|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Stratégia & Tippek Stratégiák megbeszélései, tippek, trükkök az egyes fajokhoz, személyiségekhez |
View Poll Results: melyik jobb tolis, ja és életképes ?
|
Ember
|

|
16 |
25.00% |
Félelf
|

|
24 |
37.50% |
Elf
|

|
24 |
37.50% |

10-31-2006, 12:57
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
de alacsonyabb hekin meg ha a hadisok se hagyják magukat lebontanak az ember mellé mert megtehetik olcsó a nyersanyag akkor bizony az ember bánhatja messze a szövijétől 2 vérszomjas hadis a nyakába esetleg 3 
|

10-31-2006, 13:05
|
 |
Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by Dragon,Szamár :))
de alacsonyabb hekin meg ha a hadisok se hagyják magukat lebontanak az ember mellé mert megtehetik olcsó a nyersanyag akkor bizony az ember bánhatja messze a szövijétől 2 vérszomjas hadis a nyakába esetleg 3 
|
4-6 körre bontani és még ütni is??  érdekes feltevés!
a másik esetben pedig egy tolival max 2 nap és annyival vagyok mögötte amennyivel szeretnék!! 
jah meg persze a varisukat és (ha van)tolisukat meg otthagyják az én szövimnek!! 
Last edited by Killer; 10-31-2006 at 13:08..
|

10-31-2006, 13:06
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by taszi
4-6 körre bontani és még ütni is??  érdekes feltevés!
a másik esetben pedig egy tolival max 2 nap és annyival vagyok mögötte amennyivel szeretnék!! 
|
ugyan ugyan pár tanyát lehet nélkülözni pár körig 
|

10-31-2006, 13:25
|
Senior Member
|
|
|
|
24-27k elfet nem fog minden kóbor varis vígan ártózni. A masszív varisok morálja hagyományosan 75-höz közelít. Ezen lehet kicsit variálni, de a nagy átlag ezt mutatja. Varis-tolis elf morálja 95%, ezen már nyert ugye 20%-ot. Jár neki a faji védelem varik ellen 20%. és jár a mágikus pajzs miatt 20%. Hány óriás üti át?, és hány üti át pl 80% készülinél? Gömbözni lehet, de magas hekin ártózni már másabb egy kicsit.
Elfnél én azt csináltam, hogy kevés barakkot tartottam, de mellette volt ugyanannyi torony is. Egyszerűen azért, mert a tornyos íj elfnél nagyobbat véd, mintha még egyszer annyi lenne barakkban.
Óriás szövik bármikor feltörik az elfet, ehhez kétség nem férhet. Magas hekin viszont a gnómot lehet vele szívatni, és kétesélyes a dolog. Ha szövibe vagy, nem csak a te aktivitásod, hanem a többieké is sokat befolyásol, mennyire tudják megakadályozni, hogy a hadisok téged támadjanak.
|

10-31-2006, 13:29
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
Elfnél én azt csináltam, hogy kevés barakkot tartottam, de mellette volt ugyanannyi torony is. Egyszerűen azért, mert a tornyos íj elfnél nagyobbat véd, mintha még egyszer annyi lenne barakkban.
|
meg ugyebar kevesebbet is eszik 
|

10-31-2006, 14:33
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
ugyan ugyan pár tanyát lehet nélkülözni pár körig 
|
de most komolyan Dragon!!nekem volt már rá példa hogy 350 hekin vergődött nekem egy csávó 4 vagy 5 körrel volt felettem!!
aládbontok és szétmészárollak jellegű zöldhegyeket kaptam!!
írtam neki nosza gyere bátran!!erre úgy lebontotta az oriját hogy darabokra pergett aztán pár rengés és kész is lett!!elment mindene!!
na kb 15-20 hekivel volt neki több és úgy hogy alig maradt vagy 100 épülete még mindig felettem volt akkor hogy is van ez az alacsony hekin hipp-hopp bontok 4-6 kört,és utána még ütök is?? 
|

10-31-2006, 15:43
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
de most komolyan Dragon!!nekem volt már rá példa hogy 350 hekin vergődött nekem egy csávó 4 vagy 5 körrel volt felettem!!
aládbontok és szétmészárollak jellegű zöldhegyeket kaptam!!
írtam neki nosza gyere bátran!!erre úgy lebontotta az oriját hogy darabokra pergett aztán pár rengés és kész is lett!!elment mindene!!
na kb 15-20 hekivel volt neki több és úgy hogy alig maradt vagy 100 épülete még mindig felettem volt akkor hogy is van ez az alacsony hekin hipp-hopp bontok 4-6 kört,és utána még ütök is?? 
|
Láma lehetett a csávó  
|

10-31-2006, 15:58
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Láma lehetett a csávó  
|
az volt 
de a lényegen nem változtat!!nem tudsz annyit bontani úgy hogy még valamit kezdeni is tudj az ellennel!!
|

10-31-2006, 15:59
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
az volt 
de a lényegen nem változtat!!nem tudsz annyit bontani úgy hogy még valamit kezdeni is tudj az ellennel!!
|
Ez nem így van  taszi vegyél fel msn-re 
Last edited by Dragi; 10-31-2006 at 16:05..
|

10-31-2006, 16:05
|
 |
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Quote:
az volt 
|
Hát hekitöl függ pl ha 25heki elöny mondjuk 300hekin
1125érték+a nép
ehez,hogy kb 2körre kerülj töle kb 500értékesre kell csökkentetni a különbséget
marad 625 az kb 42épület persze még az üres hekire jön 8fő de ezt be lehet kalkulálni mondjuk a foglalkozottságba 
de mondjuk 300hekin -42kicsit soknak hangzik és akkor is kb éppen 2körre lesz:P
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|