|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Stratégia & Tippek Stratégiák megbeszélései, tippek, trükkök az egyes fajokhoz, személyiségekhez |
View Poll Results: melyik jobb tolis, ja és életképes ?
|
Ember
|

|
16 |
25.00% |
Félelf
|

|
24 |
37.50% |
Elf
|

|
24 |
37.50% |

10-31-2006, 11:09
|
Banned
|
|
Activity: 0%
Longevity: 96%
|
|
[QUOTEannyit mondj,h menyit vagy egy nap gép elött?[/quote]
Majdnem egész délután vagyok gép elött.
De ehez mit szóltok: hogy megvan a 15% barakk abba íj, de nincs hozzá 15%torony, a hadisok persze azt hiszik hogy full toronyba van az íj, és ha nincs anyi támadó egységük amennyi átmegy ennyi tornyos ( ami persze nem tornyos) íjon akkor nem kockáztatnak.
A torony helyett meg építenék mást.Ezt a taktikát egy félelfnek gondoltam.
|

10-31-2006, 11:15
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Szerintem kicsit durva 
Probald meg, de nagyon lehet vele szivni, ha elkezdenek icipicit szamolni az ellenfelek.
|

10-31-2006, 11:23
|
Banned
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Szecsa
Szerintem kicsit durva 
Probald meg, de nagyon lehet vele szivni, ha elkezdenek icipicit szamolni az ellenfelek.
|
Azért egy 3/i-s orin nem próbálom ki  , csak azthittem van valakinek tapasztalata
|

10-31-2006, 11:37
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Gyors csoportban tapasztalaim szerint megjobban koncentralodik a jatek a hadugyi tamadasokra 
|

10-31-2006, 11:55
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Netelek
[QUOTEannyit mondj,h menyit vagy egy nap gép elött?
|
Majdnem egész délután vagyok gép elött.
De ehez mit szóltok: hogy megvan a 15% barakk abba íj, de nincs hozzá 15%torony, a hadisok persze azt hiszik hogy full toronyba van az íj, és ha nincs anyi támadó egységük amennyi átmegy ennyi tornyos ( ami persze nem tornyos) íjon akkor nem kockáztatnak.
A torony helyett meg építenék mást.Ezt a taktikát egy félelfnek gondoltam.[/quote]
Legömbölnek, kiszámolják kábéra az éplistád, vmi furcsa dolog jön ki, úgyhogy már úton is a sereg 
|

10-31-2006, 12:04
|
Banned
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Steve
Legömbölnek, kiszámolják kábéra az éplistád, vmi furcsa dolog jön ki, úgyhogy már úton is a sereg 
|
Igaz akkor egy elfnek jó, mert neki nem látják a sergét
|

10-31-2006, 12:13
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Netelek
Igaz akkor egy elfnek jó, mert neki nem látják a sergét
|
Ez már jobb ötlet  csak nehogy ne hulljon torony rengéskor  Félre ne érts, amit írsz az tök jó csak azt szeretném mondani hogy tökéletes álcát úgyse tudsz, ha jön vmi nagyon dörzsölt szövi akkor bukó.
|

10-31-2006, 12:49
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Steve
Ez már jobb ötlet  csak nehogy ne hulljon torony rengéskor  Félre ne érts, amit írsz az tök jó csak azt szeretném mondani hogy tökéletes álcát úgyse tudsz, ha jön vmi nagyon dörzsölt szövi akkor bukó.
|
így igaz!!
egyébként ha nálunk bukik a tolis elfnél akkor drót a varinak és kezdődik a kitekizés!! 
|

10-31-2006, 12:53
|
 |
Member
|
|
|
|
az ember tolis földreütéséről meg csak annyit szeretnék mondani hogy akkor a toli kezére játszod az oridat!!ha kicsit is bosszúálló természetű akkor alulról 4-6 körről pokollá teszi az életedet utána!!megfontolandó szerintem!! 
|

10-31-2006, 12:55
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by taszi
az ember tolis földreütéséről meg csak annyit szeretnék mondani hogy akkor a toli kezére játszod az oridat!!ha kicsit is bosszúálló természetű akkor alulról 4-6 körről pokollá teszi az életedet utána!!megfontolandó szerintem!! 
|
vicces  Ha már ember és a két hadis külön-külön üti az bizony 800-900 heki körül akárhogy is számolom 100-130 heki  és akkor már nem 4-6 körre lesz 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|