Quote:
Originally Posted by Cyby_
Utoljára annyit tennék hozzá,h a minap 2/B-ben 1kocsmás mf oriás vert be,én mf elfként simáén leütött alulrol 110hekit rolam...és agy néztem top20ba verte magát 4nap alatt.Igaz volt 2mrdja kpba de 16bankkal megtámogva..szal ha jo játékos vagy lehet 1el is vinni.
|
Na igen, a B-ben már van pár jó játékos

De mi is a tanulság egy ilyen MF országról.
1. Kell rengeteg pénz, amit Te is kiszúrtál. Egy ilyen orinál több száz milla van, és ez csak a felszín, tekiben ez milliárdokat takar.
2. Szinte csak sereget tart, és minimum varimennyiséget, hogy fel tudja tenni az alap varikat . (Ha ork, akkor ugye muszáj több tolit tartania, itt kb 7-8k. De ütőereje így is bőven megvan a faji módosítokkal, de ez a megoldás 2 vagy több személyiségnél ajánlott.)
3. Amint ütött épül is, hogy minnél messzebb kerüljön az eredeti helyről és minnél erősebb legyen ez által(5-6k-ás nyersiárnál a pénz itt lép be...)
4. Napi 24 órát bent van.
5. A seregekkel játszik. Elmegy támadni, tudja, hogy vissza fognak rá jönni akiket támad, ezért 2-5k ijat hagy otthon. Természetesen ez be is jön 90%ban. Jönnek rá vissza 2-3 sereggel, mert könnyű prédának tűnik a gömb alapján. Persze ha néztek volna nála éplistát, látnák, hogy még többszöröse is befér hozzá a 2k ijank. S pattan a nagytöbbség. (Ork faji mósosító a +20% a kintlévő seregek miatt, szintén ilyen dolog, amit sokan elfelejtenek...)
6. Ha éppenséggel nem üt, akkor szintúgy csak kevés ijat tart bent. Közben távolozik, s ha jönnek rá beveszi a dolgokat.
Ennyi a lényege. Persze mindez sok időt és folyamatos figyelést igényel, s persze előfordulhat, hogy egy keményebb szövibe botlik, akikkel bizony meggyűlhet a baja.
Ez az óriás akiről Te írtál tartott 16 bankot. Nem is tudtak pénzt vinni tőle. De én bepróbáltam tekire, és láss csodát óriásként faji varival együtt is 1000-5000 tekit adott tudományáganként/lopás...