|
|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
| Megbeszélések Itt lehet felvetni a javaslatokat, gondolatokat |

01-10-2008, 16:44
|
|
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 90%
|
|
hogy visszakanyarodjunk a témához...
Quote:
Originally Posted by monro
Tolvaj:
Ez a személyiség majdnem jónak mondható, de még mindig kevésnek találom ha összehasonlítom a tudóssal. Éppen ezért az 1%-al nagyobb regenerálódás mellé kiegészíteném, hogy a tolvajai 20%-al nagyobb zsákmányt szereznek. Ártó tolvajakciókra a 20% többlet nem lenne érvényes csak a lopásokra.
|
Szerintem a tolvaj személyiség egyáltalán nem jó, az az 1%már mindegy, bár most gondolkodok, de ciki,hogy nem tom a tolvajaim mennyit regenerálódnak.  Mindegy, max 2-3körrel később lesz 100%. Nem volt még tolvaj személyiségem, mert szerintem sokkal-sokkal többet ér 5% tekercsbónusz... De az,hogy többet hoz a tolvaj akciónként 20%-kal nemcsak,h túlzottan megerősítené a fél-elfek tekercslopását, de még megszaporítaná az elf tolvajok számát is! Bár így is van egy jópár, köztük én is, de ez asszem nem tenne jót a játéknak. Így is túl jó az elf (5-4-3 szinten, mert eddig még csak ott jártam vele)ha sok tornyos íjja van és hozzá annyi tolvaj,h ne nagyon tudják lelopni. huh, kezdek sokat írni...
Szerintem sokkal többet érne ha a tolvaj és a varázsló személyiség még mondjuk 2-5%-ot kapna a tekercseihez bónuszként, amit irathat. Mindenki választhatja ezt, mindenki írhat több tekercset, ha ezt választja, de nem muszáj, nem lesz minden tolvaj sokkal hatékonyabb...
Quote:
A kereskedő és vándor személyiségekhez nem nyulnék hozzá azok jelenleg is viszonylag jól kihasználhatónak tűnnek.
|
Ennek meg a vándor részével egyetértek, kereskedő nem voltam még és soha nem is leszek, max ha egyszer eljutok a 4.kék számig.Tekintve,hogy eddig egy sincs egyik országomnak se, így nem leszek kereskedő!
Na jó! Valszeg ebbe sok hülyeséget is leírtam,amkit mindjárt el is kezdenek leszólni, és ettől beindul a rendes kerékvágás! Remélem! 
Egyébként éppen kilábaltam a pirosból, ezért ha lehet most ne adjatok ezért!    
Last edited by vityu; 01-10-2008 at 16:49..
|

01-10-2008, 20:11
|
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
még mindíg azt gondolom, ha minden személyiséget olyan erősre akarunk tenni, mint a tudós, akkor 3-4 személyiségű orik sokkal nagyobb előnyben részesülnek, mint az egy személyesek.
nem azt mondom hogy ez baj, csak kérdezem, hogy ez irányba akartok változtatást?
ha a tudós túl erős, a többihez képest, csökkentsük az 5 % ot kevesebbre, és akkor nem az összes többit kell megváltoztatni, és a különbségek sem nőnek jobban...

|

02-28-2008, 21:23
|
|
Banned
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by Hóhér
még mindíg azt gondolom, ha minden személyiséget olyan erősre akarunk tenni, mint a tudós, akkor 3-4 személyiségű orik sokkal nagyobb előnyben részesülnek, mint az egy személyesek.
nem azt mondom hogy ez baj, csak kérdezem, hogy ez irányba akartok változtatást?
ha a tudós túl erős, a többihez képest, csökkentsük az 5 % ot kevesebbre, és akkor nem az összes többit kell megváltoztatni, és a különbségek sem nőnek jobban...

|
igazad van, minnél idősebb lesz a játék, annál több lesz a több személyiséggel rendelkező ország, annál lehezebb lesz az új országok dolga
Témához: Valóban a tudós túl erős:
Pl: Tábornok személyiség adhatna + véderőt is.
|

02-28-2008, 23:06
|
|
Administrator
|
|
Activity: 28%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by emre33
igazad van, minnél idősebb lesz a játék, annál több lesz a több személyiséggel rendelkező ország, annál lehezebb lesz az új országok dolga 
|
Ezzel egyáltalán nem értek egyet. Minél többen vannak egy adott csoportban, annál könnyebb a dolga az új játékosoknak. Nem igazán vannak riválos pozicióban a kezdők és a többszemélyiséges országok. Ez utóbbiaknak sokkal magasabb régiókba kell felkűzdenie magukat, a legtöbb kezdőnek ott már rég nincs dolga.
|

02-29-2008, 11:34
|
|
Senior Member
|
|
Longevity: 90%
|
|
Quote:
Originally Posted by emre33
Témához: Valóban a tudós túl erős:
Pl: Tábornok személyiség adhatna + véderőt is.
|
Meg még 10% hadi tekercset is nem???  Hülyeség! A tábornokot nem sokan használják orkon kívül, de ők azért mert nagyon megéri! Sokkal több tábornok ork futkározik, mint tudós...szvsz  Ők meg olyan hülyék, hogy gyenge személyiséget választank???
|

02-29-2008, 15:36
|
 |
Member
|
|
Longevity: 92%
|
|
Quote:
Originally Posted by vityu
Meg még 10% hadi tekercset is nem???  Hülyeség! A tábornokot nem sokan használják orkon kívül, de ők azért mert nagyon megéri! Sokkal több tábornok ork futkározik, mint tudós...szvsz  Ők meg olyan hülyék, hogy gyenge személyiséget választank???
|
Én pl tudóssl is megyek, és tábival is.A tudósra inkább azt mondom, hogy nem annyira nagyon agresszív, mint a tábornok, és ezáltal olyanok is tudnak vele játszani, akik még kezdő orkok.Pl én is tudós ork voltam először, és csak után lettem tábi.
Redológia (#455305) [1/A] [SZK]
Non omnis moriar (#701164) [3/G]
|

11-28-2009, 00:54
|
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Javaslataim:
tábornok: jelenleg ez a személyiség szinte kizárólag az orkok számára nyújt megfelelő késztetést a választására, vagy azoknak akik már sokadik személyiségük miatt már mindegy mit választanak.
A tábornok előnyeit azzal az aprósággal egészíteném ki, hogy minden fajnál a +1 tábornok annyi támadóbónuszt adjon,mint az összes alaptábornoka együtt.
Ha így lenne akkor már más is hasznosan tudná kihasználni az előnyeit.
lássuk:
gnóm:
4 tábornok 6% bónusz +1 tábi még 6% összesen 12%
ember, törpe, elf, félelf, élőhalott, óriás:
5 tábornok 7% bónusz +1 tábi még 7% összesen 14%
ork:
7 tábornok 10% bónusz +1 tábi még 10% összesen 20%
|
ezta részét kifejezetten támogatnám, végre az orkon kívül másnak is igen hasznos személyiség lenne!
|

11-28-2009, 07:48
|
|
Junior Member
|
|
Longevity: 84%
|
|
ez valóban hasznos lenne, és nem borítaná fel a fajok erő egyensúlyát sem, sőőt a számokat nézegetve így lenne egál.
|

01-18-2010, 15:43
|
|
Member
|
|
Longevity: 80%
|
|
Újra végigolvasva a kezdő hozzászólást, még értékesnek tartom ezt az ötletet:
Quote:
Gazdálkodó:
Ezt a személyiséget annyival módosítanám, hogy 15%-ra növelném és a kiterjeszteném a kovácsműhelyekre a termelésbónuszát.
|
Viszont csak a második felét támogatnám, miszerint a kovácsműhelyekre is kiterjeszteném a termelésbónuszt! (mindig is csodálkoztam, hogy azokra miért nem vonatkozik...  )
|
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
|
Posting Rules
|