empty, nem érted a lényeget!
Egy véletlenszerű kiszámíthatatlan folyamattal nem veheted el azt az országoktól, amiért hónapokon át küzdöttek. Nem azért tamagocsizok valamelyik csopi alján vagy tetején, hogy egy piaczárral vagy bármi mással elbukjak egy ilyen hatalmas munkát. Te valószínüleg körről körre játszod a hódítót én viszont tudom, hogy hol lessz a jelenleg 5. csopis orim 1év múlva.
Én nem holnapra tervezek, hanem több hónapra előre. Csinálom a pénzt, hogy majd egyszer az A-ba fel tudjam vinni és ott be tudjam fektetni egy esetleges klánalapításba. Rajtram kívül nagyon sokan csinálják ugyanezt.
Te valószínüleg soha nem jártál ott és el sem tudod képzelni mennyi pénz kell egy klántámadásra. Ha egy efféle nem előre látható dolog befolyásolná egy klán aznyagi helyzetét, az a többi klánt jogtalan előnyhöz juttatná.
Most mondanád Te, hogy mással is előfordulhat, de nem! Nem fordulhat elő!
Ez nem a véletlenek is a kiszámíthatatlanság játéka. Ítt kőkemény logika + matematika folyik és nincs helye véletleneknek.
A szerencse jól jön, de nem kéne szándékosan szerencsjáték felé vinni a Hódítót.
Mindezt meg fogod érteni, ha majd oda kerülsz és nem kellenek véletlenek többmilliárd elbukásához, megy az anélkül is, ha figyelmetlen vagy.
Jelenleg az A-s orim szegény mint a templom egere. Nincs semmim és senkim. Nem tartozom sehova. Azzal az orival úgy mentem fel, hogy mindig más tápolt és pénzelt. Egyedül még, ha akarnák sem tudnék klánt csinálni. Egyszerűen nincs rá mód, mert kevés a pénzem és te azt a keveset is elvennéd holmi véletlenek bevezetésével? Ez nem kihívás és nem is izgalom ahogy te mondod, ez maga lenne a szomorúság. Felnyomok egy orit 50-100milliárdra és elszállna az egész holmi rendszerhóbort miatt, úgy vágnám ki a Hódot a bookmarksokból, mint a huzat! Ha valamim elveszik az 2 okból lehet:
1. ügyetlen vagyok és elveszítem
2. Más ügyesebb nálam és elveszi
Ez jelenleg így van és maradjon is így.
Nah részemről ennyi.
u.i. Mindenkinek köszönöm, aki értékelte a hozzászólásomat és elnézést, ha kissé nyersnek tűnt a modorom... én már csak ilyen vagyok