha igen , igérem többet nem látogatom a nyilvános fórumot .
Old 05-02-2007, 19:13
System System is offline
Junior Member

Lenne egy lényegretörőkérdésem,hogy nehogy átlépjem a határokat:ha én gömbözgetetek a szövi gömbjei között,és találok egy fullüres orit,tehát télleg nulla vagy legalábbis szinte nulla az otthonmaradt katonasága és nekem meg a tábornokaim mind otthon vannak...a kérdés adott:bemehetek-e neki az összes tábornokommal.(esetleg ha fontos,5 tábornokom van )
Old 05-02-2007, 19:14
Valezius Valezius is offline
Senior Member

Longevity: 96%

Quote:
Originally Posted by System View Post
Lenne egy lényegretörőkérdésem,hogy nehogy átlépjem a határokat:ha én gömbözgetetek a szövi gömbjei között,és találok egy fullüres orit,tehát télleg nulla vagy legalábbis szinte nulla az otthonmaradt katonasága és nekem meg a tábornokaim mind otthon vannak...a kérdés adott:bemehetek-e neki az összes tábornokommal.(esetleg ha fontos,5 tábornokom van )
Nem, akkor szólnod kell nekem, és ha ottvagyok, akkor én megyek be.

Most ezt komolyan kérdezed?
Ha igen remélem, hogy segítettem.
Old 05-02-2007, 19:15
System System is offline
Junior Member

Quote:
Originally Posted by Valezius View Post
Nem, akkor szólnod kell nekem, és ha ottvagyok, akkor én megyek be.

Most ezt komolyan kérdezed?
Ha igen remélem, hogy segítettem.
Igen,fogtam a dolgot Csak azért kérdem mert csináltam már pár ilyet,a legutóbbiban már szégyenlem,hogy mennyi hasznom volt
Old 05-02-2007, 19:15
FJORD FJORD is offline
Member

Longevity: 95%

Quote:
Nyugodtan mehetsz, csak nehogy közben elő kerüljenek a katonái.
Old 05-02-2007, 19:17
laci laci is offline
Member

Longevity: 99%

Quote:
Újra meg újra megdöbbenek, mennyire túlkombinálják egyesek ezt az "állásfoglalást"...
Hát miért ne üthetnéd, ha otthagyja üresen az országát???!
FJORD FJORD is offline
Member

Quote:
Igen,fogtam a dolgot Csak azért kérdem mert csináltam már pár ilyet,a legutóbbiban már szégyenlem,hogy mennyi hasznom volt
A törökök is marhára szégyelték magukat amikor besétátak a Budai várba
skiti's Avatar
skiti skiti is offline
Member

üsse meg az egész szövi minden tábornokkal
Sponsored Links
Closed Thread

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules