![]() |
a hódító jövője
ezt a topicot azért nyitottam, mert kiváncsi lennék ki mennyi évet jósol a hódítónak és ki meddig játszik:) én életem végéig:D amúgy ati szavazatára is kiváncsi lennék:) ezt nehogy sértésnek vegyék a hóditó karbantartói, nem azért nyílt a topic, hogy titeket szomorítsalak:D
|
Quote:
Az, hogy valaki 3-4 év után megunja, teljesen természetes, én valójában ennél sokkal hamarabb képes vagyok megunni valamit, kell időnként egy kis szünet. |
lehet, hogy sokan azt mondják a muliplayer játékokba nem lehet beleunni, mert folytan megújulnak. szerintem egy idő után kitapasztalod és csak nosztalgiából játszol:)
|
na ennek én is örülök:) tehát ezek szerint amíg módodban áll ezt csinálod igaz ati?
|
Quote:
|
Deni a bumeráng játékos, szóval engem sztem hosszú évek múltán is itt fog enni a fene.. :D
Játszok.. pihi fél év.. játszok.. pihi egy év.. játszok.. pihi 2-3hónap.. így megy ez :rolleyes: |
Quote:
|
én szinte azóta játszom amióta van hoditó, de nem folyamatosam a leghosszabb kihagyoot idő azthiszem 10 hónap volt. Az utobbi két évben mindig akkor jöttem vissza amikor Ati küldte a regisztrációs kodot.
A játék folyamatossága sok mindentől függ amikor elkezdtem akkor még egyedül álló voltam most van 3 gyerekem. Nam,ármost én imádom a hoódot, de a család fontossabb ezért voltak a nagy szünetek. Megpersze volt amikor törölve lett az országom akkor persze megsértödve abbahagytam, de kb fél év mulva újra kezdtem.:D |
tehát mindenki kisebb szünetekkel addig játszik, amíg tud igaz?:)
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 20:59. |