|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

02-15-2007, 10:07
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 97%
|
|
Quote:
Originally Posted by laci
Hmmm. Azért arra vigyázni kell ám, hogy ne váljon rögeszmévé a Hódító  Amit Kisbér egy kicsit fentebb leírt: ha én ide jutnék, tuti szabadágra tenném az országomat, és elmennék nyaralni, vagy bármi, de ez nekem már sok lenne. Azért az, hogy éjszakánként többször felkeljek, és a munkahelyemen is ezer ablakon nézzem a Hódot, na ez már nekem nem való.
Hangsúlyozom, hogy ezzel nem Kisbérnek és a hozzá hasonló intenzitású játékosoknak akartam beszólni, hanem azt írtam le, amit én, magammal kapcsolatban érzak/éreznék. Vagy mi.
|
Azért sok múlik azon, hogy ki mit hajlandó alárendelni a hódítónak 
Én speciel mindent.. talán ezért is hagyom abba 1-2évente egy jó félévre 
The Silent Enigma (#186138)
DugóTündér (#580934)
Goth*Angel (#156003)
MalloryKnox (#62)
|

02-15-2007, 11:14
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by laci
Hmmm. Azért arra vigyázni kell ám, hogy ne váljon rögeszmévé a Hódító  Amit Kisbér egy kicsit fentebb leírt: ha én ide jutnék, tuti szabadágra tenném az országomat, és elmennék nyaralni, vagy bármi, de ez nekem már sok lenne. Azért az, hogy éjszakánként többször felkeljek, és a munkahelyemen is ezer ablakon nézzem a Hódot, na ez már nekem nem való.
Hangsúlyozom, hogy ezzel nem Kisbérnek és a hozzá hasonló intenzitású játékosoknak akartam beszólni, hanem azt írtam le, amit én, magammal kapcsolatban érzak/éreznék. Vagy mi.
|
Nézd, én sem csinálom ilyen intenzitással  (pl most is 2 orimmal szk vagyok, 1-el meg most kezdtem az 5. szinten, tehát nagyon nem kell odafigyelnem) De vannak olyan szituk, pl szöviwar, ami kvázi gyorsan lezajlik, ha igazán odafigyelsz rá... Tehát nem kell heteken keresztül ezt csinálnod 
Az, hogy havonta 1-2 alkalom ilyen, azt meg ki lehet bírni még meló mellett is...
Ez a többablakos izé meg csak azért kell, mert ha nem lennének, akkor azt mondanám, hogy a rest 2x fárad... Ha nem tudok bemenni hozzá, ha nem tudok alulról bemenni egy adott illetőhöz, meglehet annyira rosszul jön ki, hogy sokkal többet kell időben ráfordítanom, mintha 1x odafigyelek nagyon...
És ha belegondolsz naponta még egy orkkal sem tudsz 3-4 támadásnál többet csinálni (hiszen piacolgatni kell rendesen, ha jönnek, ha mész), tehát csupán a körváltásokkor kell aktív lenned...

|

02-15-2007, 11:55
|
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by Kisbér
Nézd, én sem csinálom ilyen intenzitással  (pl most is 2 orimmal szk vagyok, 1-el meg most kezdtem az 5. szinten, tehát nagyon nem kell odafigyelnem)
|
Óvatosan mit írsz, szóval több mint két orival vagy A-ban? 
|

02-15-2007, 12:12
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Viz
Óvatosan mit írsz, szóval több mint két orival vagy A-ban? 
|
Igen, az egyik az angolban, a másik a magyarban... És a harmadik orimmal az angol 5. szinten 
|

02-15-2007, 15:43
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Igen, az egyik az angolban, a másik a magyarban... És a harmadik orimmal az angol 5. szinten 
|
Na azért...:P
|

02-15-2007, 15:45
|
Administrator
|
|
Activity: 16%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
|
Csak kimagyarázta, ejj-ejj...
De hogyhogy angolban 2 országod van? Hódban mindig dicsekedtél vele, hogy Neked csak egy... 
|

02-15-2007, 15:48
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Csak kimagyarázta, ejj-ejj...
De hogyhogy angolban 2 országod van? Hódban mindig dicsekedtél vele, hogy Neked csak egy... 
|
ati jártál mostanában ott ? akudt problemák vannak szerintem - nyugodtan írom, mert nekem éppen nem, de én a ( egyébként nem törpe ) kisebbség vagyok.
van erre itt egy külön topic khmmm... 
|

02-15-2007, 20:33
|
Member
|
|
|
|
[quote=Kisbér;73966]Nézd, én sem csinálom ilyen intenzitással  (pl most is 2 orimmal szk vagyok, 1-el meg most kezdtem az 5. szinten, tehát nagyon nem kell odafigyelnem) De vannak olyan szituk, pl szöviwar, ami kvázi gyorsan lezajlik, ha igazán odafigyelsz rá... Tehát nem kell heteken keresztül ezt csinálnod 
Az, hogy havonta 1-2 alkalom ilyen, azt meg ki lehet bírni még meló mellett is...
Sokat segíthet ha van kis gyerek a háznál, és mondjuk épp fogzik. Az alatt a 2-3 hét alatt elég intenzíven lehet hódolni, mert aludni ugysem tudsz, oránként tuti felébredsz. 
|

02-16-2007, 06:14
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
nekem se tetszik kisber rengeteg ablakja 
bar en firefox több füllel jatszok, az vhogy nem tűnik ennyire bonyolultnak 
a sok ablak olykor be tudja lassitani a gepet  (ugye Arden?  )
|

02-16-2007, 06:17
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Claívsolais (3) (#379234)
"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."
"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon
Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|