|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |
View Poll Results: ki meddig játszik még a hóddal?
|
amíg meg nem unom
|

|
54 |
58.70% |
amíg tudok vele játszani
|

|
28 |
30.43% |
hamarosan abbahagyom
|

|
3 |
3.26% |
már abbahagytam, de még a fórumon itt vagyok
|

|
7 |
7.61% |

02-18-2007, 18:41
|
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Hát figyelj, én már a második évben megkaptam, hogy húúú, mennyire romlik a statisztika (nem tudom milyen statisztikát nézett az illető  ), azóta most napi 1,2 millió auditált oldalletöltésnél tartunk, a valós szám ennél magasabb, és emelkedik. Úgyhogy szerencsére egyre többen játsszák a Hódot, és ennek örülök.
Az, hogy valaki 3-4 év után megunja, teljesen természetes, én valójában ennél sokkal hamarabb képes vagyok megunni valamit, kell időnként egy kis szünet.
|
be lehet unni... nekem is volt egy 3 éves szünetem.. aztán ujrakezdtem...
-ezért sajnálom hogy 1 év után ha nincs regisztrálva az ori, törlik.... lehet az illető 2-3 év mulva ujrakezdené...
|

02-18-2007, 19:25
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by Zilah
be lehet unni... nekem is volt egy 3 éves szünetem.. aztán ujrakezdtem...
-ezért sajnálom hogy 1 év után ha nincs regisztrálva az ori, törlik.... lehet az illető 2-3 év mulva ujrakezdené...
|
Mondjuk szerintem, ez így jó, hogy időnként törlik azokat az országokat amik már csak "vannak", mivel fölösleges az örökkévalóságig tárolni az adataikat ha már a kutya sem használja...
És ha hosszabb ideig tárolnák, akkor is előbb utóbb jönne egy-egy reklamáló, aki pont a törlés után teszem azt egy nappal akarna belépni az orijába, és akkor mondaná, hogy mi lenne ha még tovább tárolnák az adatokat...

02-18-2007, 21:25
|
Administrator
|
|
Activity: 13%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Zilah
|
Ha úgy gondolod, hogy fogsz játszani, akkor azonosítod. Kb 3 percet vesz el az életedből, van rá a levélküldéstől számítva kb egy éved, hogy megtedd, igazából nem egy nagy kaland. Akinek valós címen van az országa, és megkapja az azonosító levelet, azoknak a többsége azonnal azonosít is, aztán ha nem akar egyelőre játszani, akkor szabi. Ez a törlés leginkább csak azokat az országokat érinti, ahol az e-mail cím se létezik már.
|

04-26-2007, 11:59
|
Junior Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Szerintem magyarországon ez a legjobb és legegyszerübb ilyen fajta stratégiai játéka  Már sokat kipróbáltam úgyhogy van tapasztalat
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|