|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |

04-12-2006, 17:19
|
Guest
|
|
Activity: 0%
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by Batu
Szvsz a rendszer kompenzálná. Más megoldást erre nem látok.
|
höhö:) azzal marha jól lehetne pénzt termeli.. két ori összefog sok piaccal, és egymásnak adogatják el az árúkat:) nagyon poén lenne:))
|

04-12-2006, 17:50
|
 |
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Mi lenne ha a piac egyszerűen úgy müködne mint a bank, csak a raktárat védené?
|

04-12-2006, 18:10
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Láma
Mi lenne ha a piac egyszerűen úgy müködne mint a bank, csak a raktárat védené?
|
ez az első normális ötlet asszem:)
|

04-12-2006, 23:32
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by director
höhö  azzal marha jól lehetne pénzt termeli.. két ori összefog sok piaccal, és egymásnak adogatják el az árúkat  nagyon poén lenne  )
|
Jó-jó, de szvsz kevés ori engedheti meg magának ,hogy magas% piacot tartson. Persze azért elvetélt az ötlet. Így talán túl fontos lenne a piac. Inkább védje a nyersit. Akkor legalább nem építi úgyanúgy senki ,mint most. 
|

04-13-2006, 00:42
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Batu
Jó-jó, de szvsz kevés ori engedheti meg magának ,hogy magas% piacot tartson. Persze azért elvetélt az ötlet. Így talán túl fontos lenne a piac. Inkább védje a nyersit. Akkor legalább nem építi úgyanúgy senki ,mint most.:)
|
szerintem bárki megteheti, hogy 80% piaccal játsszon, pl. 50hekin:))
|

04-13-2006, 13:32
|
 |
Member
|
|
|
|
Most is vannak orik akik tartanak bankot pusztán azért hogy védje a pénzt. Törpöknek különösen jó lehet. Mondjuk azt nem értem, hogy a szieszta pont ugyanakkora védelmet ad mint a rakárkulcs, csak az tud még néhány haszontalan apróságot 
|

04-13-2006, 20:37
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Most is vannak orik akik tartanak bankot pusztán azért hogy védje a pénzt. Törpöknek különösen jó lehet. Mondjuk azt nem értem, hogy a szieszta pont ugyanakkora védelmet ad mint a rakárkulcs, csak az tud még néhány haszontalan apróságot:confused:
|
ja.. tényleg gyenge a varija.. de ennek ellenére így is játszható faj.. nemtom
|

04-14-2006, 11:46
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Most is vannak orik akik tartanak bankot pusztán azért hogy védje a pénzt. Törpöknek különösen jó lehet. Mondjuk azt nem értem, hogy a szieszta pont ugyanakkora védelmet ad mint a rakárkulcs, csak az tud még néhány haszontalan apróságot 
|
Egyik faji varzslat gyengebb mint a masik.. izlesek es pofonok...Ha viszont figyelembe veszed mennyi minden mas pluszt is kap a torpicsek, az oriassal szemben...Lehet hoogy a faji varzsa gyengebb, de massal egyensulyozza...
|

04-14-2006, 11:48
|
Member
|
|
|
|
Ha Láma ötlete megvalósulna akkor ki kellene venni a raktárkulcsot, mivel semmi értelme nem lenne és a törp fajvari értelmét vesztené. Én támogatom az ötletet, amúgy is zavaró, hogy az összes fajnak használható varija van egyedül a törpé nem ér semmit. Ati nem hinném h támogatni fogja ezt 
|

04-14-2006, 21:17
|
 |
Member
|
|
|
|
Sztem röhejes hogy az egyik faj faji varázslata magába foglalja a másikét...
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|