Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Általános > Általános beszélgetés Hódítós témákban
Register Stats Members List Today's Posts

Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 09-09-2008, 19:21
Északföld's Avatar
Északföld Északföld is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%
Default Csak 1 kérdés

Amit én az egészből nem értek, az hogy miért baj ha valaki gyűjt, miért baj ha valaki milliárdokat halmoz föl és esetleg sok millió tekerccsel rendelkezik? Akár valamely csoport TOP1 pozíciójában tölt el éveket? Ne felejtsük el, hogy ezt meg is kell őrizni, oda kell rá figyelni és kezelni kell tudni. Ami nem kis időt vesz igénybe. Pontosítva, miért baj mindez, ha nem 1/A-ban van csak jelen, napi szinten? Ez kifejezetten 1/A privilégium kell legyen ahol sok milliós haderők vannak a piacon tárolva, sok millió anyaggal, milliárdnyi rúnával és tekerccsel együtt, mindenféle kék szám nélkül?
Szerintem az egész igen távol áll bármiféle kiskaputól, ez összeségében egy lehetőség és egy taktikai elem, amivel aki tud él (sok évnyi játék után), aki nem nem.
Reply With Quote
The Following 3 Users Say Thank You to Északföld For This Useful Post:
Sponsored Links
Old 09-09-2008, 19:26
Dragi's Avatar
Dragi Dragi is offline
Senior Member

Quote:
Originally Posted by Északföld View Post
Amit én az egészből nem értek, az hogy miért baj ha valaki gyűjt, miért baj ha valaki milliárdokat halmoz föl és esetleg sok millió tekerccsel rendelkezik? Akár valamely csoport TOP1 pozíciójában tölt el éveket? Ne felejtsük el, hogy ezt meg is kell őrizni, oda kell rá figyelni és kezelni kell tudni. Ami nem kis időt vesz igénybe. Pontosítva, miért baj mindez, ha nem 1/A-ban van csak jelen, napi szinten? Ez kifejezetten 1/A privilégium kell legyen ahol sok milliós haderők vannak a piacon tárolva, sok millió anyaggal, milliárdnyi rúnával és tekerccsel együtt, mindenféle kék szám nélkül?
Szerintem az egész igen távol áll bármiféle kiskaputól, ez összeségében egy lehetőség és egy taktikai elem, amivel aki tud él (sok évnyi játék után), aki nem nem.
x éves kihagyás után legalább a súgót átolvashattad volna vagy pedig rájöhettél volna az előző hsz.-ekből hogy be lett vezetve hogy bizonyos top kör idő után a nép elkezd gyújtogatni na de ugye ha valakinek 9 szemes orija van ki tudja küszöbölni azt hogy elkezdjék győjtani x topkör után mert csak a második helyre kerül és már csökken is a top körre ergó örökkévalóságig ottmaradhat ha tud anélkül hogy a gyújtási szabály érinteni. érted már ???
Claívsolais (3) (#379234)

"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."

"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon

Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
Reply With Quote
Old 09-09-2008, 19:34
Északföld's Avatar
Member

Quote:
Originally Posted by Dragon,Szamár :)) View Post
x éves kihagyás után legalább a súgót átolvashattad volna vagy pedig rájöhettél volna az előző hsz.-ekből hogy be lett vezetve hogy bizonyos top kör idő után a nép elkezd gyújtogatni na de ugye ha valakinek 9 szemes orija van ki tudja küszöbölni azt hogy elkezdjék győjtani x topkör után mert csak a második helyre kerül és már csökken is a top körre ergó örökkévalóságig ottmaradhat ha tud anélkül hogy a gyújtási szabály érinteni. érted már ???
Nem, sík hülye vagyok és nem értem.. Könyörgöm legalább ne szólj be, ha nem muszály fölöslegesen. Tudom mi a gondotok, csak magát azt nem értem, hogy ha valaki lehúz sok évet, egy rakás csoporton átverekszi magát, akkor azért már letesz vmit az asztalra. Ennyi taktikai elem, meg járjon neki. Az 1/A-ban is örökkévalóságig lehet termelni, az nem lesz soha változtatva, miért essen ki egy ilyen extrém lehetőség a 9+ oriknál, más csoportokból?
Reply With Quote
Old 09-09-2008, 19:41
komisz86 komisz86 is offline
Member

Longevity: 89%

Quote:
Originally Posted by Valezius View Post
Monro írta le hogy kell, én még sose próbáltam...
Ezért lehet nem is stimmelnek a számok, de a lényeget jól mutatja...
http://forum.hodito.hu/showpost.php?...6&postcount=41
Akkor most képzed el ugyenzt a manővert csak a 4 kis 200 hekis gnóm helyére helyettesíts be 4 2000 hekis 9 szélyiséges orit aki a végtelenségig írja a tekit és küldi fel..
Old 09-09-2008, 19:46
Dragi's Avatar
Dragi Dragi is offline
Senior Member

Quote:
Nem, sík hülye vagyok és nem értem.. Könyörgöm legalább ne szólj be, ha nem muszály fölöslegesen. Tudom mi a gondotok, csak magát azt nem értem, hogy ha valaki lehúz sok évet, egy rakás csoporton átverekszi magát, akkor azért már letesz vmit az asztalra. Ennyi taktikai elem, meg járjon neki. Az 1/A-ban is örökkévalóságig lehet termelni, az nem lesz soha változtatva, miért essen ki egy ilyen extrém lehetőség a 9+ oriknál, más csoportokból?
Mert esélyegyenlőség van Bátyjaaaaa...... Az aki full mrd-os miért mehessen át a hídon ingyen amiért az összes többi embernek x pénzt kell fizetnie ???? ő is cska egy emebr fizessen ő is ennyi attól hogy neki van 9 személyisége ne legyen már ekkora előnye egy 1 személyes orival szemben

és akinek nem kellett volna megszólalnia az szerintem te vagy. na de mindegy viszontlátásra nem érdekel tovább a téma
Claívsolais (3) (#379234)

"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."

"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon

Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...

Last edited by Dragi; 09-09-2008 at 19:50..
Reply With Quote
Old 09-09-2008, 19:51
Debilke Debilke is offline
Member

Longevity: 96%

Quote:
Az 1/A-ban is örökkévalóságig lehet termelni
megpróbálhatnál végre elrugaszkodni az 1/A-tól, a Hódító nem feltétlenül az
1/A-t jelenti, és ezt nem muszály elhinned, hanem muszáj

Last edited by Debilke; 09-09-2008 at 19:59..
Reply With Quote
Old 09-09-2008, 20:01
Pool's Avatar
Pool Pool is offline
Senior Member

Activity: 1%

Quote:
Originally Posted by Remedy View Post
Sziasztok!

Miote bevezettek a kis kek szamos nehezitest, es utana a fokozott gyujtogatast bizonyos topkorok utan, eszembe jutott egy olyan dolog (mint biztos sokaknak), hogy ezt siman meg lehet kerulni.

Mire gondolok? Adott 2 ( vagy tobb) 9+szemelyiseges ori. Ezeknek ugye csak az adott csoport elso helyen telik a topkore. Ezek szepen felmennek elerhetetlen tavolsagba a csoport tetejere, es termelnek. Ugye csak az elsonek telik a topkore, amikor sok lesz neki, helyet cserelnek, a masiknak no, neki meg lefogy. Es termelhetnek, amig vilag a vilag, gyujtogatas nelkul. Megoldas igazabol nem jut eszembe, es egyelore nincs tul sok 9 szemelyiseges, de tuti lesz majd.

Ti mit gondoltok errol?

Sztem annak, hogy két ori is 9+ szemmel legyen egy csoportban még sokára lesz, de ha már elérik ezt a szép számot és még elől is vannak a csoportban, akkor legyen már nekik meg ez a kiskapu
Reply With Quote
Old 09-09-2008, 20:07
Reni Reni is offline
Member

Hát azért van valami abban amit Észak mondott .. mert ugyan le nem vihető az A-ban felhalmozott sok ezer körön át gyűjtögetett, termelgetett mindenféle ... viszont átadható simán megőrzésre lefordulás előtt ... aztán fellép a B-ben toporgó csóró orijával visszatolja bele a lefordult ori vagyonkáját és tádááám a kiskapu kérem.
Reply With Quote
Old 09-09-2008, 22:33
Északföld's Avatar
Member

Quote:
Originally Posted by komisz86 View Post
Akkor most képzed el ugyenzt a manővert csak a 4 kis 200 hekis gnóm helyére helyettesíts be 4 2000 hekis 9 szélyiséges orit aki a végtelenségig írja a tekit és küldi fel..
Te meg képzelj el egy 30k hekis orit 15.000 könyvtárral...
Reply With Quote
Old 09-09-2008, 22:38
Északföld's Avatar
Member

Quote:
Originally Posted by Debilke View Post
megpróbálhatnál végre elrugaszkodni az 1/A-tól, a Hódító nem feltétlenül az
1/A-t jelenti, és ezt nem muszály elhinned, hanem muszáj
Nem lehet elrugaszkodni tőle, hiszen a játék célja az. Kinek éri meg, hogy ha "kiskapuk" bezárulnak kisebb csoportokban? Az egyik kezemmel elveszek lehetőséget, míg a másikkal meg nem.
(Az utolsó módosításod a helyesírás volt? )
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules