Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Általános > Segítség
Register Stats Members List Today's Posts

Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek.

Closed Thread

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 04-28-2007, 19:55
Synkel Synkel is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Nikol View Post
nem akarom abbahagyni, de azért valóban nem szeretnék átkerülni az anarchba.
Ez a szubjektív megítélés viszont furcsa számomra, egy játékben vagy vannak szabályok amik ugye objektívek vagy nincsennek és akkor lehet szubjektív...
De akkor még megyek párat

Na itt van újra ami miatt nekem eleve nem tetszett az egész állásfoglalás. Ebben a játékban tényleg nehezen férnek meg a szujbektív döntések, főleg ha a magyarázat jobbik esetben annyi, hogy mert csak.
Sponsored Links
Old 04-28-2007, 20:12
tdomo's Avatar
tdomo tdomo is offline
Member

Longevity: 95%

Quote:
nem akarom abbahagyni, de azért valóban nem szeretnék átkerülni az anarchba.
Ez a szubjektív megítélés viszont furcsa számomra, egy játékben vagy vannak szabályok amik ugye objektívek vagy nincsennek és akkor lehet szubjektív...
De akkor még megyek párat
Írd meg neki, hogy addig ne fenyegetőzzön, míg legalább egyszer el nem kattintotta magát szabira.

csokis-keksz (#410152)
tiramisu (#394553)
Old 04-28-2007, 20:42
Kutyuleee's Avatar
Kutyuleee Kutyuleee is offline
Member

Longevity: 94%

Nikol ne is törödj vele, hogyha fenyegetőzik. alapvetően egy háborús játék, de háborúban is kulcsfontosággu a diplomácia!!! ha ő meg se probálja ilyen uton rendezni az ügyet hanem csak a feszültséget növeli, akkor magára vessen... de te tuti nem kerülsz anarchba úgyhogy aggyál neki (a törlésig ütés számomra nem azt jelenti hogy ő töröl, hanem amikor már nehezebb azt az orit visszaépiteni,mint egy újat úgyanoda eljutattni...)

Old 04-28-2007, 21:22
Grabi Grabi is offline
Member

Longevity: 99%

annyiszor hallottam ezt, hogy diplomácia. ez pontosan mit takar? ha írnak nekem akkor nem verem be? vagy mi? nem értem
Hüpp-hüpp-hüpp barbatrükk (#316178)
Elkapom a grabancodat! (#355763) ANARCH
Barrigon (#64904)
Y Ddraig Goch (#428537)
Old 04-28-2007, 23:05
Kutyuleee's Avatar
Kutyuleee Kutyuleee is offline
Member

Longevity: 94%

Quote:
Originally Posted by Hüpike View Post
annyiszor hallottam ezt, hogy diplomácia. ez pontosan mit takar? ha írnak nekem akkor nem verem be? vagy mi? nem értem
diplomácia, alapvetően országok közötti kommunikációt jelent. Esetleges nézet eltéréseket meglehet ott oldani. nem jelenti azt ha azt irják hogy ne támadj, akkor nem is támadhatsz, de pl sok esetben ha a vesztes fél elismeri a vereségét, akkor rövidebb lesz a háború, majdnem hogy kapitulál kevesebb vérrontás, persze ez általában nem a vérboszúra jellemző, de megelőzheti a fölöslegesen nagy rombolást.

Old 04-29-2007, 13:41
Andrew's Avatar
Andrew Andrew is offline
Member

Quote:
Sziasztok!
Nagy kérdés ezzel a témával kapcsolatban. Beütöttem egy orit földre, a szövije ártóz, lop... már küldtünk rá pár sereget mészárra, ugye hogy ne tudjon ártózni, lopni...most fenyegetőzik hogy ez "ellehetetlenítés kategória", akkor most hagyjam annyiba? Mert ha igen akkor már rég rosszak a szabályok...elmehet szabira, kérhet elnézést, beismerheti hogy jobbak vagyunk stb. Alapjaiban ez egy hadis játék, nem? Az oriknak meg kell tudni védeni magukat, vagy a diplomáciát használni.
Vagy használjuk a hadüzit és akkor lehet addig ütni ameddig jólesik?
Valóban nem értem, hogy akkor most játszhatok vagy nem?!
Küldj hadüzenetet, és üsd vagy fél nappal tovább, mint hogy abbahagyja az ártózást/lopást
ha meg nem is próbál meg beszélni Veled, akkor nincs semmi játékellehetetlenítés
Old 04-29-2007, 19:57
fáy fáy is offline
Member

Longevity: 93%

Quote:
Originally Posted by skiti View Post
ez azért más megvilágításba helyezi a dolgokat.
kíváncsi vagyok az egész estés megható sírás megmagyarázására...
és arra hogy az eddig közölt fáy féle verzió mennyit módosul most majd

Bocsi nem sirás volt ,én csak álásfoglalást kértem , te halottál még 1 verziót , és döntötél , mert a srác melett felszólalt valaki , aki biztositott róla , hogy ő szavahihető , én nem tartom annak , sőt alatomos játékosnak tartom , de nem gond , sokfajta embert ismerhetek meg .
Most nagy büszkén veri a mellét , holott amikor 8-10 körröl támadott , én MF voltam , igy még védelmet se tudtam bekérni , és érdekes , amint szabirol bejöttem , már jöttek is este.
Na ennyit egy nagy hősről.
Ja , hogy sok az MNT s, ill a barát , érdekes mostanába minden nap ütnek felfelé , szóval ennyit a sirásról . De godolom , te nagyjátékos vagy , akinél nincs jobb .
Sajna én nem vagyok ilyen , de törekszem rá.
Old 04-29-2007, 20:09
skiti's Avatar
skiti skiti is offline
Member

arról van szó, hogy egész máshogy adtad elő a történetet.
és nem azért adok neki igazat mert felszólaltak mellette
hanem mert alapból nem szimpatikus ha valaki azt akarja hogy a support védje meg. az meg hogy el is ferdíti a történetet, kifejezetten ellenszenves...
itt kiderült hogy hiába állítottad váltig az ellenkezőjét, nagyon is jól tudod hogy miért kaptad-kaptátok.
nem vagyok nagy játékos, de én úgy vagyok vele hogy ha egyszer eljutnék addig, hogy védelmet kell kérnem ellehetetlenítés miatt... rámenne az önbecsülésem.
Old 04-29-2007, 20:12
Andrew's Avatar
Andrew Andrew is offline
Member

Quote:
Originally Posted by fáy View Post
Bocsi nem sirás volt ,én csak álásfoglalást kértem , te halottál még 1 verziót , és döntötél , mert a srác melett felszólalt valaki , aki biztositott róla , hogy ő szavahihető , én nem tartom annak , sőt alatomos játékosnak tartom , de nem gond , sokfajta embert ismerhetek meg .
Most nagy büszkén veri a mellét , holott amikor 8-10 körröl támadott , én MF voltam , igy még védelmet se tudtam bekérni , és érdekes , amint szabirol bejöttem , már jöttek is este.
Na ennyit egy nagy hősről.
Ja , hogy sok az MNT s, ill a barát , érdekes mostanába minden nap ütnek felfelé , szóval ennyit a sirásról . De godolom , te nagyjátékos vagy , akinél nincs jobb .
Sajna én nem vagyok ilyen , de törekszem rá.
na nézzük... első postodban azt mondtad, hogy nem csináltál ellenük semmit sem - most kiderült, hogy mégis
mégis milyen alapon várnád el, nemhogy igazat adjunk Neked, hanem egyáltalán akár egyetlen szavadat is elhigyjük??
Old 04-29-2007, 20:12
skiti's Avatar
skiti skiti is offline
Member

most azt mondod hogy nem szavahihető a srác, akkor én a helyedben cáfolnám amiket mondott...
érdekes hogy nem teszed.
pedig ő ellent mond a te történetednek...
ha nem teszed valószínüleg azért mert ő mond igazat.
akkor most ki nem szavahihető?
Sponsored Links
Closed Thread

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules