Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Elvetett javaslatok
Register Stats Members List Today's Posts

Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba.

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 02-02-2007, 19:34
Bogár Bogár is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by empty View Post
Azért lehet más dolgokat is kitalálni, de még mindig meggyőződésem, hogy pénzt igenis ki kell vonni a játékből valahogy, mert túl sok van belőle.
azáltal, hogy a tartalékok odavesznek, NEM fog csökkenni a pénzmennyiség a csoportokban.

Quote:
a piacos ötlet túl sok régi játékos érdekeit sérti, ezért hamvába hull:-)
Megértelek titeket, nem könnyű a kényelmes életet feladni némi izgalomért cserébe.
nem értem, miért gondolod azt, hogy úgy izgibb lesz a játék? miért érdekesebb az, ha támadnak, és nem tudsz kísérni a piaczár miatt?
and conscience
of the Creator of the Universe,
you fool.
"

Sponsored Links
Old 02-02-2007, 19:38
skiti's Avatar
skiti skiti is offline
Member

Longevity: 95%

a kényelemről meg annyit:
ha zavar hogy sok a pénzze, vedd el a játékban!
mert az nem csak kényelmes (hanem valami más is amire nem találok hirtelen jó szót), hogy itt lobbizol ellenük...
Old 02-02-2007, 19:45
Kubbi Kubbi is offline
Member

Longevity: 96%
Thumbs down

A piacot akarod szabályozni???
Milyen ostobaság.
Szóval te bevezetnéd a jegyrendszert?

Szerintem a hódító meghatározó része a piac. És te ezt akarnád leszabályozni?
Őrület
A piaci árak úgy alakulnak, ahogy változik a kereslet/kínálat
Amit az eladó, és a vevő határoz meg.
Tanultál te makro/mikroökonómiát?
Tudok ajánlani egy jó olvasmányos könyvet belőle.

Ez egyszerűen hülye ötlet.
Old 02-02-2007, 20:51
dreaman68 dreaman68 is offline
Member

Quote:
Na jó, a piacos ötlet túl sok régi játékos érdekeit sérti, ezért hamvába hull:-)
Megértelek titeket, nem könnyű a kényelmes életet feladni némi izgalomért cserébe.
Azért lehet más dolgokat is kitalálni, de még mindig meggyőződésem, hogy pénzt igenis ki kell vonni a játékből valahogy, mert túl sok van belőle.
mi az h feladni a kényelmes életet? Te tényleg nem fogod fel hmiket mondasz? Nem érted meg h a tartalékokból lehet háborúzni? Melyik csopiban voltál már? És mi az h a régi játékosok érdekeit sérti? Az nem jutott eszedbe h ők kicsit régebben itt vannak mint te? Meg lehet töbet is értenek a játékhoz....
Ja és a pénzt nem fogod így kivonni

Ja és egy tipp: ne nagyon reklámozd h melyik az orid
Old 02-02-2007, 21:24
karesz6 karesz6 is offline
Member

Longevity: 98%

Vicces egy javaslat annyi szent. Asszem meglepődnél ha belemennél egy szöviharcba és véletlen harmadik félként megtalál egy toli és az összes tartalékod elveszi. Aztán koppannál hogy az országod fele romokban alig termelsz valamit bevételed gyakorlatilag 0 és ugye vissza kéne építkezni.
Na ezért nem lenne jó.
Amiért pedig jó lenne: .... hát most semmi nem jut eszembe. Az életképes ori gyorsan képes fejlődni hogy még egy esetleges háború alatt se rombolják porig 1 nap alatt ehhez pedig a következők kellenek: Pénz, Pénz és védelem (aminek a fenntartásához ugye pénz kell. )
Old 02-02-2007, 22:01
NorB NorB is offline
Member

amit az egészhez hozzá tudok tenni, hogy a piac jól működik a játékban, sőt nagyon jól
nem szabad piszkálni
Old 02-02-2007, 22:03
Penya Penya is offline
Member

Quote:
Originally Posted by skiti View Post
itt egy javaslat: töröld a topikot!
Ezt támogatom!
Old 02-02-2007, 22:23
empty empty is offline
Junior Member

Longevity: 95%

Nem fogom törölni a topicot..akárhány pirosat adtok érte. Nem hiszem hogy bárkinek is kárt okoznék azzal hogy megnyitottam.

Ha másért nem, okulásképp itt hagyom azoknak, akik a jövőban megpróbálnak javaslatokkal élni.
Old 02-02-2007, 23:37
dreaman68 dreaman68 is offline
Member

Quote:
Nem fogom törölni a topicot..akárhány pirosat adtok érte. Nem hiszem hogy bárkinek is kárt okoznék azzal hogy megnyitottam.

Ha másért nem, okulásképp itt hagyom azoknak, akik a jövőban megpróbálnak javaslatokkal élni.
Első bekezdésedre: lassan majd eléred a 2 piros négyzetet
2. bekezdés: Nehogy már meg legyél sértődve mert lehurrogták ezt a hülyeséget

Ha ennyire ellene vagy a piacnak tegyél ellene szrezz egy szövit vagy üssétek le a termelőket vagy álljatok be ti termelőnek. Tegyél érte ne hülyeségeket vess fel mert ez az.
Kis csopiban meg még nem is kell ütni a termelőket egy 4 törp szövi lazán vinné a piacot....
Old 02-02-2007, 23:57
Cece Cece is offline
Member

empty, nem érted a lényeget!
Egy véletlenszerű kiszámíthatatlan folyamattal nem veheted el azt az országoktól, amiért hónapokon át küzdöttek. Nem azért tamagocsizok valamelyik csopi alján vagy tetején, hogy egy piaczárral vagy bármi mással elbukjak egy ilyen hatalmas munkát. Te valószínüleg körről körre játszod a hódítót én viszont tudom, hogy hol lessz a jelenleg 5. csopis orim 1év múlva.
Én nem holnapra tervezek, hanem több hónapra előre. Csinálom a pénzt, hogy majd egyszer az A-ba fel tudjam vinni és ott be tudjam fektetni egy esetleges klánalapításba. Rajtram kívül nagyon sokan csinálják ugyanezt.
Te valószínüleg soha nem jártál ott és el sem tudod képzelni mennyi pénz kell egy klántámadásra. Ha egy efféle nem előre látható dolog befolyásolná egy klán aznyagi helyzetét, az a többi klánt jogtalan előnyhöz juttatná.
Most mondanád Te, hogy mással is előfordulhat, de nem! Nem fordulhat elő!
Ez nem a véletlenek is a kiszámíthatatlanság játéka. Ítt kőkemény logika + matematika folyik és nincs helye véletleneknek.
A szerencse jól jön, de nem kéne szándékosan szerencsjáték felé vinni a Hódítót.

Mindezt meg fogod érteni, ha majd oda kerülsz és nem kellenek véletlenek többmilliárd elbukásához, megy az anélkül is, ha figyelmetlen vagy.

Jelenleg az A-s orim szegény mint a templom egere. Nincs semmim és senkim. Nem tartozom sehova. Azzal az orival úgy mentem fel, hogy mindig más tápolt és pénzelt. Egyedül még, ha akarnák sem tudnék klánt csinálni. Egyszerűen nincs rá mód, mert kevés a pénzem és te azt a keveset is elvennéd holmi véletlenek bevezetésével? Ez nem kihívás és nem is izgalom ahogy te mondod, ez maga lenne a szomorúság. Felnyomok egy orit 50-100milliárdra és elszállna az egész holmi rendszerhóbort miatt, úgy vágnám ki a Hódot a bookmarksokból, mint a huzat! Ha valamim elveszik az 2 okból lehet:
1. ügyetlen vagyok és elveszítem
2. Más ügyesebb nálam és elveszi

Ez jelenleg így van és maradjon is így.
Nah részemről ennyi.

u.i. Mindenkinek köszönöm, aki értékelte a hozzászólásomat és elnézést, ha kissé nyersnek tűnt a modorom... én már csak ilyen vagyok
Sponsored Links

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules