Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Általános > Segítség
Register Stats Members List Today's Posts

Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek.

Closed Thread

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 10-23-2006, 18:26
Killer's Avatar
Killer Killer is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 96%
Cool

Quote:
Originally Posted by Harcosok View Post
Maradni maradhatsz csak egyre nehezebb lesz az mf élete mivel egyre több erős szövi van feljebb aki secc perc alatt szétkapja a legerösebb mf-eket is:P
Én aztmondom:Szöviben biztos erösebb tudnál lenni de az is biztos még mf-fel is tudsz majd boldogulni
ismét csak uff
Sponsored Links
Old 10-23-2006, 18:29
Mland
Guest

Longevity: 0%

Quote:
Originally Posted by taszi View Post
hát a 3g-ben már nem egy leányálom,de a 4l még sima ügy szerintem!!mindenesetre ha találsz egy jó csapatot érdemes belépni szerintem
Rendben erre törekszek majd.
Kösz nektek.

Azt hiszem már nagyjából mindent tudok a fellépéshez.

Még egy kicsit húzom amíg még elviselhető a morálromlás.

Azért még agyalok picit hátha lesz még kérdésem.
Old 10-23-2006, 20:12
Cyby_'s Avatar
Cyby_ Cyby_ is offline
Member

Longevity: 99%

Utoljára annyit tennék hozzá,h a minap 2/B-ben 1kocsmás mf oriás vert be,én mf elfként simáén leütött alulrol 110hekit rolam...és agy néztem top20ba verte magát 4nap alatt.Igaz volt 2mrdja kpba de 16bankkal megtámogva..szal ha jo játékos vagy lehet 1el is vinni.
Old 10-23-2006, 23:23
Synkel Synkel is offline
Senior Member

Mint mondtad, sokat vagy gépnél. Igazából ez a döntő szempont. Ha kicsit ésszel csinálod, szerintem 1 kocsma bőven elég, és még a szöviktől sem kell tarts. Taktikának tudom ajánlani a csopi élvonalába törést mielőbb. Persze nem nagyon magasra, mert ott némelyek bármit megtesznek, hogy pár hekit még összeüssneek maguknak, csupán annyira, hogy ne 80 hanem csak vagy 10 ori legyen 2 körre. Ez erősen beszűkíti a lehetőségeit az ellened vétkezni szándékozóknak, és azért a pár tekiért senki nem fogja kockáztatni, hogy felidegesítsen, és egy hajnalon hirtelen szájonvágd...
Katmorált 1 kocsmával is fenn lehet tartani, csak kell hozzá kis ügyesség
Old 10-23-2006, 23:29
Remedy Remedy is offline
Senior Member

Quote:
Ez 99% foglalkozottság és ha aki akar az belop népre akkor már
Nem mindegy,hogy 1kocsma vagy 5 ugyis mindneki belop és ugyis csak a hulláktol lophatsz:PMondjuk +4ház melett máris jó foglalkozottságod lenne...
De egy biztos ezt az orit egy kis száraz-vihar+néplopással nagyon meglehet szedni már pár kör alatt isFöleg ha éppen nem vagy....
igen-igen, mint tudjuk, az orias faj rettegett gyengeje az emberlopas. valoban :P
Old 10-24-2006, 06:42
Mephisto Mephisto is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Cyby_ View Post
Utoljára annyit tennék hozzá,h a minap 2/B-ben 1kocsmás mf oriás vert be,én mf elfként simáén leütött alulrol 110hekit rolam...és agy néztem top20ba verte magát 4nap alatt.Igaz volt 2mrdja kpba de 16bankkal megtámogva..szal ha jo játékos vagy lehet 1el is vinni.
Na igen, a B-ben már van pár jó játékos De mi is a tanulság egy ilyen MF országról.
1. Kell rengeteg pénz, amit Te is kiszúrtál. Egy ilyen orinál több száz milla van, és ez csak a felszín, tekiben ez milliárdokat takar.
2. Szinte csak sereget tart, és minimum varimennyiséget, hogy fel tudja tenni az alap varikat . (Ha ork, akkor ugye muszáj több tolit tartania, itt kb 7-8k. De ütőereje így is bőven megvan a faji módosítokkal, de ez a megoldás 2 vagy több személyiségnél ajánlott.)
3. Amint ütött épül is, hogy minnél messzebb kerüljön az eredeti helyről és minnél erősebb legyen ez által(5-6k-ás nyersiárnál a pénz itt lép be...)
4. Napi 24 órát bent van.
5. A seregekkel játszik. Elmegy támadni, tudja, hogy vissza fognak rá jönni akiket támad, ezért 2-5k ijat hagy otthon. Természetesen ez be is jön 90%ban. Jönnek rá vissza 2-3 sereggel, mert könnyű prédának tűnik a gömb alapján. Persze ha néztek volna nála éplistát, látnák, hogy még többszöröse is befér hozzá a 2k ijank. S pattan a nagytöbbség. (Ork faji mósosító a +20% a kintlévő seregek miatt, szintén ilyen dolog, amit sokan elfelejtenek...)
6. Ha éppenséggel nem üt, akkor szintúgy csak kevés ijat tart bent. Közben távolozik, s ha jönnek rá beveszi a dolgokat.

Ennyi a lényege. Persze mindez sok időt és folyamatos figyelést igényel, s persze előfordulhat, hogy egy keményebb szövibe botlik, akikkel bizony meggyűlhet a baja.
Ez az óriás akiről Te írtál tartott 16 bankot. Nem is tudtak pénzt vinni tőle. De én bepróbáltam tekire, és láss csodát óriásként faji varival együtt is 1000-5000 tekit adott tudományáganként/lopás...
Old 10-24-2006, 09:35
Cyby_'s Avatar
Cyby_ Cyby_ is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Mephisto View Post
Na igen, a B-ben már van pár jó játékos De mi is a tanulság egy ilyen MF országról.

Ez az óriás akiről Te írtál tartott 16 bankot. Nem is tudtak pénzt vinni tőle. De én bepróbáltam tekire, és láss csodát óriásként faji varival együtt is 1000-5000 tekit adott tudományáganként/lopás...

ez persze csak akkor ha nálad tudomány áganként legalább 100k teki volt mert cak akkor tudsz ennyit hozni.....az igazsághoz hozzá tartozik
Old 10-24-2006, 13:46
Harcosok's Avatar
Harcosok Harcosok is offline
Member

Longevity: 97%

Quote:
Originally Posted by Remedy View Post
igen-igen, mint tudjuk, az orias faj rettegett gyengeje az emberlopas. valoban :P
Ajánlom az első osztályt tudod ott tanulsz meg olvasni
nézd csak ott a végén mi van irva

Ja és szerintem probáld ki 10X lopj egy oriástol és,hogy mennyi -népet szedel töle ird ide
Ja és nem mind1,hogy csak emebrlopást irok vagy száraz-vihar+néplopásvan egy kis különbség bár lehet neked ez nem nem megy így elsőre,hogy felfogdd.
Old 10-24-2006, 13:56
Steve Steve is offline
Member

Quote:
Ajánlom az első osztályt tudod ott tanulsz meg olvasni
nézd csak ott a végén mi van irva

Ja és szerintem probáld ki 10X lopj egy oriástol és,hogy mennyi -népet szedel töle ird ide
Ja és nem mind1,hogy csak emebrlopást irok vagy száraz-vihar+néplopásvan egy kis különbség bár lehet neked ez nem nem megy így elsőre,hogy felfogdd.
Már megint ezt kezded? Harcosdk itt és most lécci írd le melyik szinten és hány hekin volt eddig a legnagyobb orid!
Old 10-24-2006, 14:01
Harcosok's Avatar
Harcosok Harcosok is offline
Member

Longevity: 97%

Quote:
Originally Posted by Steve View Post
Már megint ezt kezded? Harcosdk itt és most lécci írd le melyik szinten és hány hekin volt eddig a legnagyobb orid!
mit kezdek mond már el pls
Azt,hogy egy 99%foglalkozottságú orit szétkapnak 1 perc alattszáraz-vihar+néplopással
Ja javaslom neked is probáld ki te is lopj 10-et oriástol .És ird le ide,hogy hány népböl 10lopásra mennyi jött (azt ird amit töle levontak ne azt amit elhoztál töle emrt az csaka fele)
Sponsored Links
Closed Thread

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules